Yttersvingen

Med enestående beliggenhet midt i vintereventyret mellom Vestsiden og Varden, bygger vi 38 nye leiligheter i Kvitfjells vestside. På Yttersvingen er du i nærheten av alle fasiliteter, med skibakken rett utenfor døren.

Her får du:

 • 38 komfortable leiligheter med enestående beliggenhet og høy standard
 • Dagligvarebutikk med lokale varer
 • Ski inn og ut til Vestsiden og Varden, barneområde og langrennsmuligheter
 • Nærhet til populære restauranter som Gondolen Fjellbistro, Tyrihanstunet og Lettvint
 • Skiutleie, skiskole, sportsbutikk og heiskortutsalg i umiddelbar nærhet
 • Bo midt i snøsikre omgivelser på 700 moh

Alpinco gjør en storinvestering og bygger 38 nye, høystandard utleieleiligheter på Kvitfjells vestside. Yttersvingen blir et strålende utgangspunkt både for individuelle gjester og grupper med sine 238 sengeplasser. Alle servicefunksjoner vil være i umiddelbar nærhet til de nye leilighetene. Når gjesten ankommer Yttersvingen kan bilen plasseres i garasjen. Skiutleie, skiskole, sportsbutikk, restauranter, afterski og matbutikk vil være i gangavstand. Ikke minst er skibakken rett utenfor døren, med direkte tilgang til både Vestsiden, Varden og barneområder. Yttersvingen vil tilby overnatting med ypperste kvalitet i alle ledd. Her bor gjesten midt i vinteren i snøsikre omgivelser 700 meter over havet. Yttersvingen er første steg av en sentrumsutvikling mellom Vestsiden og Varden i Kvitfjell. Leilighetene vil stå klare til bruk til sesongen 2021/2022.

BOOK OSS HER

SE BROSJYREN OM YTTERSVINGEN

 

38 leiligheter, dagligvarebutikk og alle servicefasiliteter i nærheten!

På Yttersvingen bor du i nærheten av alt. Så fort du parkerer bilen i oppvarmet garasje med lademuligheter, kan du legge fra deg skiutstyret ditt i skilockers, og ta heis opp til leiligheten. Skilockersene har også tørkemuligheter. 

På Skitorget, nabobygget til Yttersvingen, finner du alt av servicefasiliteter som skiutleie, restaurant, heiskortutsalg, sportsbutikk og oppmøte for skiskole. 

Yttersvingen har sin egen dagligvarebutikk hvor du kan supplere det du trenger til ferien og få muligheten til å skaffe lokale godbiter. 

Her får du i høyeste grad ski inn og ut, med løyper og heiser rett utenfor døren i snøsikre omgivelser.

 

 

Yttersvingen kvitfjell

Leilighetene

Yttersvingens 38 leiligheter har adkomst med heis. Leilighetene har fra 4-9 sengeplasser. En del av leilighetene kan knyttes sammen med naboleiligheten, slik at det blir enklere å reise flere familier sammen på tur. 

Leilighetene er eksklusive med flott innredning, godt utstyrt kjøkken og har enten balkong, markterrasse eller fransk balkong. Toppleilighetene har også peis. 

 • Høy standard
 • Gratis wifi
 • TV
 • Mikrobølgeovn
 • Kjøleskap og fryser
 • Lydanlegg
 • Brettspill
 • Vask og tørk (leilighetene med 3-4 soverom)
 • Connecting roms
 • Peis (kun toppleilighetene)
 • Balkong, markterrasse eller fransk balkong
 • Connecting rooms

 

Ski inn og ut til alpint, langrenn og barneområder

Yttersvingen har skibakken, heisen, barneområde og langrennsløyper rett utenfor døren. Rett utenfor bygget ligger den gondol og stolheisen Vestsiden Express som tar deg til toppen av Kvitfjell, og et mangfold av ulike løyper og heiser. Gondolen tar deg over til Varden på ca 30 sekunder. Her ligger 5 km familievennlige løyper, Pudderskogen med et stort frikjøringsområde for dager med mye snø, og Vardenskogen og en morsom skogsløype for barna med spennende figurer.

I umiddelbar nærhet til Yttersvingen ligger langrennsmuligheter og et løypenett på 600 km. Du kan også ta heisen til toppen av Varden og begynne skituren rett inn i snaufjellet. 

 

 

Yttersvingen Kvitfjell

Yttersvingen Kvitfjell

Restauranter i nærheten

Gondolen Fjellbistro
Gondolen Fjellbistro ligger et steinkast unna Yttersvingen. Her får du hjemmelaget mat, enten det er burger eller pasta, varme og kalde drikker, nydelig kaffe samt god stemning. De har også en liten utsalgskiosk ute på terrassen om man vil sitte ute foran bålpannen med en varm suppe og noe godt i glasset. 

Tyrihanstunet
Tyrihanstunet ligger en kort gåtur unna Yttersvingen. På Tyrihanstunet finner du tre sjarmerende serveringssteder i norsk tradisjonell byggestil: Tyrihans Skicafè, Pizzahuset og Fjøset afterski. Med skiene som fremkomstmiddel finner du fort tunet som byr på god, fersk mat og perfekt beliggenhet tett ved bakken på vestsiden av Kvitfjell. Menyen består av blant annet den klassiske Club Sandwichen, tomatsuppe og pizza.

 

 

Lettvint café og bar
Lettvint er en sosial café og bar med sportslige aktiviteter, lett mat og god drikke. Ved hjelp av interiør, stemning og aktiviteter skiller de seg ut fra de andre spisestedene i Kvitfjell. Lettvint tilbyr aktiviteter som shuffleboard, dart, beer pong og brettspill.

Varden Restaurant
Øverst på den nyeste fjellsiden i Kvitfjell ligger Varden Restaurant. Utsikten her er i seg selv verdt et besøk, med fantastiske Rondane og Jotunheimen som bakteppe. Her serveres det hjemmelaget frokost, smørbrød og lunsjretter av høy kvalitet. I tillegg arrangerers det vin- og tapaskvelder gjennom sesongen. Varden restaurant er en stolheistur unna Yttersvingen.

 

 

Yttersvingen Kvitfjell

barneområder

 

Yttersvingen med barn

Rett i nærheten ligger barneområdet Kids Skitorget. Her kan barna treffe maskoten vår, Jøkul, og lære å stå på ski en enkel båndheis blant myke figurer. Det er også en skålheis, Kids-parken med enkle hopp og rails, samt Kids World Cup, som er miniversjonen av World Cup-løypa vår for barna. Her kan du måle fart, og hente ut bilde av deg selv på skiline.cc.  I barneområdet er det en grillhytte til fri benyttelse.

Bo på Yttersvingen med familien!