Høst kvitfjell

Høsten i Kvitfjell

I Kvitfjell ligger alt til rette for en aktiv høstferie med minnerike opplevelser. Høsten er tiden av året hvor fjellet viser seg fra sin fineste side, med frostnetter, fargerikt landskap og eksplosjon av en soloppgang. I høstferien skjer det mye i Kvitfjell, med åpne heiser, restauranter og sportsbutikker.

Har du jaktet stolper i sommer? Fortsett stolpejakten i høstferien - kanskje du oppdager steder du ikke har opplevd før? Stolpejakt kan også fint kombineres med bærplukking. Du finner blant annet blåbær, tyttebær og multer i fjellet.

Bo tre netter for prisen av toGudbrandsgard Hyttegrend i høst. Dette er hytter med fire soverom og er nyrenoverte og moderne innvendig, med panoramautsikt over Gudbrandsdalen. Med dette tilbudet kan du bo tre netter til kun 3920,-. Prisen justeres automatisk når du bestiller. Les mer og bestill!

 

Dette skjer i Kvitfjell i høst.

Gudbrandsgard

1. Nyt god mat og drikke i Kvitfjell

Høsten er tiden av året maten kommer fra jord til bord, og den smaker aller best. Flere restauranter i Kvitfjell har åpent og her finner du oversikten:

Gudbrandsgard Hotell

Terrassen: På vår terrasse kan du nyte god lunsj og drikke fra kl. 12.00 hver dag i uke 39, 40 og 41. Her finner dere alt fra gode smørbrød med reker eller roastbiff, dagens suppe, Cæsar salat m/ røkt kylling, og kalv Wallenberg mm.

Restaurant: Vi serverer næringsrik frokost som gir deg en god start på dagen. På kveldstid serverer vi smakfull 3-retter med lokale råvarer. Les mer og reserver bord.

Tyrihanstunet

Byr på en allsidig meny i uke 39, 40 og 41. På programmet står blant annet viltaften, 3- og 5- retter, sjømat og en smakfull lunsjmeny. Se åpningstider i høst.

Varden Restaurant

Her finner du et perfekt mål for en lunsj eller middag. Varden har åpent hver dag i uke 40, og onsdag-søndag i uke 41.

Koia

God mat og god drikke hos landets koseligste afterski! Koia holder åpent torsdag-lørdag i uke 40. Se åpningstider i høst

Gudbrandsgard

2. Høstferie på Gudbrandsgard Hotell

Ingen ting kan slå høstens soloppgang og morgenkaffe på Gudbrandsgard Hotell. Hotellet har åpent hver helg i høst, samt torsdag 6. - søndag 9. oktober og torsdag 13. - søndag 16. oktober i høstferien. Se alle åpningstider i bookingkalenderen.

Yoga: Velkommen til Yoga på Gudbrandgard Hotel. Du er invitert til en rolig og myk yogatime etter en dag på fjellet. Hver lørdag er det yoga på hotellet, fra 16.30 - 17.30. Meld deg på til resepsjonen.

Pakketilbud: Vi anbefaler "ut på tur" pakken, til 3990,- som inkluderer overnatting for to i to netter, 3-retters middag, inngang til svømmebasseng.

Se hele høstprogrammet på Gudbrandsgard Hotell

 

Heis kvitfjell

3. Ta stolheisen til toppen

Tradisjon tro kjører vi heis i høstferien. Kvitfjell Express og Vestsiden Express går fra torsdag-lørdag i uke 40 kl. 11.00-15.00. Fra toppen av heisen finner du flere fine turmuligheter, blant annet Kvitfjellet og Segelstadseterkampen med panoramautsikt over Gudbrandsdalen. En perfekt aktivitet for store og små. 

Sykkel

4. Åpen sportsbutikk og sykkelutleie

Sport 1 på vestsiden har åpent i helger i høst og hele høstferien. Her finner du et godt utvalg av sportsutstyr, og du kan leie fulldempede elsykler. Les mer om tilbudet her!

Uke 37-39 fredag-lørdag 11.00-16.00

Uke 40 mandag-lørdag 11.00-16.00

Uke 41 onsdag-lørdag 11.00-16.00

Sau

5. Fårikålfestival i Ringebu

Årets høstfestival for deg som er glad i Fårikål. Ringebu og Fåvang fylles av liv og røre, med utstillere, markedsboder og aktiviteter. Det er også konserter, demo av saueklipping, og selvfølgelig står fårikål på menyen hos flere spisesteder.

Tid: 1. - 8. oktober

Se hele programmet på nettsiden til Landsbyen Ringebu