Youtube video image

Snøsikkert vinterparadis

Hva er vel bedre enn å samle familien og stå masse på ski, for så å kose seg foran peisen i en koselig hytte på fjellet? Eller ha alt lagt tilrette for en aktiv ferie med hotellopphold hvor barna kan leke seg i bassenget etter en dag på ski? 

Kvitfjell Alpinanlegg har et stort utvalg av hytter, leiligheter og en kongsgård av et hotell, Gudbrandsgard. Alt ligger flott til rette i fjellet, med alpinbakken rett utenfor døra. Legg skiferien til Kvitfjell og lag nye minner sammen i snørike omgivelser.

Se alle overnattingssteder

Gode skiopplevelser i tre fjellsider 

Alle kan være med å stå på ski, enten det er dine første svinger i barnebakken eller skientusiasten som prøver seg utfor i Olympiabakken. Skiskolen tar imot alle uansett nivå, og gir en trygg intro til Kvitfjell og alpint. I Kvitfjell finner du hele tre fjellsider. Se løypekart.

Kjøp heiskort

Se løypekart

BO NÆRT ALT DU TRENGER

Bor du i en av våre enheter eller på hotellet er du alltid direkte tilknyttet alpinbakken. Fra hotellet går du rett ut i skiløypene, og de fleste hytter/leiligheter ski inn og ski ut.

Restaurantene byr på gode lunsjer og middager. Gudbrandsgard Hotell har lekerom og basseng som passer perfekt som kveldsaktiviteter.

Kvitfjell Alpinanlegg ligger kun 40 minutter fra Lillehammer. Kvitfjell har også sin egen togstasjon, med ankomster/avgang 6 ganger i døgnet.