Gudbrandsgard Hyttegrend

Gudbrandsgard Hyttegrend ligger på Kvitfjell Mellomstasjon i nabolaget til Gudbrandsgard Hotell, tett på alpinbakken. Hyttegrenda består av 8 hytter, med 4 soverom og 9 sengeplasser, 2 bad, WiFi, og fullt utstyrt kjøkken.

Alle bad er bygget om med nye gulv, vegger og ny innredning. Stuene har fått større vinduer hvor mer lys slipper inn. Vegger og tak har fått har blitt malt i nye, moderne farger.

Gudbrandsgard Hyttegrend ligger koselig til på et hyttetun på midtstasjonen, noen meter fra flotte Gudbrandsgard Hotell. Perfekt beliggenhet med ski inn og ut til både på alpint og langrenn.

Disse nyrenoverte hyttene er tilrettelagt for rolige kvelder. Hyttene passer utmerket for familier eller for vennegjengen. Hyttene har to etasjer, med bad i hver etasje.

Book Gudbrandsgard Hyttegrend

 

Beskrivelse av hyttene

Hovedstuen inneholder sofa, peis og Tv. Noen av hyttene har TV-krok, samt lese-krok i andre etasje.

Kjøkkenet er fullt utstyrt med komfyr, kjøleskap med separat fryser, oppvaskmaskin samt en hyggelig spisestue for felles måltider.

4 separate soverom:

  • Soverom 1: Dobbeltseng
  • Soverom 2: Dobbeltseng
  • Soverom 3: Dobbeltseng
  • Soverom4: Familiekøye

2 separate bad:

  • Bad 1: Dusj, toalett.
  • Bad 2: Dusj, toalett.

Øvrig informasjon:

  • 120 kvm.
  • Husdyr tillatt mot et tillegg i prisen.
  • Parkering, wi-fi, veranda, peis, flotte turmuligheter.

Les mer om hyttene

Dette kan du gjøre i nærheten

Sommer: Fra Gudbrandsgard Hyttegrend er det mange tur og sykkelmuligheter. Det er masse spennende å finne oppover dalen i Ringebu, som er ca 20 minutter fra Kvitfjell. En halvtime unna med bil, så er du framme i Eventyrparadiset Hunderfossen. Kjører du et kvarter til kommer du til Lillehammer by og en av Norges triveligste gågater. Kvitfjell er en perfekt base for deg som ønsker å farte rundt i regionen. Dessuten er det masse spennende å finne oppover dalen og Ringebu som handelssentrum.

Vinter: I nærområdet til Gudbrandsgard Hyttegrend finner du alt av fasiliteter. Gudbrandsgard Hotell med velværeavdeling og restaurant, Kvitfjell Hotell, Børson dagligvare, Koia afterski og Beite Restaurant. Viktigst av alt er at alpinbakken ligger rett ved hyttegrenda, samt langrennsløypene som startet rett ved hytteveggen. Skiutleie, sportsbutikk, heiskortutsalg, skiskole er også å finne i umiddelbar nærhet til Gudbrandsgard Hyttegrend.