Youtube video image

Snøsikkert vinterparadis

Hva er vel bedre enn å samle familien og stå masse på ski, for så å kose seg foran peisen i en koselig hytte på fjellet? Eller ha alt lagt tilrette for en aktiv ferie med hotellopphold hvor barna kan leke seg i bassenget etter en dag på ski? 

Kvitfjell Alpinanlegg har et stort utvalg av hytter, leiligheter og en kongsgård av et hotell, Gudbrandsgard. Alt ligger flott til rette i fjellet, med alpinbakken rett utenfor døra. Legg skiferien til Kvitfjell og lag nye minner sammen i snørike omgivelser.

Overnatting

Det lønner seg å være tidlig ute for å bestille din skiferie, for å sikre de datoene du ønsker. Vi har hytter og leiligheter i hele fjellet, enten du vil bo nært bakken, butikker, restauranter, naturen eller langrennsløyper. Kanskje frister det å prøve vårt slitter nye leilighetskompleks, Yttersvingen, eller store familiehytter i Varden?

Finn ledig overnatting: 

Gode skiopplevelser i tre fjellsider 

Alle kan være med å stå på ski, enten det er dine første svinger i barnebakken eller skientusiasten som prøver seg utfor i Olympiabakken. Skiskolen tar imot alle uansett nivå, og gir en trygg intro til Kvitfjell og alpint. I Kvitfjell finner du hele tre fjellsider. Se løypekart.

Kjøp heiskort

Sjekk ut hvilke type overnatting som passer din familie. Vi har hotell, hytter i ulike størrelser og toppmoderne leiligheter som venter på deg og din familie. Vil du bo på Vestsiden, Varden eller Østsiden, hvor Gudbrandsgard Hotell ligger?

Les mer og bestill overnatting

BO NÆRT ALT DU TRENGER

Bor du i en av våre enheter eller på hotellet er du alltid direkte tilknyttet alpinbakken. Fra hotellet går du rett ut i skiløypene, og de fleste hytter/leiligheter ski inn og ski ut.

Restaurantene byr på gode lunsjer og middager. Gudbrandsgard Hotell har lekerom og basseng som passer perfekt som kveldsaktiviteter.

Kvitfjell Alpinanlegg ligger kun 40 minutter fra Lillehammer. Kvitfjell har også sin egen togstasjon, med ankomster/avgang 6 ganger i døgnet.