Koselig hytte Kvitfjell

Bli utleier

Lei ut din hytte eller leilighet i Kvitfjell og få gode ekstrainntekter når du ikke bruker den selv. Det er trygt, enkelt og lønnsomt. Som utleier får du muligheten til å kjøpe sterkt rabattert sesongkort Platina med unike fordeler.

Saken fortsetter under bildet.

Hyttekos

Om HafjellKvitfjell Booking

HafjellKvitfjell Booking er heleid av Alpinco. Alpinco har et effektivt salgs- og bookingsystem for destinasjonenes overnattingsbedrifter. Det settes betydelige ressurser inn i markedsføringen for å oppnå godt og jevnt belegg sesongen gjennom. Det er enkelt å leie ut hytta eller leiligheten gjennom HafjellKvitfjell Booking. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en utleiekontrakt. 


Trygghet

HafjellKvifjell Booking har fokus på trygghet for deg som hytteeier. Vi har en egen ansatt med lang erfaring i bookingselskapet som jobber tett med hytteeiere i Kvitfjell. 

For å sikre vedlikehold av utleieenheten har selskapet dyktige renholdsarbeidere og vaktmestere. Gjestene er i hovedsak familier og grupper fra Sverige, Danmark, Tyskland og Norge. For å best mulig ivareta hyttene og leilighetene, er aldersgrensen for å leie hos oss på 23 år. 


Fleksibilitet

Lei ut hytta når du ikke bruker den selv, gjennom hele året. Det er viktig for oss at du som utleier skal ha fleksibilitet til å bestemme selv når du ønsker å bruke hytta. Vi hjelper hver enkelt utleier med å skreddersy sesongen for å dekke eget behov, samtidig som du får en optimalisert inntekt gjennom utleie.


 Enkelt

Å leie ut din hytte eller leilighet gjennom HafjellKvitfjell Booking er enkelt. Vi tar oss i praksis av alt som har med å utleien å gjøre. Vi administrerer og bekoster salgsarbeid, markedsføring, inngåelse av avtaler, fakturering, kontakt og oppfølging av gjesten med mer. Vi er en helårsbedrift med et team av dyktige og serviceinnstilte ansatte med god lokalkunnskap og lang fartstid i reiselivsbransjen.  


Ta kontakt med Kitty Susann Myhrsveen for å høre om dine muligheter for utleie. 
Ring: 948 14 661 Epost: [email protected]