servering på gudbrandsgard

Servering GudbrandsGard hotell

Gudbrandsgard Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har alle lang erfaring, og legger sin stolthet i å gi deg en god smaksopplevelse. Kjøkkenet bruker mye lokale råvarer, men henter også inspirasjon fra det internasjonale kjøkken, som våre kokker har god erfaring fra.

Gildestua

Gildestua på Gudbrandsgard

På Gudbrandsgard Hotell vil du alltid komme til dekket bord. 

Gildestua er kun for hotellets overnattingsgjester. Her serverer vi en god og næringsrik frokost som gir deg en fullkommen start på dagen. 
Som en perfekt avslutning på dagen, kan du nyte en god 3-retters middag sammen med familie, venner eller gode kollegaer. Du vil få et lite utvalg av hovedretter. Barn kan også velge en barnerett. Alle retter lages fra bunn hver dag av våre kokker og serveres av våre servitører.

Prepperiet

Prepperiet på Gudbrandsgard

Den gamle peisestuen har blitt renovert i moderne stil, og har blitt til en flott restaurant som holdes åpent ved temakvelder og spesielle anledninger. 

Prepperiet er hotellets event restaurant og passer perfekt for private selskaper og temakvelder. Følg med på våre nettsider for å få med deg kulinariske gjennom vintersesongen.

Utvalgte arrangement og lukkede selskaper på forespørsel.

Lobbybaren

Lobbybaren på Gudbrandsgard

I vår innbydende lobbybar er det mulig å trekke inn og ta seg en pause fra dagens aktiviteter, eller nyte sene og avslappende kvelder. Her er det alltid fyr i peisen, og du kan kose deg og slappe av med noe godt og enkelt å spise og drikke, i en av våre mange sittegrupper.

Vi har også kakao med krem, kaffe og te.