Overnatting

Bo på hotell, hytte eller leiligheter i Kvitfjell. Du finner våre tre fjellsider midt i Gudbrandsdalen, med kort vei til det meste av opplevelser og aktiviteter for både små og store.

 Kvitfjells tre fjellsider:

MELLOMSTASJONEN

Mellomstasjonen/Østsiden byr på overnatting med flott utsikt over Gudbrandsdalen. Her finner du skiutleie og sportsbutikk, heiskortutsalg, Beite skicafé, Koia afterski, Børson dagligvare, Fôr restaurant og løyper fra familieområdet KIDS GudbrandsGard i grønn til Olympiabakken i svart. Som en flott storstue ligger Gudbrandsgard Hotell med Kvitfjell rett utenfor døren. Hotellet har koselige rom, hyggelige spisesteder, god, lokal mat, nydelig beliggenhet og flott arkitektur. 

VESTSIDEN

Vestsiden, også kjent som solsiden, byr på hytter og leiligheter med gode solforhold og umiddelbar tilgang til naturen. På solfylte vestsiden finner du sportsbutikk, skiutleie, Gondolen Fjellbistro og heiskortutsalg på Skitorget ved påstigning til stolheisen. Populære Tyrihanstunet og Lettvint ligger også på vestsiden. Familieområdet KIDS Skitorget, med båndheis, barneskitrekk, KIDS-parken og KIDS World Cup, ligger også her med flotte områder for barn og nybegynnere. De nye, flotte leilighetene på Yttersvingen ligger på vestsiden. 

VARDEN

Varden er Kvitfjell nye fjellside med familievennlige løyper. En ny transportgondol knytter Varden til Vestsiden, og en 6-seter stolheis går til toppen av den nye fjellsiden. En grønn og en blå løype som er perfekt for nybegynnere venter på Varden. Varden er Kvitfjells aller mest snøsikre område, og et svært populært område for hyttetomter med beliggenhet tett inntil både langrenn- og alpinproduktet. Nå finner du også Pudderskogen og Vardenskogen på Varden. Prøv også ut Varden Restaurant som ligger ved avstigningen til stolheisen. Kvitfjell Varden.

Hafjell. Foto: Vegard Breie.

Hafjell - familiefavoritten

Sjekk også ut vår andre skidestinasjon, Hafjell, som ligger 40 minutters kjøring sørover fra Kvitfjell. Her finner dere flere større barneområder, gondol, masse spisesteder rundt omkring i bakken og over 50 km med alpine løyper. Langrennsnettverket her er også svært populært med over 600 km preparerte langrennsløyper. I Hafjell kan dere bo både nede i sentrum og dalområdet, på gondoltoppen rett ved heisene eller oppe i fjellet. 

Bli bedre kjent med Hafjell

Kontakt Hafjell Kvitfjell Booking:

+47 612 49 000
[email protected]
Send en epost

Stasjonsvegen 19,
2634 Fåvang

Se åpningstider