varden
Gudbrandsgard
Gudbrandsgard Hyttegrend
Gudbrandsgard Hytte

Overnatting i Kvitfjell

Bo i hotell, hytter og leiligheter i nærheten av Kvitfjell og Ringebu. Midt i Gudbrandsdalen ligger Kvitfjell med kort vei til det meste av opplevelser og aktiviteter for både små og store. 

PS: I sommer er Hafjell Kvitfjell Booking åpen og tilgjengelig for våre gjester, mandag-søndag fra kl. 11.00-19.00. Det er kun resepsjonen i Hafjell som er åpen i sommer.

Les om de ulike områdene i Kvitfjell:

MELLOMSTASJONEN

Mellomstasjonen/Østsiden byr på overnatting med flott utsikt over Gudbrandsdalen. Her finner du skiutleie og sportsbutikk, heiskortutsalg, Beite skicafé, Koia afterski, Børson dagligvare, Fôr restaurant og løyper fra familieområdet KIDS GudbrandsGard i grønn til Olympiabakken i svart. Som en flott storstue ligger Gudbrandsgard Hotell med Kvitfjell rett utenfor døren. Hotellet har koselige rom, hyggelige spisesteder, god, lokal mat, nydelig beliggenhet og flott arkitektur. 

VESTSIDEN

Vestsiden, også kjent som solsiden, byr på hytter og leiligheter med gode solforhold og umiddelbar tilgang til naturen. På solfylte vestsiden finner du sportsbutikk, skiutleie, Gondolen Fjellbistro og heiskortutsalg på Skitorget ved påstigning til stolheisen. Populære Tyrihanstunet og Lettvint ligger også på vestsiden. Familieområdet KIDS Skitorget, med båndheis, barneskitrekk, KIDS-parken og KIDS World Cup, ligger også her med flotte områder for barn og nybegynnere. De nye, flotte leilighetene på Yttersvingen ligger på vestsiden. 

VARDEN

Varden er Kvitfjell nye fjellside med familievennlige løyper. En ny transportgondol knytter Varden til Vestsiden, og en 6-seter stolheis går til toppen av den nye fjellsiden. En grønn og en blå løype som er perfekt for nybegynnere venter på Varden. Varden er Kvitfjells aller mest snøsikre område, og et svært populært område for hyttetomter med beliggenhet tett inntil både langrenn- og alpinproduktet. Nå finner du også Pudderskogen og Vardenskogen på Varden. Prøv også ut Varden Restaurant som ligger ved avstigningen til stolheisen. Kvitfjell Varden.

Gudbrandsgard Hotel

Bo midt i Gudbrandsdalen

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie både sommer og vinter. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen, omringet av natur på alle kanter.

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut til Kvitfjell alpinanlegg fra de fleste av våre hytter og leiligheter. Her finnes det bakker for alle nivåer, fra grønne nybegynnerbakken til olympiabakken som blir brukt under world cup hvert år og ble bygd til OL på Lillehammer. Opplev Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski.

På sommeren er det flotte turmuligheter både til fots og med sykkel i Kvitfjell og fjellområdene rundt. Med en kort kjøretur når du mange opplevelser i Gudbrandsdalen, som Hafjell Bike Park og Hunderfossen i sør, samt raftingelva Sjoa og nasjonalparker som Rondane og Jotunheimen i nord. I den koselige landsbyen Ringebu finner du flere butikker, cafeer og kulturattraksjoner.

Kontakt Hafjell Kvitfjell Booking:

+47 612 49 000
[email protected]
Send en epost

Stasjonsvegen 19,
2634 Fåvang

Se åpningstider