Gudbrandsgard hotell
Ski inn og ut Gudbrandsgard kvitfjell
Prepperiet Gudbrandsgard hotell

Velkommen til Gudbrandsgard Hotell

Kvitfjell er alpinistenes naturlige valg i en meget snøsikker del av Norge. 

Den solide byggestilen fra Gudbrandsdalen møter det mektige landskapet i Kvitfjell og setter sitt preg på Gudbrandsgard Hotell sin atmosfære. Her smelter tradisjoner og moderne forventninger sammen, og gir deg en følelse av velfortjent uanstrengt luksus. 

Gudbrandsgard Hotell er stedet der du kan slappe av etter en aktiv dag. Unn deg noen avslappende timer i velværeavdeling eller nyt god mat og drikke i en av våre restauranter. 

De komfortable rommene gir deg en god natts søvn før du på morgenen spenner på deg skiene rett utenfor hotellets vegger. 

Kommer du hit for faglig påfyll gir kombinasjonen av moderne kurs og konferanse fasiliteter og frisk fjelluft garantert gode opplevelser. 

Trygt opphold

Covid19-tiltak

For din egen og vår beskyttelse har vi tilpasset følgende fasiliteter og tjenester i tråd med helsemyndighetenes forskrifter og anbefalinger. 

Les mer

Julebord

Julebord 

Kom i julestemning med dine kolleger og venner på Gudbrandsgard Hotell. Vi inviterer til en hyggelig opplevelse med tradisjonsrik julemat og god drikke i trygge omgivelser. 

Book her

Nye rom

Vi har pusset opp

Velkommen til Gudbrandsgard Hotell med nye oppussede rom og velvære avdeling. 

 

Les mer

ski

Fri ski

Fri ski er et pakketilbud for deg som vil oppleve Kvitfjell på ski. Har du noen dager fri i våre utvalgte perioder?
Bookbar fra 10. november.
 

Book her

Bo midt i bakken

På Gudbrandsgard Hotell bor du bokstavelig midt i bakken. Du kan spenne på deg skiene rett utenfor inngangsdøren, enten du skal kjøre alpint eller gå langrenn, Du kan gå nærmest tørrskodd fra ditt eget hotellrom rett ned til skiutleien, sportsbutikken og billettkontoret,

Kvitfjell er skientusiastenes paradis og førstevalg. Fred og ro, flere kilometer med nypreparerte løyper og frikjøringsområder der du kan rendyrke skikjøringen din uten kø og mas.

For barnefamilien har vi to skiskoler, en på Mellomstasjonen og en på Kvitfjell Vest. Skiskolen på Mellomstasjonen ligger i gåavstand fra hotellet. 

 

 

Skikjører Varden

Ski inn og ut

På Gudbrandsgard Hotell kan du spenne på deg skiene og suse rett ut i bakken rett utenfor døren. I tillegg har du umiddelbar nærhet til et enormt løypenettverk for langrenn.

Det er selve definisjonen på ski in - ski out. 

kvitfjell

SERVERING GUDBRANDSGARD HOTELL

GudbrandsGard Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har alle lang erfaring, og legger sin stolthet i å gi deg en god smaksopplevelse

Les mer

I hjertet av Kvitfjell

Etter en velsmakende frokost kan du ta på deg skiene rett utenfor hotellet, og skli rett inn i skiløypene. Når skidagen i Kvitfjell er over kan velværeavdelingen nytes til det fulle enten i svømmebassenget, boblebadet eller med spabehandling. Du kan også slappe av foran peisen i hotellets lobby, imens du lader opp til en ny dag på ski.

I skibaren kan det nytes deleretter og tapas, samt noe godt å drikke. I restaurant Gildestua serveres det daglig en buffet med et godt utvalg råkost, fjellets beste salatbar, rustikke varmretter og desserter av høy kvalitet. Vårt eget kjøkken serverer også et utvalg grillspesialiteter «à la minute».

I event restauranten Prepperiet har du også mulighet til å oppleve anerkjente kjøkkensjefer, vinprodusenter og hotellets eget kjøkken og restaurantteam som deler noen av sine utvalgte hemmeligheter med et utvalg heldige gjester. 

Velværeavdeling Gudbrandsgard hotell.
Velværeavdeling Gudbrandsgard hotell.

Slapp av i nyoppusset velværeavdeling

Hos oss kan du slappe av i vår nyoppussede velværeavdeling etter en dag i bakken. Her finner du et svømmebasseng på 15 x 8 meter som er populært blant både barn og voksne. Boblebad og badstuer ligger i tilknytning til bassenget. Badstuer finnes både i dame- og herregarderoben. 

Les mer

Sliter du med å finne julestemningen? Her hos oss har det kommet nysnø og den koselige førjulstiden har kommet til fjells. Unn deg selv litt spa og vår velværeavdeling. Nyt gode måltider, vi serverer frokost, lunsj og middag hver dag i helgen. Bo hos oss i førjulstiden, vi tar smittevern på det høyeste alvor, og gjør vårt ytterste for å sikre at det skal være trygt å bo hos oss. Velkommen til fjells! https://www.kvitfjell.no/bestill/overnatting/1333617/gudbrandsgard-hotell/showdetailsbook?booknowSearch=s%3D20201204%3Be%3D20201206%3Bp%3D2%3Bcbispids%3D1333617&changeSearch=False 📷Anya Zuchold/ Hannah Landen #gudbrandsgardhotell #kvitfjell #visitlillehammer
Our instagram
Vinter på Kvitfjell ❄️ Kvitfjell Alpinanlegg åpner fredag 4. desember. https://www.facebook.com/274026295006/posts/10164288305685007/ . ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ #gudbrandsgardhotell #gudbrandsgard #kvitfjell #midtibakken #visitnorway #visitkvitfjell #visitlillehammer
Our instagram
Julegaven til den som har alt? Gi en flott gavekort opplevelse🎁 Her kan dere velge hvor mye verdien på gavekortet selv. Kom innom eller send en mail på [email protected] og få det tilsendt rett hjem til deg. 🎅 #gudbrandsgardhotell #visitlillehammer #kvitfjell
Our instagram
Det er tøffe tider om dagen, men vi holder fortsatt åpent og ønsker dere alle velkommen til fjells i helgen. Vi har mange gode tilbudspakker på overnatting, les mer om det her: https://www.kvitfjell.no/gudbrandsgard-hotell#region-booking I helgen finner dere god lunsj i Lobbybaren fra kl.12.00 fredag - søndag. Her serverer vi dagens suppe, vafler, baguetter og noe søtt til kaffen. Vår restaurant har åpent fredag og lørdag fra kl.17.00 -22.00. Her serverer vi dagens 3 retters middag og med 3 alternativ til hovedrett, kjøtt, fisk eller vegetar. Book gjerne bord på e-post: [email protected] Dere skal vite at vi setter pris på hver og en av dere som kommer til oss 💞 Velkommen til fjells! #gudbrandsgardhotell #kvitfjell #fnugg #visitlillehammer
Our instagram

Spørsmål? Send oss en forespørsel
Ring oss: 61 28 48 00