Trygt opphold

Covid19 tiltak

 

Kjære gjest

For din og vår egen beskyttelse har vi tilpasset følgende fasiliteter og tjenester i tråd med helsemyndighetenes forskrifter og anbefalinger:

Innsjekk, utsjekk, betaling

Dersom du ikke har betalt for ditt opphold på forhånd, ber vi å gjøre opp for det ved innsjekk. Vi ønsker også at du betaler alt du kjøper på hotellet fortløpende. På denne måten vil du bare kunne droppe dine nøkler og gi beskjed at du reiser. På denne måten kan vi unngå lange køer ved utsjekk. Vi ber deg om å unngå kontantbetaling: Betal gjerne med kort, Applepay eller Vipps. 

Restaurant

Frokostbuffe er blitt tilpasset myndighetenes krav og vil til dels bli servert til bordene. Varmmaten vil serveres fra en betjent buffet fra våre medarbeidere. 

Matpakke lunsjen er blitt erstattet av dagens suppe. Du velger mellom en vegetarsuppe eller en suppe med kjøtt eller fisk. Begge deler hentes ved en betjent buffet. Har du behov for matpakke bestilles og betales det hos våre ansatte. 

Middagsbuffe er blitt erstattet med dagens 3-retters middag. Du vil få et lite utvalg av hovedretter. Barn kan også velge en barnerett. Alle retter lages fra bunn hver dag av våre kokker og serveres av våre servitører. 

Restaurant Gildestua er eksklusivt reservert for våre hotellgjester. 

Barservice

Du kan bestille og betale mat og drikke i våre barer, så kommer vi med de bestilte varene til ditt bord. 

Housekeeping

For å unngå smitte og unødvendige møter med personale vil vi ikke gjennomføre daglig ryddeservice på våre værelser. Dersom du ønsker at vi tømmer søppel eller du har behov for flere håndklær vær vennlig å sette/legge utenfor din dør innen kl. 11.30. Dersom du har behov for service, vær vennlig å henvende deg til resepsjonen. 

Når du er på hotellet anbefaler vi at du kun benytter ditt eget badeværelse / WC, fremfor andre fasiliteter på hotellet som også benyttes av gjester om ikke bor på hotellet. 

Jacuzzi, badstu og basseng

I henhold til de nye nasjonale smittevernsreglene som trer i kraft fra torsdag 25. mars, vil basseng, gym og jacuzzi stenge med umiddelbar virkning.

Kurs og konferanse

Vi har flere store og mindre møterom og konferansesaler på hotellet. Disse er tilrettelagt i henhold til gjeldene smittevern. Du kan lese mer om tilbudet her.

Avstand og kapasitetsgrenser

Vi har tilrettelagt våre tjenester gjeldende smittevernregler og anbefalinger. Dette innebærer at kun 2 personer skal ta heisen samtidig, dersom de ikke er i samme reisefølge.  Videre innebærer det at treningstider til gym skal bestilles (maks. 4 gjester samtidig). Det samme gjelder for bassengtider (maks. 20 gjester samtidig). Det er kun gjester fra Gudbrandsgard som får lov å benytte basseng, velværeavdeling og gym. På skirommet skal maks. 6 personer oppholde seg samtidig. Her gjelder det egenkontroll. 

 

Tiltakene oppdateres og tilpasses fortløpende.