INNLANDSKE SKIDAGER!

Bor du i Innlandet og har vinterferie i uke 9?
Fra mandag til onsdag, 1-3. mars,  får du 15% rabatt på heiskort, skiutleie og skiskole hos oss!
I tillegg har vi noen få ledige hytter igjen, både i Hafjell og Kvitfjell, til veldig gunstige priser. Minivinterferie for hele familien!

BRUK RABATTKODE:
LOKAL21

Kjøp heiskortet her

Tilbudet gjelder 1.-3. mars på heiskort. Heiskort kan KUN kjøpes online ved bruk av rabattkode.
Skiutleie kan bookes på nett, da får dere tilbake mellomlegget i skranken hos dem. Ellers kan det kjøpes på stedet med rabatten.

Kvitfjell Alpinanlegg fra vestsiden.

TRE FJELLSIDER - NULL KØ

I Kvitfjell finner du hele tre fjellsider å boltre deg i. Både Mellomstasjonen, Vestsiden og Varden. Alle tre sider tilbyr variert skikjøring. Enten du vil cruise i solnedgang på Varden, kjøre råe løyper ned østsiden, eller slumre deg rundt i skog og brede løyper på vestsiden. Nytt for året er dessuten Pudderskogen. Et helt nytt frikjøringsområde på Varden som tilfredsstiller alt en pudderkjører elsker mest i denne verden! Les mer om Pudderskogen her. 

I år er det ekstra stas med vinterferie. Både fordi vi har lov å reise til fjells, men også fordi det er så fantastiske forhold i løypene. 

Som lokal innbygger i Innlandet rabatterer vi derfor heiskort, skiutleie og skiskole de tre første dagene av uke 9. Dermed kan dere få litt av alt, litt rimeligere. 
Kvitfjell Skiskole har flere gode clinics for både avanserte skikjørere, snowboard og langrenn. Dessuten får dere god pris på skiutleie i Kvitfjell disse dagene. 

Lyst på en overnatting? Det er fortsatt noen ledige hytter og leiligheter igjen i fjellet. Sjekk ut HafjellKvitfjell Booking om kapasitet!
PS. I Varden Fjellandsby i Kvitfjell kan man mellom mandag og fredag få overnatting i 2 dager for 5550,- inkludert sluttvask!

Eller skjem deg bort med hotellopphold med bakken rett utenfor dørstokken på Gudbrandsgard hotell. Veldig gode pakketilbud inkludert heiskort for hele familien.

Under kan dere se mer hva som venter dere hos oss.