Region

Skiutleie og skiservice

SPORTSBUTIKK, SKIUTLEIE OG SKISERVICE PÅ BEGGE SIDER AV FJELLET

Sport 1 Kvitfjell har 2 stk. butikker, skiutleier og skiverksteder. På østsiden finner du oss ved Kvitfjell Plaza og på vestsiden ved Skitorget, se løypekart.
Butikkene er bygd opp på småvarer. På begge sider har vi et godt utvalg av Oakleybriller, Sweethjelmer, Hestravotter/hansker, Devold undertøy og Lekistaver. Vi har et lite utvalg av jakker, bukser og fleece i butikkene.

I butikken på østsiden har vi varer rettet mot de som trener aktivt. For eksempel produkter fra Leki; staver, kopper, legg- og armbeskyttelse, Phenix og POC shorts, Sweethjelmer og bøyler samt div Swix voks og annet preppetilbehør. 
På østsiden har vi et utvalg av skistøvler fra Tecnica. Vi tilpasser også Sidas såler og blokker alpinsko. 
På vestsiden finner du i tillegg til småvarer blant annet et godt utvalg av Amundsen klær og Stöckli ski.


GJØR ditt utstyrt KLARt

Gi ski- og snowboardutstyret litt ekstra kjærlighet i starten av sesongen, så varer skigleden enda lenger! Start den nye sesongen med en ordentlig overhaling av ditt skiutstyr. Frem til 20. desember får du

Standardprepp til kroner 450,- 

Send mail for bestilling, husk å bestille i god tid før ankomst. 


Utleie av ski

I våre skiutleier har vi alpinutstyr som passer alle nivåer. Enten du er helt fersk på ski eller har stått i mange år og ønsker å teste noe nytt. Snowboard utstyret vårt er rettet mot de som ikke har stått så mye før. Vi har også et par lengre og mer avanserte brett. På Telemark tilbyr vi kun NTN systemet og på langrenn har vi i felleski og noen smørefrie. 

Randonee- /toppturpakker kan du kun leie på østsiden. 

På vestsiden har vi toppet skiutleien med det beste fra Stöckli. 

Husk at du alltid får 10% rabatt om du bestiller utstyr online! 

OBS! Onlinebooking må gjøres 10 dager før ankomst. utstyr kan alltid leies på plass i Kvitfjell. 


Full service på skiutstyret eller bare litt gliding?

Vi har skiverksted på begge sider, som med sitt kyndige personell fikser alt fra voksing, sliping, ødelagte såler og montering/flytting av bindinger. Lever inn utstyret på slutten av dagen så er det klart til heisen åpner dagen etterpå. Trenger du ski for å komme tilbake til hytta/leilighet så kan det selvfølgelig lånes av oss. 
 


Priser skiutleie og skiservice

BESTILL SKIUTLEIE I KVITFJELL

Lei utstyr nedenfor - har du problemer med løsningen kan den åpnes eksternt her