Hotell og hytter i Kvitfjell

Med overnatting i Kvitfjell har du fantastiske skimuligheter rett utenfor døren.

Nyttår i Kvitfjell

 

Nyttår i Kvitfjell byr på fantastiske snøforhold, god skikjøring og aktiviteter for store og små.

Snødekte trær utenfor kjøkkenvinduet, ski inn og ut til alpinbakken, kilometervis med nypreppede langrennsløyper og fantastisk stemning for hele familien. Er du på ferie i Kvitfjell får du alt dette pluss mye mer.  

Snøsikkert skisted med vakker natur
Kvitfjell er et komplett og snøsikkert skianlegg med skiutfordringer for alle nivåer. Vi er gjerne det første alpinsenteret til å åpne løypene om høsten og av de siste som stenger i slutten av april. Kvitfjell ble kåret av VG, til landets beste alpinanlegg for alpinister. Nøkkelen til suksessen er å tilby skiopplevelser på øverste hylle. Vakker natur, sjarmerende spisesteder, variert løypenett finner du i Kvitfjell. Vi sørger for at du møter perfekt, nypreppet snø under skiene hele vinteren.

Tre fjellsider - tre nivåer
Kvitfjell består av tre fjellsider. Østsiden, vestsiden og nye Kvitfjell Varden. På østsiden finner du løyper fra familieområdet KIDS GudbrandsGard i grønn til den velkjente Olympiabakken i svart. Her ligger GudbrandsGard hotell med Kvitfjell rett utenfor døren. Vestsiden, også kjent som solsiden, byr på hytter og leiligheter med gode solforhold og umiddelbar tilgang til naturen. Vestsiden har en blanding av grønne, blå og røde løyper, og et flott familieområde med lang båndheis for de minste. Varden er Kvitfjells familievennlige fjellside med brede, flotte grønne og blå løyper. Skiproduktet er perfekt for hele familien og for deg som elsker store carvingsvinger. 

Hyggelige arrangementer for hele familien
Gjennom hele romjulen er det arrangementer for store og små. Barna kan bland annet stå på ski med maskoten vår, Jøkul, Jule-railjam, Jøkuls nisseslalåm, skicross og parallellslalåm.

HafjellKvitfjell Booking

Kontakt Hafjell Kvitfjell Booking: 
Tlf: +(47) 61 24 90 00
Mail: [email protected]

Gudbrandsgard hotel detalj

Book din nyttårsferie!

28.12.2018 - 01.01.2019

1. Trykk på linken "online booking" nedenfor
2. Trykk "endre søket"
3. Velg ankomstdato 28.12, legg inn antall gjester, velg "enkeltnetter" som lengde på oppholdet.

Online Booking

Book nyttår i Kvitfjell skiferie

SKI INN OG UT

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen, omringet av natur på alle kanter.

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut til Kvitfjell alpinanlegg fra de fleste av våre hytter og leiligheter. Her finnes det bakker for alle nivåer, fra grønne nybegynnerbakken til svarte løyper med olympisk standard. Opplev

Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski.

 

Ski i Kvitfjell