Høsten i Kvitfjell

I Kvitfjell ligger alt til rette for en aktiv høstferie med minnerike opplevelser. Høsten er tiden av året hvor fjellet viser seg fra sin fineste side, med frostnetter, fargerikt landskap og eksplosjon av en soloppgang. I høstferien skjer det mye i Kvitfjell, med åpne heiser, restauranter og sportsbutikker.

Har du jaktet stolper i sommer? Fortsett stolpejakten i høstferien - kanskje du oppdager steder du ikke har opplevd før? Stolpejakt kan også fint kombineres med bærplukking. Du finner blant annet blåbær, tyttebær og multer i fjellet.

I høstferien i år vil det dessverre ikke bli kjørt noen heis, da vi holder på med vedlikehold av flere av hovedheisene. Det vil bli kjørt testkjøring på Kvitfjell Ekspress i uke 40 uten passasjerer. Men både på Gudbrandsgard Hotell og Sport 1 Skitorget kan du leie el-sykkel, noe som gjør motbakkene i Kvitfjell til en lek.

Dette skjer i Kvitfjell i høst.

1. Nyt god mat og drikke i Kvitfjell

Høsten er tiden av året maten kommer fra jord til bord, og den smaker aller best. Flere restauranter i Kvitfjell har åpent og her finner du oversikten:

Gudbrandsgard Hotell: Restauranten åpen fredag til søndag i uke 39, 40 og 41.

Tyrihanstunet: Åpent mandag til lørdag i uke 40. Samt fredag og lørdag i uke 39 og 41. Se åpningstider og arrangementer.

Koia Kvitfjell: Åpent torsdag, fredag og lørdag i uke 40.

2. Høstferie på Gudbrandsgard Hotell

Ingen ting kan slå høstens soloppgang og morgenkaffe på Gudbrandsgard Hotell. Hotellet har åpent hver helg i høst. Se alle åpningstider i bookingkalenderen.

Det er også mulig å leie El-sykkel på hotellet i høst. Da går motbakkene i Kvitfjell som en lek.

Pakketilbud: Vi anbefaler "ut på tur" pakken, til 4960,- som inkluderer overnatting for to i to netter, 3-retters middag, inngang til svømmebasseng.

Se hele høstprogrammet på Gudbrandsgard Hotell

 

3. Oktoberfest og portugisisk aften på Tyrihanstunet

Tyrihanstunet byr inn til fest i høstferien. Det blir garantert god stemning på Oktoberfest på Tyrihanstunet lørdag 7. oktober, med live band, svineknoker og generelt topp stemning. Book bord på [email protected].

Torsdag 5. oktober blir det Portugisisk aften, med smakfull mat fra Portugal på menyen. Ellers holder Tyrihanstunet åpent mandag til lørdag i uke 40, samt fredag + lørdag i uke 39 og 41. Se alle åpningstider.

4. Sykkelutleie og Sport 1 i Kvitfjell

I høst er det mulig å leie El-sykkel både på Sport 1 på Skitorget og på Gudbrandsgard Hotell. Det er mulig å leie El-sykkel hver helg og onsdag til lørdag høstferien uke 40 og 41. Les mer om tilbudet her!

Sport 1 Skitorget har åpent mandag til lørdag i uke 40, fra 10 - 16 og torsdag til lørdag i uke 41, fra 11-16. Det blir ett STORT salg av varer i butikken som i høstferien er inne på Gondolen Fjellbistro. I tilleg får du 20% rabatt på standardprepp. Lever inn skiene og få de klare til sesongstart!

✨ Se Wintersteiger sliperoboten i aksjon torsdag 5. oktober fra kl 12 - 14. Få et førstehåndsinntrykk av denne avanserte teknologien, og lær hvordan den kan forbedre ytelsen til skiene dine.

5. Bli med på høstferietreff med visning på tomten til Origo - lørdag 7. oktober

Grunnarbeidet på Origo går for fullt, og vi vil gjerne vise deg hvordan dette flotte området utvikler seg. Du er hjertelig invitert høstferietreff og visning den 7. oktober, hvor du kan møte naboer, utbyggere, og meglere.

Når: Lørdag 7. oktober kl. 15-18

Hvor: Tyrihanstunet, Kvitfjell Vest (se kart her)

Selv om været skulle vise seg ustabilt, vil vi sørge for en hyggelig stund i låven med deilig lapskaus, tyting og flatbrød.

Få med deg det som skjer i Ringebu og resten av Gudbrandsdalen

Gudbrandsdal Musikkfest - 29. september - 1. oktober. Musikere intar hele Gudbrandsdalen med 10 konserter på flere arenaer. Les mer om festivalen! 

Fårikålfestival i Ringebu - 6. - 8. oktober. Bli med når på den årlige Fårikålfestivalen i Fåvang og Ringebu. Det blir NM i saueklipping, samt utstillere, aktiviteter og underholdning. Les mer!