Dobbeltrom Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell
Familiesuite Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell
Familierom Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell
Bad dobbeltrom Gudbrandsgard Hotell.

Hotellrom på Gudbrandsgard

Gudbrandsgard Hotell tilbyr 79 hyggelige og komfortable hotellrom. Rommene er innredet i gjennomført tradisjonell norsk stil med flotte farger og tekstiler, som gir den gode og lune følelsen av hyttekos i hotellformat. Rommene måler fra 20 til 50 kvm, og passer både for familier, par, venner og for deg som vil reise alene, og likevel nyte et stort og fint værelse. 

Alle våre rom har parkettgulv, skrivebord, bad med toalett og dusj eller badekar. Rommene har også nye flatskjerm-TVer med et bredt utvalg av kanaler, og det er gratis internett på hele hotellet. Noen av rommene har balkong med utsikt til Kvitfjell alpinanlegg, som ligger rett ved siden av hotellet.

Hotellet tilbyr flere romkategorier: twinrom, dobbeltrom, familierom, juniorsuiter og suiter. To av rommene er tilpasset funksjonshemmede og hotellet har heis.

Ønskes flere sengeplasser, kan hytter og leiligheter i umiddelbar nærhet leies inn ved behov.

Linje symboler

Romtyper

Standard twin- eller dobbeltrom:

Lune og komfortable værelser på 20 kvm med to enkeltsenger eller dobbeltseng. Alle rom har eget bad med dusj. Våre standardrom gir utsikt mot nord og mot øst.

Dobbeltrom
Dobbeltrom
Dobbeltrom
Dobbeltrom

Familierom:

Store og behagelige rom på 25 kvm med dobbeltseng og sovesofa med plass til inntil to barn. 
Alle rom har eget bad med badekar.

Familierom
Familierom
Familierom
Familierom

Juniorsuite:

Flotte og innbydende rom på 30 kvm. Juniorsuiten har dobbeltseng og sofagruppe med bord og stoler. Sofaen kan brukes som sovesofa med plass til inntil to barn. Alle rom har eget bad med badekar. Våre juniorsuiter er også utstyrt med kjøleskap, espressomaskin og vannkoker. Hotelltøfler og badekåper medfølger også.

Junior suite
Junior suite
Junior suite
Junior suite

Suite

Eksklusiv suite på 50 kvm. Suiten har soverom med dobbeltseng, TV, internett, oppholdsrom med sofagruppe med bord og stoler, skrivebord og bad med badekar. Suiten har også himmelseng, og sofaen kan brukes som sovesofa med plass til inntil to barn.

Suite
Suite
Suite
Suite

Rom tilpasset funksjonhemmede:

Hotellet har 2 rom som er tilpasset funksjonshemmede. Begge rom har utsyn mot vest og har balkong. Rommene er spesialtilpasset med god romslighet. På rommet har man skrivebord, TV og bad med dusj, og internett.

HC Rom
HC Rom
HC Rom
HC Rom

Panoramarom:

For et lite tillegg i prisen kan du velge å bo på twin- eller dobbeltrom, eller en annen romtype, med panoramautsikt, med eller uten balkong.