COVID-INFO: Her kan du se hvilke tiltak vi gjør i år for å hindre smitte. Her kan du lese de mest stilte spørsmålene angående Covid-19

heiskort
heiskort

Forbered deg til din Kvitfjell-opplevelse 

Vi har samlet noen tips som du kanskje kan sette pris på. Er det spørsmål du fremdeles har etter å ha lest dette, meld gjerne fra til oss på [email protected]  
Det er sikkert flere som lurer på det samme.  

Parkering 

Om ønskelig kan bilen parkeres på en av våre parkeringsplasser. Du finner romslige parkeringsplasser både på østsiden og vestsiden. 

Butikker 

Det finnes en dagligvare forretning på mellomstasjonen, på østsiden. Der finnes du også en sportsbutikk. På vestsiden finner du en sportsbutikk. 
Det er flere butikker i Fåvang sentrum, 20 minutter fra Kvitfjell.

SKIPATRULJE: +47 476 46 527 

Opplevelser rundt Kvitfjell

Lillehammer by ligger kun 1 time Kvitfjell med bil eller buss. Lillehammer har en svært hyggelig gågate med nisjebutikker og gode kaféer. Den er verdt et besøk hvis du besøker Kvitfjell på et litt lengre opphold. 

Ringebu landsby ligger kun 30 minutter fra Kvitfjell og byr på hyggelig handel i et riktig skomaker Andersen miljø. Her finner du blant annet Annis Pølsemakeri, en av Norges mest kjente ferskvare butikker.

Hunderfossen vinterpark ligger like ved Hafjell. Vinterparken er åpen på kvelden fra 7. februar, når mørket har senket seg over dalen og trollene våkner til liv. Her finner dere blant annet Skandinavias sydligste snøhotellden vakre iskatedralenisbar, spennende Trollskogen med heksefest, kanefart, aking, barnesnøscooter i tillegg til lune opplevelser innomhus i Eventyrslottet, Ivo Caprinos Eventyrgrotte og Trollfallet. 

Like ved Hunderfossen Vinterpark finner du Lillehammer Olympiske Bob- og Akebanesom er en del av Olympiaparken, er den eneste bob- og akebanen i Skandinavia. Er du klar for en skikkelig utfordring, er du hjertelig velkommen enten du er barn eller voksen. Barn fra 10 år, som har med en forelder, kan være med og kjøre. Moro for hele familien! På vinteren kan du velge mellom bobrafttaxibob og skeleton og på sommeren kan du oppleve en fartsfylt tur med hjulbob.

På Maihaugen er det spennende aktiviteter, vakre omgivelser og gode opplevelser for hele familien. Maihaugen er et av de største friluftsmuseene i Norge og har 200 bygninger fra 1200-tallet og fram mot i dag.  

Det er noen som ønsker å kombinere sin alpinferie med noen timer på langrenn. Det er svært gode forhold også for langrenn i Kvitfjell. Den beste oversikten for preparerte løyper finner du på skisporet.no.  

Dette er kun noen få vinteropplevelser i området. La deg inspirere av flere på www.lillehammer.com 

Kontakt 

Har du flere spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt:  

Kvitfjell Alpinanlegg - +47 612 49 000