Book ditt opphold

Bo i Asbjørnsen og Moe's eventyr

Gudbrandsgard Hotell.

Bo midt i bakken

Skli rett ut i løypene fra hotellet vårt.

Ski inn og ut Gudbrandsgard kvitfjell

Slapp av i vår velværeavdeling

Velvære

Ta med familien til fjells

Familietur til Kvitfjell og Gudbrandsgard Hotell.

Velkommen til Gudbrandsgard Hotell

Gudbrandsgard Hotell er stengt for sesongen. Velkommen tilbake neste sesong!

Kvitfjell er alpinistenes naturlige valg i en meget snøsikker del av Norge. 

Den solide byggestilen fra Gudbrandsdalen møter det mektige landskapet i Kvitfjell og setter sitt preg på Gudbrandsgard Hotell sin atmosfære. Her smelter tradisjoner og moderne forventninger sammen, og gir deg en følelse av velfortjent uanstrengt luksus. 

Gudbrandsgard Hotell er stedet der du kan slappe av etter en aktiv dag. Unn deg noen avslappende timer i velværeavdeling eller nyt god mat og drikke i en av våre restauranter. 

De komfortable rommene gir deg en god natts søvn før du på morgenen spenner på deg skiene rett utenfor hotellets vegger. 

Kommer du hit for faglig påfyll gir kombinasjonen av moderne kurs og konferanse fasiliteter og frisk fjelluft garantert gode opplevelser. 

 

Fra våre gjester via TripAdvisor.

«(...) et hotell med sjel og omgivelser et skikkelig fjellhotell skal gi»

«Fantastisk! Jeg gleder meg allerede til neste gang»

«En opplevelse! Nydelig natur, fantastisk service selv i disse Covid-tider!! Her tok de dette på alvor:) Trygt og reise hit også. Kjøkkenet serverte de flotteste retter både til frokost og middag. Anbefales på det sterkeste»

utdrag fra Tripadvisor, desember 2020.

Trygt opphold

Covid19-tiltak

For din egen og vår beskyttelse har vi tilpasset følgende fasiliteter og tjenester i tråd med helsemyndighetenes forskrifter og anbefalinger. 

Les mer

BESTILL

 

 

Book pakker

Nye rom

Vi har pusset opp

Velkommen til Gudbrandsgard Hotell med nye oppussede rom og velvære avdeling. 

 

Les mer

ski

Fri ski

Fri ski er et pakketilbud for deg som vil oppleve Kvitfjell på ski. Har du noen dager fri i våre utvalgte perioder?
Bookbar fra 10. november.
 

Book her

Bo midt i bakken

På Gudbrandsgard Hotell bor du bokstavelig midt i bakken. Du kan spenne på deg skiene rett utenfor inngangsdøren, enten du skal kjøre alpint eller gå langrenn, Du kan gå nærmest tørrskodd fra ditt eget hotellrom rett ned til skiutleien, sportsbutikken og billettkontoret,

Kvitfjell er skientusiastenes paradis og førstevalg. Fred og ro, flere kilometer med nypreparerte løyper og frikjøringsområder der du kan rendyrke skikjøringen din uten kø og mas.

For barnefamilien har vi to skiskoler, en på Mellomstasjonen og en på Kvitfjell Vest. Skiskolen på Mellomstasjonen ligger i gåavstand fra hotellet. 

 

 

Skikjører Varden

Ski inn og ut

På Gudbrandsgard Hotell kan du spenne på deg skiene og suse rett ut i bakken rett utenfor døren. I tillegg har du umiddelbar nærhet til et enormt løypenettverk for langrenn.

Det er selve definisjonen på ski in - ski out. 

kvitfjell

SERVERING GUDBRANDSGARD HOTELL

GudbrandsGard Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har alle lang erfaring, og legger sin stolthet i å gi deg en god smaksopplevelse

Les mer

I hjertet av Kvitfjell

Etter en velsmakende frokost kan du ta på deg skiene rett utenfor hotellet, og skli rett inn i skiløypene. Når skidagen i Kvitfjell er over kan velværeavdelingen nytes til det fulle enten i svømmebassenget, boblebadet eller med spabehandling. Du kan også slappe av foran peisen i hotellets lobby, imens du lader opp til en ny dag på ski.

I skibaren kan det nytes deleretter og tapas, samt noe godt å drikke. I restaurant Gildestua serveres det daglig en buffet med et godt utvalg råkost, fjellets beste salatbar, rustikke varmretter og desserter av høy kvalitet. Vårt eget kjøkken serverer også et utvalg grillspesialiteter «à la minute».

I event restauranten Prepperiet har du også mulighet til å oppleve anerkjente kjøkkensjefer, vinprodusenter og hotellets eget kjøkken og restaurantteam som deler noen av sine utvalgte hemmeligheter med et utvalg heldige gjester. 

Velværeavdeling Gudbrandsgard hotell.
Velværeavdeling Gudbrandsgard hotell.

Slapp av i nyoppusset velværeavdeling

Hos oss kan du slappe av i vår nyoppussede velværeavdeling etter en dag i bakken. Her finner du et svømmebasseng på 15 x 8 meter som er populært blant både barn og voksne. Boblebad og badstuer ligger i tilknytning til bassenget. Badstuer finnes både i dame- og herregarderoben. 

Les mer

Kjære gjest, Vi har i dag besluttet å stenge Gudbrandsgard Hotell, 5. april. Dette blir en tidlig sesongslutt for oss, men er helt riktig sett i lys av situasjonen. Årets sesong, sterkt preget av pandemien, har vært tøff for hotellet. Likevel vil vi benytte anledningen til å si tusen takk til alle som har besøkt oss dette spesielle året, for alle gode tilbakemeldinger og hyggelige møter. Nå ser vi frem til å igjen kunne åpne dørene på Gudbrandsgard til sensommer 20.august, og ønsker dere alle velkommen tilbake til fjellet! Med ønske om en god vår, og etterhvert sommer! Hilsen alle oss på Gudbrandsgard Hotell.
Our instagram
☀ Terrassen er ÅPEN ☀ kl.12.00-16.00 Litt lunsj ved solveggen? Vi kan friste med Fjellets beste burger, veggi burger og Pulled porkburger Gulasjsuppe med brød Winerpølser fra Annis Pølsemakeri 🐣Velkommen 🐣 @kvitfjellalpinanlegg #kvitfjell #visitlillehammer #gudbrandsgardhotell
Our instagram
Vi er åpent i påsken og tilrettelegger selvfølgelig etter de nye nasjonale retningslinjene. Sammen skal vi gjøre det aller beste ut av situasjonen og sørger for en hyggelig og trygg Kvitfjellpåske. 🐣 - Hold minimum 2 meters avstand til andre - Ringebu kommune har innført påbud om å bruke munnbind hvor du ikke kan holde 2 meters avstand til andre. Dette gjelder i våre fellesarealer. - Nasjonal skjenke stopp- vi kommer kun å selge alkoholfrie alternativ i restauranten/terrassen og lobbyen. - Velværeavdelingen med basseng og treningsrom holdes stengt som en konsekvens av de nye retningslinjene. Les gjerne om alle våre smitteverntiltak her https://www.kvitfjell.no/covid19-tiltak 🐣 Varmt velkommen til oss i påsken🐣 @kvitfjellalpinanlegg #påske2021 #gudbrandsgardhotell #visitlillehammer #kvitfjell
Our instagram
Prepperiet Åpent: Fredag 17:00-21:00 Lørdag 17:00-21:00 Book bord enkelt her: https://www.kvitfjell.no/servering-gudbrandsgard-hotell eller tlf:61284800 eller [email protected] Vi har noe for alle, velkommen til dekket bord! #prepperiet #gudbrandsgardhotell #visitlillehammer #kvitfjell
Our instagram

Spørsmål? Send oss en forespørsel
Ring oss: 61 28 48 00