Yttersvingen

I midten av november er vi klare for å ta i mot gjester i nye Yttersvingen. Yttersvingen ligger på Kvitfjells populære vestside med smakfulle leiligheter med skibakken som nærmeste nabo. Flere naboer er gondol, stolheis, restauranter, langrennsspor, dagligvare, barneområde, skiutleie og sportsbutikk. Yttersvingen ligger på 700 meter høyde, hvor snøen ligger trygt hele vinteren.

Yttersvingen blir et strålende utgangspunkt både for individuelle gjester og grupper med sine 238 sengeplasser. Når du som gjest ankommer Yttersvingen, kan bilen plasseres i den oppvarmede garasjen og bli der. Rekkeviddeangsten trenger du ikke å tenke på, da garasjen har lademuligheter. Skiutstyr kan settes rett i skiskap. Det er også mulig å bestille utstyr fra skiutleien før ankomst, som vil leveres i skiskapet som tilhører leiligheten. Ta så heisen opp til leiligheten, lag middag i et velutstyrt kjøkken eller nyt middagen i en av restaurantene i nærheten. Legg bena høyt, nyt synet av preppemaskiner som forbereder løypene til neste skidag og gled deg til flotte dager i Kvitfjell.

Her ligger alt til rette for en sømløs skiferie.

BOOK YTTERSVINGEN HER

(Første mulige dato å overnatte er fra og med 16. november 2021)

 

Yttersvingen kjøkken kvitfjell
Yttersvingen kjøkken kvitfjell vest
Yttersvingen soverom Kvitfjell
Yttersvingen soverom Kvitfjell
Soverom på Yttersvingen med dobbeltseng
Stue i en leilighet på Yttersvingen i Kvitfjell
Stue i en leilighet på Yttersvingen i Kvitfjell
Stue i en leilighet på Yttersvingen i Kvitfjell
Bad i en leilighet på Yttersvingen i Kvitfjell

 

38 leiligheter, dagligvarebutikk og alle servicefasiliteter i nærheten!

På Yttersvingen bor du i nærheten av alt. Så fort du parkerer bilen i oppvarmet garasje med lademuligheter, kan du legge fra deg skiutstyret ditt i skilockers, og ta heis opp til leiligheten. Skilockersene har også tørkemuligheter. 

På Skitorget, nabobygget til Yttersvingen, finner du alt av servicefasiliteter som skiutleie, restaurant, heiskortutsalg, sportsbutikk og oppmøte for skiskole. 

Yttersvingen har sin egen dagligvarebutikk hvor du kan supplere det du trenger til ferien og få muligheten til å skaffe lokale godbiter. 

Her får du i høyeste grad ski inn og ut, med løyper og heiser rett utenfor døren i snøsikre omgivelser.

Her kan du booke skiutleie. Husk å velge Yttersvingen som hentested. 

 

Yttersvingen kvitfjell

Leilighetene

Yttersvingens leiligheter har adkomst med heis. Leilighetene har fra 4-9 sengeplasser. En del av leilighetene kan knyttes sammen med naboleiligheten, slik at det blir enklere å reise flere familier sammen på tur. 

Leilighetene er eksklusive med flott innredning, godt utstyrt kjøkken og har enten balkong, markterrasse eller fransk balkong. Toppleilighetene har også peis. 

 • Høy standard
 • Gratis wifi
 • TV
 • Mikrobølgeovn
 • Kjøleskap og fryser
 • Lydanlegg
 • Brettspill
 • Vask og tørk (leilighetene med 3-4 soverom)
 • Peis (kun premiumleilighetene)
 • Balkong, markterrasse eller fransk balkong
 • Connecting rooms

 

Ski inn og ut til alpint, langrenn og barneområder

Yttersvingen har skibakken, heisen, barneområde og langrennsløyper rett utenfor døren. Rett utenfor bygget ligger den gondol og stolheisen Vestsiden Express som tar deg til toppen av Kvitfjell, og et mangfold av ulike løyper og heiser. Gondolen tar deg over til Varden på under 2 minutter. Her ligger 5 km familievennlige løyper, Pudderskogen med et stort frikjøringsområde for dager med mye snø, og Vardenskogen og en morsom skogsløype for barna med spennende figurer.

I umiddelbar nærhet til Yttersvingen ligger langrennsmuligheter og et løypenett på 600 km. Du kan også ta heisen til toppen av Varden og begynne skituren rett inn i snaufjellet. 

 

 

Yttersvingen Kvitfjell

Yttersvingen Kvitfjell

Restauranter i nærheten

Gondolen Fjellbistro
Gondolen Fjellbistro ligger et steinkast unna Yttersvingen. Her får du hjemmelaget mat, enten det er burger eller pasta, varme og kalde drikker, nydelig kaffe samt god stemning. De har også en liten utsalgskiosk ute på terrassen om man vil sitte ute foran bålpannen med en varm suppe og noe godt i glasset. 

Tyrihanstunet
Tyrihanstunet ligger en kort gåtur unna Yttersvingen. På Tyrihanstunet finner du tre sjarmerende serveringssteder i norsk tradisjonell byggestil: Tyrihans Skicafè, Pizzahuset og Fjøset afterski. Med skiene som fremkomstmiddel finner du fort tunet som byr på god, fersk mat og perfekt beliggenhet tett ved bakken på vestsiden av Kvitfjell. Menyen består av blant annet den klassiske Club Sandwichen, tomatsuppe og pizza.

 

 

Lettvint café og bar
Lettvint er en sosial café og bar med sportslige aktiviteter, lett mat og god drikke. Ved hjelp av interiør, stemning og aktiviteter skiller de seg ut fra de andre spisestedene i Kvitfjell. Lettvint tilbyr aktiviteter som shuffleboard, dart, beer pong og brettspill.

Varden Restaurant
Øverst på den nyeste fjellsiden i Kvitfjell ligger Varden Restaurant. Utsikten her er i seg selv verdt et besøk, med fantastiske Rondane og Jotunheimen som bakteppe. Her serveres det hjemmelaget frokost, smørbrød og lunsjretter av høy kvalitet. I tillegg arrangerers det vin- og tapaskvelder gjennom sesongen. Varden restaurant er en stolheistur unna Yttersvingen.

 

 

Yttersvingen Kvitfjell

barneområder

 

Yttersvingen med barn

Rett i nærheten ligger barneområdet Kids Skitorget. Her kan barna treffe maskoten vår, Jøkul, og lære å stå på ski en enkel båndheis blant myke figurer. Det er også en skålheis, Kids-parken med enkle hopp og rails, samt Kids World Cup, som er miniversjonen av World Cup-løypa vår for barna. Her kan du måle fart, og hente ut bilde av deg selv på skiline.cc.  I barneområdet er det en grillhytte til fri benyttelse.

Bo på Yttersvingen med familien!