Skiservice

Full service på skiutstyret eller bare litt gliding?

Skiverkstedene med sitt kyndige personell fikser alt fra voksing, sliping og montering av bindinger. Tilpass skistøvlene eller få full service på skiene. Skiverkstedets kyndige personell hjelper til med alt fra voksing og sliping til montering av bindinger. 

Lever inn utstyret i slutten av dagen, så er det klart til kl. 09.00 dagen etterpå. Trenger du ski for å komme tilbake til hytta eller leiligheten så kan dette lånes av Kvitfjell skiutleie.

 

Prisliste skiservice:

Raceprepp fra kr 1100,- Planslip, P tex, planslip, blankslip, Race struktur, håndkant, håndvoks

Fullprepp fra kr 850,- Planslip, P tex, planslip, stuktur, maskinkant og maskinvoks

Standardprepp kr 650,- Planslip, struktur, maskinkant og maskinvoks

Standardprepp JR (ski under 120 cm) kr 450,- Planslip, struktur, maskinkant og maskinvoks

Kant og voks kr 300,- Maskinkant og maskinvoks

Standardprepp langrennski 650,- Planslip, struktur, maskinkant og maskinvoks.

Maskinvoks kr 150,-

Maskinkant kr 200,-

Håndvoks kr 350,-

Reparasjoner kr 1000,- pr. time

  Bootfitting

For en best mulig skiopplevelse er riktig utstyr alfa omega. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren skikjører. Ved å få tilpasset dine skistøvler vil du få sko som passer ditt nivå, behov og ønsker.

Vi skreddersyr støvelen og tilbehøret etter din fot slik at foten din vil ligge korrekt i skoen og du vil oppleve mer komfort og hevet kvalitet på skiopplevelsen. Støvelen vil sitte tett, men ikke trangt, og du vil oppleve bedre kontroll. Er du en mer erfaren skikjører vil du oppleve at du både kjører bedre og får økt kontakt og respons fra skiene.   

«Riktig sko og størrelse er viktig for en god skiopplevelse. Skoen skal sitte presist på foten for å kunne overføre kraft fra skikjører til skiene, og den skal samtidig være komfortabel og varm nok til at man kan kjøre ski hele dagen, og flere dager på rad.» sier Edvard G. Kjørstad, Sport 1 Kvitfjell.   

Sport 1 Kvitfjell er en faghandel for skiutstyr, og har meget god kompetanse på tilpasning av utstyr slik at din opplevelse på ski blir best mulig.  De har filialer på Skitorget på vestsiden og Mellomstasjonen på østsiden. 

For mer informasjon ta kontakt med Sport 1 Kvitfjell her