Yttersvingen Kvitfjell

Bo på Kvitfjells populære vestside, i smakfulle leiligheter med skibakken som nærmeste nabo.

Scroll ned for å bli inspirert!

Yttersvingen

Tett på opplevelsene

Skli rett ut i bakken fra Yttersvingen. Yttersvingen har skibakken, heisen, barneområde og langrennsløyper rett utenfor døren. Rett utenfor bygget ligger en gondol og stolheisen Vestsiden Express som tar deg til toppen av Kvitfjell, samt gondolen som tar deg til Varden.

Yttersvingen

Moderne arkitektur

Leilighetene er eksklusive med flott innredning, godt utstyrt kjøkken og har enten balkong, markterrasse eller fransk balkong. Toppleilighetene har også peis. 

Kvitfjell

Aktiv ferie eller bare ta livet med ro

Her skal man kunne senke skuldrene, roe pulsen eller være aktiv – store og små, alene eller sammen, med eller uten bil. Livet skal være gøy i Kvitfjell.

 Yttersvingen - en fjellby med nærhet til alt

På Yttersvingen bor du i nærheten av alt. Bilen parkerer du utenfor leilighetsbygget, eller i garasje med lademuligheter. Skiutstyret kan trygt plasseres i skiskapene, hvor hver leilighet har sin egen. Ved skiskapene er det også tørkemuligheter. 

På Skitorget, nabobygget til Yttersvingen, finner du alt av servicefasiliteter som skiutleie, restaurant, heiskortutsalg, sportsbutikk og oppmøte for skiskole. 

Book Yttersvingen

Skiutleie

Skiutleie, sportsbutikk og skiskolen ligger på Skitorget, som nærmeste nabo til Yttersvingen. Her får du kjøpt eller leid det utstyret du trenger. Det er også mulig å bestille utstyr fra skiutleien før ankomst, som vil leveres i skiskapet som tilhører leiligheten.

Her kan du booke skiutleie

Husk å velge Yttersvingen som hentested. Ha leilighetsnummeret klart ved bestilling av skiutstyr. 

Restauranter i nærheten

Gondolen Fjellbistro
Gondolen Fjellbistro ligger i nabobygget til Yttersvingen. Her får du hjemmelaget mat, varme og kalde drikker samt nydelig kaffe.

Tyrihanstunet
Tyrihanstunet ligger en kort gåtur unna Yttersvingen. På Tyrihanstunet finner du tre sjarmerende serveringssteder i norsk tradisjonell byggestil: Tyrihans Skicafè, Pizzahuset og Fjøset afterski.

Les mer om restaurantene i Kvitfjell

Vestsiden Deli

Yttersvingen har sin egen kolonial, Vestsiden Deli, hvor du kan supplere det du trenger til ferien og få muligheten til å skaffe gode bakevarer, oster, skinker og en disk med ferdige middagsretter. Butikken selger det meste av dagligvarer og husholdningsartikler, og alt du trenger til en skikkelig god frokost, i tillegg til fersk fisk og kjøtt. 

Les mer om Vestsiden Deli

Løypekart

Ski inn og ski ut

Fra Yttersvingen har du alle muligheter innenfor rekkevidde. Du befinner deg midt i hjertet av alpinanlegget og de tre fjellsidene. Ta Vestsiden Express til toppen av Kvitfjell, utforsk familieområdene rundt Skitorget på Vestsiden eller ta gondolen over til Varden.

Se løypekartet

 

Leilighetene

Yttersvingen er et strålende utgangspunkt både for familier og større grupper med sine 238 sengeplasser. Yttersvingens leiligheter har adkomst med heis. Leilighetene har fra 4-9 sengeplasser. En del av leilighetene kan knyttes sammen med naboleiligheten, slik at det blir enklere å reise flere familier sammen på tur.

Les mer om leilighetene

Yttersvingen med barn

Rett i nærheten ligger barneområdet Kids Skitorget. Her kan barna treffe maskoten vår, Jøkul, og lære å stå på ski en enkel båndheis blant myke figurer, kuler og elementer. Det er også en skålheis, Kids-parken med enkle hopp og rails, samt Kids World Cup, som er miniversjonen av World Cup-løypa vår for barna. Her kan du måle fart, og hente ut bilde av deg selv på skiline.cc.  I barneområdet er det en grillhytte til fri benyttelse.

Bestill Yttersvingen med familien

Møterom i bakken

Kombiner møte og fantastisk skikjøring. Prøv våre nye, flotte lokaler på Yttersvingen med toppmoderne fasiliteter og plass til opp til 50 personer. Ta gjerne kontakt for å tilpasse oppholdet til din gruppe og deres behov.

Kontakt oss