Kvitfjell

Tre fjellsider du ikke visste om

Kvitfjell er så mye mer enn World Cup og alpinistenes olympiske DNA.

Scroll ned for å bli inspirert!

I Kvitfjell finner dere ikke bare den fjellsiden man ser fra E6. Oppe i fjellet er det flere fjellsider å velge mellom, perfekt for alle ferdighetsnivå. Totalt er de tre fjellsidene bredt fordelt med ulike traseer, skogsløyper, frikjøringsområder, parker, restauranter og barneområder. 

Kvitfjell

Varden - perfekt for familien

Fra Skitorget tar man gondol over til Varden. vår nyeste fjellside. Denne er superpopulær for familier på grunn av de brede og snille løypene, skogområder og fun slopes. Fra våre populære hytter i Varden Fjellandsby er det enkelt med ski inn og ut.

På toppen av Varden ligger Varden Restaurant. Verdt et besøk med uslåelig utsikt til Rondane!

Kjøp heiskort og besøk oss!

Vestsiden - solsiden for alle

Har dere først tatt heisen til toppen har dere alle muligheter og sklir enkelt til Mellomstasjonen eller Vestsiden. Her finner dere et stort utvalg av løyper, fra grønn til blå, og noen sorte. De fleste løypene er snille og brede.

I bunn av området ligger Skitorget med barneområder, restauranter, skiskole, skiutleie og sportsbutikk

Kvitfjell

Mellomstasjonen - entusiastens førstevalg

Dette er den fjellsiden man ser fra E6 og det er her utforløypen ligger der superalpinistene utfordrer seg selv og "den perfekte svingen". Dette er skientusiastens førstevalg fordi det finnes et bredt spekter av råe løyper.

Bli kjent med løypene våre

Finn din favorittside

Våre tre fjellsider har noe for alle og enhver. 

Velg den siden som passer best for deg og din familie. Husk at alle tre fjellsider har spisesteder, områder for barn og stor variasjon av løyper. 

Se våre famileområder og aktiviteter i fjellet

Tyrihans, Kvitfjell

Mat i særklasse

I alle våre tre fjellsider finner dere et stort utvalg av flotte restauranter - alle med sitt eget særpreg. 

Alt fra alpeinspirert mat, til hjemmelaget pizza, supper med lokale råvarer og tre retters i høyden. I tillegg til det har vi Gudbrandsgard hotell med restaurant, bar og spa.

Les mer om våre spisesteder

Bo best i fjellet

Bo på Gudbrandsgard og få spaopplevelsen midt i bakken - før og etter en lang dag på ski. På Yttersvingen bor dere rett mellom heisene og midt i sentrum av Vest og Varden. Tett tilknytet de kjære fjell og alle våre løyper og tilbud. 

Finn din drømmeseng i fjellet