Koselig hytte Kvitfjell

Bli utleier

Tags
Bli utleier NO art

Lei ut din hytte eller leilighet i Kvitfjell og få gode ekstrainntekter når du ikke bruker den selv. Det er trygt, enkelt og lønnsomt. Som utleier får muligheten til å kjøpe sterkt rabbatert sesongkort Platina med unike fordeler.

Er du interessert i leie ut din hytte eller leilighet? 
Ta kontakt med Kitty Myhrsveen for å høre hva du kan tjene på din hytte. 
Ring: 948 14 661 Epost: [email protected]

Saken fortsetter under bildet.

Hyttekos

Hafjell Kvitfjell Booking

Hafjell Kvitfjell Booking er heleid av Alpinco. Alpinco har et effektivt salgs- og bookingsystem for destinasjonenes overnattingsbedrifter. Det settes betydelige ressurser inn i markedsføringen for å oppnå godt og jevnt belegg sesongen gjennom. Det er enkelt å leie ut hytta eller leiligheten gjennom Hafjell Kvitfjell Booking. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en utleiekontrakt. 


Trygghet

Hafjell Kvifjell Booking har fokus på trygghet for deg som hytteeier. Vi har en egen ansatt med lang erfaring i bookingselskapet som jobber tett med hytteeiere i Kvitfjell. 

For å sikre vedlikehold av utleieenheten har selskapet dyktige renholdsarbeidere og vaktmestere som inngår i utleiekontrakten. Gjestene er i hovedsak familier og grupper fra Sverige, Danmark, Tyskland og Norge. For å best mulig ivareta hyttene og leilighetene, er aldersgrensen for å leie hos oss er på 22 år. 


Fleksibilitet

Lei ut hytta når du ikke bruker den selv, gjennom hele året. Det er viktig for oss at du som utleier skal ha fleksibilitet til å bestemme selv når du ønsker å bruke hytta. Vi hjelper hver enkelt utleier med å skreddersy sesongen for å dekke eget behov, samtidig som du får en optimalisert inntekt gjennom utleie.


 Enkelt

Å leie ut din hytte eller leilighet gjennom Hafjell Kvitfjell Booking er enkelt. Vi tar oss i praksis av alt som har med å utleien å gjøre. Vi administrerer og bekoster salgsarbeid, markedsføring, inngåelse av avtaler, fakturering, kontakt og oppfølging av gjesten med mer. Vi er en helårsbedrift med et team av dyktige og serviceinnstilte ansatte med god lokalkunnskap og lang fartstid i reiselivsbransjen.  


Ta kontakt med Kitty Myhrsveen for å høre om dine muligheter for utleie. 
Ring: 948 14 661 Epost: [email protected]