Slideshow

Bo komfortabelt midt i Kvitfjell alpinanlegg

To på ski på GudbrandsGard hotell

Prisen på kr. 6 775,- inkluderer 4 overnattinger på hotellet i dobbeltrom, halvpensjon, 4 dagers heiskort, samt tilgang til basseng og treningsrom. Tilbudet gjelder søndag-torsdag uke 2, 3, 4, 5, 10, 11, 12, 15 og 16.

Slideshow

Ski inn og ut, midt i bakken!

På GudbrandsGard Hotell har du umiddelbar tilgang til bakken og fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen.

Velkommen til GudbrandsGard!

Som en gammel kongsgård fra folkeeventyrene ligger GudbrandsGard hotell med Kvitfjell-løypene rett utenfor døra.

Etter en lang skidag er det bare å parkere skiene utenfor eller i skistallen. Velværeavdelingen byr på svømmebasseng, boblebad og behandlinger. Restauranten serverer mat fra både det lokale matfatet og fra andre verdenshjørner, gjerne akkompagnert av vin fra vår rikholdige vinkjeller. Både i skibaren og foran peisen i lobbyen er det mulig å slappe av og lade opp til en ny skidag.

Her kan du kjøre alpint i landets beste bakker eller ta deg en langrennstur i Peer Gynt løypa. På GudbrandsGard finner du en av Norges mest innholdsrike vinkjellere, og kjøkkenet har lange tradisjoner for bruk av lokale råvarer blandet med internasjonal inspirasjon. På GudbrandsGard hotell kan du arrangere konferanser for 2-250 personer, oppleve afterski på Terrassen og i Skibaren, spise kulinarisk i den nye Prepperiet restauranten eller kose deg med te eller kaffe i lobbycafeén. Eller hva med en tur i velværeavdelingen? Enten du er konferansegjest eller privatgjest har hotellet noe for deg.

Bestill overnatting på GudbrandsGard hotell her!