servering gudbrandsgard hotell

Servering GudbrandsGard hotell

Tags
servering
servering & afterski

GudbrandsGard Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har alle lang erfaring, og setter sin stolthet på at du skal få en god smaksopplevelse. Vi bruker mye lokale råvarer, men henter også inspirasjon fra det internasjonale miljøet som våre kokker har erfaring fra. Vår kjøkkensjef setter hver uke opp en ny meny som skal friste ganen. I tillegg tilbyr vi spennende festmiddagsmenyer for små og store anledninger. Har du egne ønsker til meny til din spesielle dag - så vil vi i samarbeid med deg kunne sette sammen din helt egen meny.

Gildestua

Gildestua

 

 

 

 

 

På GudbrandsGard Hotell vil du alltid komme til dekket bord. Ønsker du en middag for to eller festmiddag for flere imøtekommer vi dine ønsker. Vår restaurant innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet og intim omgivelse.

Her serverer vi en spennende og næringsrik frokost som gir deg en god start på dagen. Som en perfekt avslutning på dagen kan du nyte en god middagsbuffet sammen med familie, venner eller gode kollegaer.

Restauranten har en kapasitet på 150 personer.

Les mer om festmenyen her

Prepperiet

Prepperiet på Gudbrandsgard

 

 

 

 

 

 

GudbrandsGard hotells nye à la carte restaurant serverer velsmakende retter av lokale råvarer til både lunsj og middag. Den gode avslutningen på en perfekt skidag.  

Den gamle peisestuen er renovert i moderne, nordisk stil, og har fått navnet Prepperiet. I direkte tilknytning ligger Skibaren, også den nyoppusset i samme stil. 

Råvarene kommer fra lokale produsenter. Dyrene går høyt i fjellsidene, og spiser urter og andre godsaker som setter en ekstra god smak på råvarene. Aller nærmest ligger Myrvoll gard. Grisene koser seg utendørs, like i nærheten av løypene. Om sommeren trives de ekstra godt oppe på setra. 

Trykk her for å lese mer om Prepperiet.

Skibaren

Skibaren på Gudbrandsgard ligger innerst ved hotellets terrasse. Skibaren er nyoppusset og har en koselig atmosfære. Eksklusiv bar og hyggelig stemning både etter bakken og på kveldstid. Nyt gjerne en drink her før eller etter middagen nytes på restauranten Prepperiet, som ligger i direkte tilknytning til Skibaren. 

Vinkjeller

Vinkjeller
Vi er spesielt stolte av vår vinkjeller. Her lagrer vi alle røde og noen hvite viner, samt champagne og cognac.

I vinkjelleren er det plass til ca 1.700 flasker årgangsvin, og her finner du de legendariske, men også mange nye og spennende viner i alle prisklasser. Vår egen husets vin ligger også lagret her.

Selve rommet har en fantastisk stemning og er en perfekt ramme for mindre grupper som ønsker en helt spesiell mat- og vinopplevelse. Vår Sommelier tilpasser sammen med vår kjøkkensjef menyen med korresponderende viner til.

Det er også i vinkjelleren de fleste vinsmakinger foregår, og vi tar deg gjerne med på en guidet tur neste gang du besøker oss.

Velkommen inn i vinens verden - vi er sikre på du vil nyte hvert minutt!

"Lobbycafeen"

Lobbybaren

 

 

 

 

 

GudrandsGard hotell forvandler lobbybaren til et koselig caféområde. Her blir det servering av enkle retter, kaffe og et stort utvalg te.