Hev deli

Vestsiden Deli møter Hev Ringebu

KVITFJELL, Vår fantastiske kolonial, Vestsiden Deli, hever seg enda ett hakk og inngår samarbeid med Ringebus svar på hjemmelaget magi: Hev. Dermed blir vår utsøkte delibutikk på Vestsiden nå å finne som Hev Vestsiden Deli.

Mange sultne mager har allerede rukket å stå opp på Kvitfjells solside til nybakt brød fra delien, eller skli hjem på hytta med nykokt hummer rett fra disk i fjellet. Nå heves lista enda litt mer da de har inngått samarbeid med Hev Ringebu, en butikk som fra før av er velrenomert for sine bakevarer direkte fra Bakeriet i Lom og nykverna kaffe.  

- Tanken er at vi her slår sammen med det beste fra vår egen deli og alt det nydelige de tilbyr på Hev Ringebu, sier daglig leder på Hev Vestsiden Deli, Espen Nylende.

Dessuten vil det også bli nå bli mulig å nyte bakevarer med en kaffe, i butikken.

- Vi har også fått oss baristamaskin samt en liten kaffekrok slik at man kan sette seg ned med en kaffekopp om man er innom. Når det blit varmere i været man man også sitte ute foran bålpanna. Vi håper dette kan bli en fin liten møteplass i fjellet for de som vil ha det lille ekstra, sier han.

 

Luksus til fjells

Delien, som ligger i førsteetasje på leilighetshotellet Yttersvingen i Kvitfjell, ble en stor suksess allerede fra start. Selv kaller de den 35 kvadratmeters butikken sin, en "annerledes butikk", med alt fra vanlige husholdningsvarer til premium produkter.

- Spekemat, ferske kjøttvarer, kokt hummer og russisk kaviar. Det er både lokal og stuttreist mat, men også internasjonale varer, sier Nylende.

 

Premium varer på Hev Vestsiden Deli.

Hev Ringebu

Nå har de altså slått seg sammen med den populære butikken, Hev, i Ringebu. En butikk mange lokale, og tilreisende, allerede kjenner godt til om man har vært innom Landsbyen Ringebu. Her har de bakevarer fra bakeriet i Lom, barista kaffe og er generelt en møteplass man har lyst å oppsøke dersom man er i nærheten. 

- Er man i Ringebu kan man omtrent lukte seg fram til Hev. At de nå går sammen med oss i fjellet for å tilby gjestene våre det samme, kombinert med det fantastiske gjengen på delien allerede har i hyllene, så må det bli bra, sier kommunikasjonsansvarlig i Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum.

Tilbyr det meste

Delikatessebutikken tilbyr allerede mye for kundene i fjellet. Både de som bor på Yttersvingen, men også hyttefolket. Alt fra frokostkasser og middagskasser med kvalitetsprodukter i alle varer, som selvfølgelig tilpasses etter eget ønske og behov. I tillegg tilbyr de ferdigretter som man kan hente selv - så slipper du diske opp til det store selskapet på egenhånd. 

Se mer på hjemmesidene til Hev Vestsiden Deli om bestillinger, åpningstider og utvalg. 

Se flere serveringssteder i Kvitfjell og mer om mattilbudet i fjellet. 

Vestsiden Deli