Bedriftstur eller konferanse på fjellet 

Firmaturer, møter, kick-off og konferanser midt i skibakken.

Alpint er en fantastisk aktivitet å dele med både med kollegaer og kunder. Mestring og utvikling i ett!
Enten det er firmatur, seminar eller ledersamling: alle tenker bedre med et aktivisert hode! Felles opplevelser, fysiske utfordringer og gode diskusjoner legger et godt grunnlag for både utvikling og arbeidsmiljø.

Kvitfjell er den snøsikre skidestinasjonen for alle skientusiaster – fra nybegynner til ekspert. Bare 50 minutters kjøring nord for Lillehammer. Se også våre muligheter for bedriften i vårt fantastiske søsteranlegg, Hafjell.

Ta toget til Kvitfjell

Kun 2 timer og 45 minutter bruker toget fra Oslo til Kvitfjell stasjon. Togstasjonen ligger i målområdet og heisen Olympic Express starter kun 50 meter fra perrongen og tar deg til Gudbrandsgard Hotell eller resten av fjellet. Du kan også bestille taxi/buss fra togstasjonen. Les mer om togtilbudet til Kvitfjell.

Kontakt oss for bestilling

Gudbrandsgard

Møte og konferanse på Gudbrandsgard Hotell

Gudbrandsgard Hotell Kvitfjell har en nylig renovert konferanseavdeling midt i alpinbakken. Her er det mulig å bestille møterom i forskjellige størrelser, fra små møterom til vår største konferansesal "Kvitfjell", med plass til 250 personer. Her kan du trygt arrangere ditt neste møte, og hotellets konferanseavdeling vil sørge for personlig oppfølging og god service. 

Vi kan skreddersy et komplett opplegg med aktiviteter, mat og konferanse for deg og din bedrift. Enten dere vil ha en dag i bakken, sykle i fjellet, dra på fjellturer eller teambuilding og events i Kvitfjell. For større møter/konferanse tilbyr vi også å leie hele hotellet eksklusivt for ditt event.

Les mer om Gudbrandsgard Hotell

Matopplevelser på høyt nivå

Kvitfjell er godt kjent som et mateldorado, med et godt utvalg av restauranter ved bakken. Kombiner det faglige med gode matopplevelser og skikjøring i Kvitfjell.

Les mer om matopplevelser i Kvitfjell

Bestill leilighet eller hytte

Hos oss finner dere flotte overnattingsmuligheter i alle størrelser. Vi kan skreddersy besøket for din bedrift, med mat og servering, møterom og leilighet/hytte. På Yttersvingen er det nyeste bygget klart til sesongen 23/24, og her har vi møterom med plass til 50 personer.

Ta kontakt for bestilling av overnatting

Send oss en henvendelse

Bruk kontaktskjemaet under eller send en epost til [email protected].