om-kvitfjell

Kvitfjell - skientusiastenes vinterparadis

Tags
informasjon

45 minutter nord for Lillehammer ligger Kvitfjell, skientusiastenes vinterparadis. Her finner du utfordringer og skiglede for alle nivåer; enten du vil bryne deg på den olympiske utforløypa eller om du ønsker å legge dine første skiopplevelser i et av våre familieområder. Vestsiden er et perfekt utgangspunkt for barnefamilier; her er det enkel adkomst fra E6 og nytt servicebygg med skicafe, skiutleie og sportsbutikk.

Kvitfjells tredje fjellside

Kvitfjells tredje fjellside åpnet sesongen 17/18 med ny stolheis, ny tilførselsgondol og 2 nye løyper. Varden er Kvitfjells familievennlige fjellside med brede, flotte grønne og blå løyper. Skiproduktet er perfekt for hele familien og for deg som elsker store carvingsvinger.

Nye høystandard hyttetomter utvikles på Kvitfjell Varden - et unikt område for de som vil bo på fjellet i naturskjønne, snøsikre, og rolige omgivelser.

www.kvitfjellvarden.no

Skientusiastenes vinterparadis

Kvitfjell er et komplett og snøsikkert skianlegg med skiutfordringer for alle nivåer. Anlegget er gjerne det første alpinsenteret til å åpne løypene om høsten og av de siste som stenger i slutten av april. Kvitfjell ble kåret av Norges største avis, VG, til landets beste alpinanlegg for alpinister. Nøkkelen til suksessen er å tilby skiopplevelser på øverste hylle. Over 100 snøkanoner og det samme crewet som preparerer til de årlige World Cup-rennene, sørger for at du alltid kan glede deg til å føle perfekt, nypreppet snø under skiene.

Barnas Kvitfjell og Junior skipatruljen

I Kvitfjell kan barna leke seg til ferdigheter og kunnskap, gjennom ”Junior Skipatruljen” og våre to barneområder. Junior Skipatruljen er banden som holder øye med hva som skjer skianlegget. Unge skipatruljører får egen vest, walkie talkie, klistremerke og et fordelskort som gir tilbud på varm drikke på serveringsstedene. KIDS Skitorget er barneområdet på Vestsiden. Her finnes båndheis, KIDS parken, KIDS World Cup barneskicross og nye grillhytter. KIDS GudrbandsGard er barnas sted på mellomstasjonen. Området består av 2 båndheiser, nybegynnerbakker, tallerkenheis, skogsløype og en liten varmestue. 

Cafeer, afterski og fokus på god mat

Langs løypene byr Kvitfjell på hyggelige cafeer og afterskisteder med personlighet. Velg mellom steder som Tyrihanstunet som består av små trehus med ulike menyer og en koselig uteplass hvor en kan nyte sola. Koia med menyen som er like enkel som god; fra gourmetpølser til velsmakende suppe, her får du også den riktige stemningen for afterski når skidagen er over. Plassen eller Gondolen Fjellbistro på Vestsiden som er kjent for sine velsmakende menyer. Midt i bakken troner et av landets beste og mest særpregete hoteller; GudbrandsGard. Med svømmebasseng, nattklubb, spisesteder og velværeavdeling har du alt du trenger for å skjemme deg selv bort i røff luksus. GudbrandsGard har også restauranten Prepperiet som serverer fristende retter laget av lokale råvarer fra gårder i og rundt fjellet. 

Service og langrenn

Fra toppen av Kvitfjell brer løypenettet seg utover både på øst- og vestsiden. Hver fjellside har sin egen skiutleie og sportsbutikk. Med skiskolens dyktige instruktører kan du la dine barn få sine første alpine skiopplevelser eller selv finpusse teknikken. Og har du lyst til å la alpinskiene hvile kan du nyte unik natur og velge fritt i 600 km preparerte langrennsløyper i den norske fjellheimen.

Fakta om Kvitfjell

  • 34 km alpinløyper

  • 2 Terrengparker

  • 2 KIDS familieområder

  • 33 Løyper, 13 blå, 11 grønne, 6 røde, 3 sorte

  • 14 heiser; 4 stolheiser, 1 gondol, 2 T-kroker, 4 tallerkenheiser, 3 rullebånd

  • Toppstasjon 1039 moh.

  • Høydemeter 854 m

  • 3,4 km flombelyste alpinløyper

  • 600 km preparerte langrennsløyper i nettverket

Kontakt oss

Tlf. +47 612 49 000
[email protected]

SKIPATRULJE: +47 476 46 527 

Generell informasjon, tlf. (+47) 612 49 000. 

Du får 6 valg (Press 9 for English menu)

#1 - Hafjell Kvitfjell Booking
#2 - Hafjell Alpinsenter
#3 - Kvitfjell Alpinanlegg
#4 - Hafjell Skiskole
#5 - Kvitfjell Skiskole, Skiutleie & Sport
#6 - Gudbrandsgard Hotell Kvitfjell

Diverse kontaktopplysninger

Salg og marked -  [email protected]
Heiskort Kvitfjell - [email protected]
Overnatting - [email protected]
Kvitfjell Skiskole - [email protected]
Kvitfjell Skiutleie - [email protected]
 

KONTAKTPERSONER

Odd Stensrud
Daglig leder, Alpinco
E-post: [email protected]

Marit Lien
Kommersiell leder, Alpinco
E-post: [email protected]

Veslemøy E. Wedum
Markedssjef, Alpinco
E-post: [email protected]

 

Viktige telefonnummere:

Legevakt
Tlf: +47 61 28 39 10

Brannvakt
Tlf: 110  

Politi
Tlf: 112  

Ambulanse
Tlf: 113

Annet

Drosje/Taxi
Tlf: +47 61 28 07 10 

Turistkontor
Tlf: +47 61 28 98 00
www.lillehammer.com

Ringebu Kommune
www.ringebu.kommune.no

Lillehammer kommune
www.lillehammer.kommune.no

Reklamefilm med lyd og ny logo from Kvitfjell on Vimeo.