World Cup

World Cup Kvitfjell

Tags
world cup NO art

World Cup 2018 ble en stor suksess, og ble avsluttet med seier i super-g til Kjetil Jansrud! Fantastisk norsk laginnsats med Adrian Sejersted og Stian Saugested høyt på resultatlistene satte prikken over i-en for World Cup i Kvitfjell! Folkefesten er over for i år, og vi gleder oss til neste. 

World Cup Kvitfjell 2019: 1. - 3. mars er Kvitfjell igjen vertskap for verdens beste alpinister og fartsfest!

Som vanlig kommer den mannlige verdensklassen å konkurrerer i utfor på lørdag og i Super-G på søndag. Kvitfjell har også fått tildelt et ekstra utforrenn fredag etter en avlysning tidligere i seongen. Den ferske verdensmesteren Kjetil Jansrud, og de norske gutta brillierer i Kvitfjell år etter år, vi gleder oss til neste runde!

World Cup i Kvitfjell er mye mer enn et skirenn. Det er duket for folkefest og programmet er tett både på dag og kveldstid.

Bestill billetter til World Cup her

Folkefest

Det blir folkefest og afterski i hele Kvitfjell! Koia, Plaza og Tyrihans slår til med live musikk, grilling og afterski på sitt beste! Fôr og Gondolen Fjellbistro åpner også dørene for sultne og tørste gjester. 
Lørdag kveld kl. 22:00 er det World Cup Party på GudbrandsGard Hotell. Live musikk, god stemning, dans og fest står på menyen.

Åpningstider heis:

Familieheisen (E), Hotellheisen (D), Kvitfjell Express (B) og Vestsiden Express (C) går til kl. 17:30 fredag og lørdag i Word Cup helgen. 

Åpne bakker og heiser

Hele Olympiabakken vil være stengt ca. ni dager før rennene starter. Nasjonalanleggsløypa vil være forbeholdt trening/oppvarming. Resten av løypene vil være åpne, og det er gode muligheter for å stå på ski og kose seg i bakken som vanlig. 

Official Program 2019

THURSDAY, FEBRUARY 28ND

10:00  Official training men’s downhill

21:00  Get Together Party. Plaza Café on the Middle Station. Music and bar.

 

FRIDAY, MARCH 1ND

11:00  Men’s Downhill (race canceled in Garmisch-Partenkirchen)

21:00   Get Together. Skibar in Gudbrandsgard Hotel
 

SATURDAY, MARCH 2ND

08: 30 Entertainment in the finish area. Stands and activities for all ages.

10: 00 Downhill men
 

SUNDAY, MARCH 3RD

09:30 Entertainment in the finish area. Stands and activities for all ages.

11:00 Men's Super-G

 

Praktisk informasjon

World cup

Nasjonalanleggsløypa, løype 2, vil under world Cup uka være reservert for trening og oppvarming i perioder.

Kveldskjøring fredag 1. januar utgår. 

NB! Hele anlegget utover løype 1a, 1b og 2 er åpent i World Cup uka. Det vil også være treningsaktivitet i Familiebakken.

Hvis du skal ned med stolheisen til utforrennet lørdag anbefaler vi å møte opp i god tid før rennet da vi forventer kø på heisen. Skal du ta heisen opp igjen koster det kr 50,-.

Det vil være mulig å ta seg ned til målområdet på ski via løype nr 4, Skiveien. Vi gjør oppmerksom på at denne løypa i partier er bratt, og at det på grunn av stor trafikk kan bli isete og vanskelige føreforhold i Skiveien.

Transportmuligheter

world cup

Du kan benytte deg av enten buss eller tog til World Cup i Kvitfjell.

Med fly, bil eller tog

Fly til Oslo Lufthavn Gardermoen og tog eller bil fra Gardermoen til Lillehammer.

Fra Oslo er det over 10 direkte tog til Lillehammer daglig, buss eller bil via E6.