Hotellrom på GudbrandsGard

Hotellrom

Tags
gudbrandsgard
Hotellrom NO push

GudbrandsGard Hotell tilbyr 79 komfortable hotellrom

GudbrandsGard hotell tilbyr 79 hyggelige rom. Rommene er innredet i gjennomført stil med resten av hotellet. Norsk gårdsstil med flotte farger og tekstiler preger hele hotellet, som gir en følelse av å være i en hyggelig storstue. Senger og møbler har et særnorsk og eksklusivt preg. GudbrandsGard har følelsen av hyttekos i hotellformat. 

Noen av rommene har balkong med utsikt til Kvitfjell alpinanlegg, som ligger rett utenfor døren. Alle rommene kan brukes som dobbeltrom. Rommene er fra 20-50 kvm, har parkettgulv, flatskjerm-TV, skrivebord, bad med toalett, og dusj eller badekar. Det er gratis wifi på hele hotellet. 

Ønskes flere sengeplasser, kan hytter og leiligheter i umiddelbar nærhet leies inn ved behov.

Hotellet tilbyr flere romkategorier: Twinrom, dobbeltrom, dobbeltrom med sovesofa, Juniorsuiter og suiter. To rom er tilpasset funksjonshemmede og hotellet har heis.

Dobbeltrom:
Koselig rom på 20 kvm med behagelig dobbelseng, skrivebord, TV og bad med dusj. Tilgang til internett.

Dobbeltrom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twinrom: Rommet er på 20 kvm med to enkeltsenger, skrivebord,TV og bad med dusj. Tilgang til internett.

Twinrom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familierom: Store, behagelige rom på 25 kvm med dobbelseng og sovesofa med plass inn til 2 barn. Ellers finner du skrivebord, TV og bad med badekar. Det er tilgang til wifi.

Dobbeltrom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juniorsuite:
Flotte, innbydende rom på 30 kvm. Juniorsuiten har dobbelseng sofa, bord og stoler, skrivebord, TV og bad med badekar. Sofaen kan brukes som sovesofa.

Juniorsuite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suite
Suitene har et eksklusivt preg i samme stil som resten av hotellet. Rommene er på 50 kvm, har soverom med dobbelseng og TV, oppholdsrom med sofa, bord og stoler. Sofa kan brukes som sovesofa. Suiten har også himmelseng, TV, skrivebord og bad med badekar.

Suite GudbrandsGard hotell Kvitfjell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rom tilpasset funksjonhemmede

Hotellrom funksjonshemmede kvitfjell