Pakker og tilbud i Kvitfjell

Vi ønsker å gjøre det lettere for deg å planlegge din skiferie. Her er har vi samlet gode tilbud og overnattingspakker med heiskort.

Varden

Jul i Kvitfjell - inkludert heiskort

Kom til den perfekte rammen rundt julefeiringen, med fine skidager i Kvitfjell. I denne pakken får du med overnatting i fem eller syv netter i hytte, leilighet eller Gudbrandsgard Hotell, samt heiskort.

Les mer og bestill:

Julepakke 5 døgn

Julepakke 7 døgn

Gudbrandsgard

Romjulspakke inkludert heiskort | torsdag - søndag

Kom til den perfekte juleferien, med noen koselige skidager i Kvitfjell med familien. I denne pakken får du med overnatting fra torsdag til søndag i romjulen, samt heiskort.

Les mer og bestill

Gudbrandsgard

Jul på Gudbrandsgard | 3 døgn

Velkommen til en koselig julefeiring på Gudbrandsgard Hotell. I denne pakken får du med heiskort for tre dager, inngang til velvære og treningsrom samt frokost på hotellet.

Les mer og bestill

Yttersvingen

Vinterens beste skiferie på Yttersvingen

Unn deg noen rå skidager i Kvitfjell i vinter. I utvalgte perioder kan du få 15 % rabatt på oppholdet i våre nyeste leiligheter på Yttersvingen.

Les mer og bestill:

Vintertilbud 5 døgn | søndag - fredag

Vintertilbud 7 døgn | søndag - søndag

Yttersvingen

Skiweekend Yttersvingen med heiskort | fredag-søndag

Sømløs skiferie i Kvitfjell med to dagers heiskort. Yttersvingen er et topp moderne leilighetsbygg, med ski inn ski ut i Kvitfjells vestside.

Les mer og bestill

Yttersvingen

Ukesopphold Yttersvingen med heiskort | søndag-søndag

Sømløs skiferie i Kvitfjell med 6-8 dagers heiskort. Yttersvingen er et topp moderne leilighetsbygg, med ski inn ski ut i Kvitfjells vestside.

Les mer og bestill