Youtube video image

Snøsikkert vinterparadis

Hva er vel bedre enn å samle familien og stå masse på ski, for så å kose seg foran peisen i en koselig hytte på fjellet? Eller ha alt lagt tilrette for en aktiv ferie med hotellopphold hvor barna kan leke seg i bassenget etter en dag på ski? 

Kvitfjell Alpinanlegg har et stort utvalg av hytter, leiligheter og en kongsgård av et hotell, Gudbrandsgard. Alt ligger flott til rette i fjellet, med alpinbakker og langrennspor rett utenfor døra. Kom til oss i år og legg familieferien din til fjells. Lag nye minner sammen i snørike omgivelser.

 

Overnatting

Det er populært å legge ferien til Kvitfjell, så det lønner seg å være tidlig ute for å sikre din familieferie. HafjellKvitfjell Booking har hytter og leiligheter i hele fjellet, enten du vil bo nært bakken, butikker, restauranter, naturen eller langrennsløyper. Kanskje frister det å prøve vårt slitter nye leilighetskompleks, Yttersvingen?

Se ledig overnatting 

Januar er sesongens fineste måned

Januar er desidert den fineste måneden å tilbringe i Kvitfjell. Alle løyper og heiser er åpne, stabile kuldegrader, påfyll av pudder, sola er lenger oppe og det er optimale forhold for skikjøring. Hva mer kan man be om? Jo, hytter og leiligheter kan leies til en brøkdel av prisene i desember.

skibilde

Januarhelg

Bo i en 4-5 sengs hytte eller leilighet, fredag til søndag inkludert sluttvask fra kr 5555,- for én helg. Samler man 4 personer blir det knappe kr 1389,- per pers for en hel helg.

De beste tilbudene går først, så her gjelder førstemann til mølla!

Bestill helg i januar

heis

En uke med vintermagi!

Bo i en 4-5 seng hytte eller leilighet, feks søndag-søndag inkludert sluttvask fra kr 6860,-. 

Kanskje det ikke er nok med bare en helg, når januarmåned er så fin? Bestill en uke, og få enda mer for pengene!

Bestill uke i januar

Kampanjer på Gudbrandsgard hotell

Januar på Gudbrandsgard hotell

Frister det kanskje mer å bo på hotell og få alt tilrettelagt?

Vi har gode kampanjer på opphold i Januar. Velg mellom Familiepakke (4 døgn med heiskort) eller Fri ski-pakken (2 døgn med heiskort).

Les mer om pakkene

Nye minner

Ikke noe er som gode minner og opplevelser sammen med hele familien og med ski som aktivitet som alle kan like. Alle kan være med å stå på ski, enten det er dine første svinger i barnebakken eller om eldstemann prøver seg utfor i Olympiabakken. Her har vi noe for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Etter en frisk dag i bakken disker restaurantene opp med gode lunsjer og middager, hotellet har lekerom og basseng som som passer perfekt som ekstra aktiviteter. Her er det tid og plass for å lage nye familieminner.

Sjekk ut hvilke type overnatting som passer din familie. Vi har hotell, hytter i ulike størrelser og toppmoderne leiligheter som venter på deg og din familie. Vil dere bo på Vestsiden, Varden eller kanskje Østsiden hvor Gudbrandsgard Hotell ligger?

Under kan dere se på enheter og rom, samt booke og bestille.

BO NÆRT ALT DU TRENGER

Bor du i en av våre enheter eller på hotellet er du alltid direkte tilknyttet alpinbakken. Fra hotellet går du rett ut i skiløypene, og de fleste hytter/leiligheter ski inn og ski ut. Det er flere restauranter og velge mellom hos oss, både på Mellomstasjonen og hotellet, Vestsiden og Varden. Du finner noe for alle smakssanser, enten du vil ha alpeinspirert lunsj, gourmetmiddag eller varme supper. 

Kvitfjell Alpinanlegg ligger kun 40 minutter fra Lillehammer sentrum. En by som er viden kjent for sin tradisjonelle gågate. Her er det koselige spisesteder, cafeer og restauranter. På Maihaugen Museum er også verdt et besøk.