Gudbrandsgard hotell
Ski inn og ut Gudbrandsgard kvitfjell
Prepperiet Gudbrandsgard hotell

Velkommen til Gudbrandsgard Hotell

Kvitfjell er alpinistenes naturlige valg i en meget snøsikker del av Norge. 

Den solide byggestilen fra Gudbrandsdalen møter det mektige landskapet i Kvitfjell og setter sitt preg på Gudbrandsgard Hotell sin atmosfære. Her smelter tradisjoner og moderne forventninger sammen, og gir deg en følelse av velfortjent uanstrengt luksus. 

Gudbrandsgard Hotell er stedet der du kan slappe av etter en aktiv dag. Unn deg noen avslappende timer i velværeavdeling eller nyt god mat og drikke i en av våre restauranter. 

De komfortable rommene gir deg en god natts søvn før du på morgenen spenner på deg skiene rett utenfor hotellets vegger. 

Kommer du hit for faglig påfyll gir kombinasjonen av moderne kurs og konferanse fasiliteter og frisk fjelluft garantert gode opplevelser. 

Trygt opphold

Covid19-tiltak

For din egen og vår beskyttelse har vi tilpasset følgende fasiliteter og tjenester i tråd med helsemyndighetenes forskrifter og anbefalinger. 

Les mer

Julebord

Julebord 

Kom i julestemning med dine kolleger og venner på Gudbrandsgard Hotell. Vi inviterer til en hyggelig opplevelse med tradisjonsrik julemat og god drikke i trygge omgivelser. 

Les mer

Nye rom

Vi har pusset opp

Velkommen til Gudbrandsgard Hotell med nye oppussede rom og velvære avdeling. 

 

Les mer

Høstkos

Høstferie

Nyt frisk fjelluft og flotte farger! Kom til oss i høstferien. Vi har Yoga-Daniela og PT-Andreas på besøk fra 26.-29. september.
 

Les mer

De beste skifasilitetene

På Gudbrandsgard Hotell bor du bokstavelig midt i bakken. Du kan spenne på deg skiene rett utenfor inngangsdøren. 

Kvitfjell er skientusiastenes paradis og førstevalg. Fred og ro, flere kilometer med nypreppede løyper og frikjøringsområder der du kan rendyrke skikjøringen din uten kø og mas.

For barnefamilien har vi to skiskoler, en på østsiden og en på vestsiden. Skiskolen på østsiden ligger i gåavstand fra hotellet. 

 

 

Skikjører Varden

Skifasiliteter på hotellet 

På Gudbrandsgard Hotell kan du bokstavelig talt spenne på deg skiene og suse ut i bakken rett utenfor inngangsdøren. 

Det er det vi kaller ski in - ski out. 

 

kvitfjell

SERVERING GUDBRANDSGARD HOTELL

GudbrandsGard Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har alle lang erfaring, og legger sin stolthet i å gi deg en god smaksopplevelse

Ler mer

I hjertet av Kvitfjell

Etter en velsmakende frokost kan du ta på deg skiene rett utenfor hotellet, og skli rett inn i skiløypene. Når skidagen i Kvitfjell er over kan velværeavdelingen nytes til det fulle enten i svømmebassenget, boblebadet eller med spabehandling. Du kan også slappe av foran peisen i hotellets lobby, imens du lader opp til en ny dag på ski.

I skibaren kan det nytes deleretter og tapas, samt noe godt å drikke. I restaurant Gildestua serveres det daglig en buffet med et godt utvalg råkost, fjellets beste salatbar, rustikke varmretter og desserter av høy kvalitet. Vårt eget kjøkken serverer også et utvalg grillspesialiteter «à la minute».

I event restauranten Prepperiet har du også mulighet til å oppleve anerkjente kjøkkensjefer, vinprodusenter og hotellets eget kjøkken og restaurantteam som deler noen av sine utvalgte hemmeligheter med et utvalg heldige gjester. 

velvære
Basseng

Slapp av etter en dag i bakken

Hos oss kan du slappe av i vår nyoppussede velværeavdeling. Her finner du et svømmebasseng på 15 x 8 meter som er populært blant både barn og voksne. Boblebad og badstuer ligger i tilknytning til bassenget. Badstuer finnes både i dame- og herregarderoben. 

Les mer

Spørsmål? Send oss en forespørsel
Ring oss: 61 28 48 00

Instagram @GUDBRANDSGARD.KVITFJELL

Middags planer til helgen? Vi serverer dagens 3 retters middag både fredag og lørdag fra kl.17.00- 21.00 Book bord på tlf 61284800 eller [email protected] Velkommen - vi ses på fjellet! . . . #gudbrandsgard #gudbrandsgardhotell #kvitfjell #kvitfjellalpinanlegg #fnugg #visitnorway #visitkvitfjell #visitlillehammer #
Our instagram
🍁Siste minutt tilbud🍁 Velkommen til frisk fjelluft, høstweekend 9.okt - 11.okt Familierom med halvpensjon (maks 4 gjester/ rom) Kr 1995,- pr rom pr natt for 2 voksne og 2 barn ( under 6 år)* * barn 7-15 år kr 400,- pr barn pr natt inkl halvpensjon Suite med halvpensjon Kr 2995,- pr suite pr natt for 2 voksne og 3 barn (under 6 år)* *barn 7-15 år kr 400,- pr barn pr natt inkl halvpensjon Ta kontakt med oss på e-post: [email protected] eller tlf: 61 28 48 00 for bestilling, kampanjekode: HØST20 🍁 Vi ses på fjellet! 🍁
Our instagram
Det begynner å nærme seg med årets julebord. Ta med deg familie, venner eller arbeidskollegaer til en hyggelig kveld med god mat og drikke, i en fantastisk atmosfære. Book på [email protected] . . #gudbrandsgardhotell #kvitfjell #julebord2020 #visitlillehammer
Our instagram
🍁🍂Velkommen til fjells 🍁🍂 nyt en god kaffe og vaffel etter fjellturen eller kanskje dagen suppe. Velkommen inn 🏔🍂✨
Our instagram