/ Ro og stillhet i flott natur

Høst i Kvitfjell

Opplev Gudbrandsdalen i høstdrakt enten til fots eller fra sykkelsetet.

høst

Høst i Kvitfjell

Opplev Gudbrandsdalen i høstdrakt enten til fots eller fra sykkelsetet.

høstferie i Kvitfjell

Høst i Kvitfjell

Opplev Gudbrandsdalen i høstdrakt enten til fots eller fra sykkelsetet.

høst i kvitfjell

Høstferie i Kvitfjell uke 40 og 41

Høsten tilbringes best på fjellet, omringet av fargerik natur og uendelige muligheter for turer til fots eller på sykkel. I Kvitfjell får du et pusterom i frisk høstluft og vakre høstfarger. Her ligger alt til rette for en aktiv høstferie med minnerike opplevelser. 

Tradisjonen tro skjer det mye i Kvitfjell i høstferien. Høstferien gir en liten forsmak på vinteren med åpne heiser, restauranter og sportsbutikker.

Fra torsdag til lørdag i uke 40 settes stolheisene til toppen i gang som gir tilgang til mange flotte turmuligheter i Kvitfjell. Gudbrandsgard Hotell arrangerer viltaften i Prepperiet og barneaktiviteter som barnedisco i bassenget, naturbingo og rebusløp. Besøkende som ønsker å nyte et godt måltid eller en tur i velværeavdelingen er velkomne.

 

 

Overnatting i høstferien

I Kvitfjell kan du velge og vrake i alternativer for overnatting. Ønsker du å bo på hotell, anbefaler vi Gudbrandsgard Hotell. Vi har også et mangfoldig utvalg av hytter og leiligheter å velge mellom. I våre enheter bor du i en av våre naturskjønne fjellsider. De hyggelige hyttene i Varden Fjellandsby er et godt utgangspunkt for tur- og sykkelmuligheter. 

 

 

Hva skjer i høstferien?

Kvitfjell våkner til liv i høstferien. Sportsbutikk, heiskortutsalg, serveringssteder og heiser åpner for en prøvesmak før vinteren. 

Flere av Kvitfjells populære restauranter åpner i høstferien. Tyrihanstunet åpner med blant annet sjø- og viltinspirert kveldsmeny og utsalg fra lokale bønder. Koia har «after-tur» med gourmetpølser og gode drikkevarer og Varden Restaurant serverer 5-retters middag. Beite åpner dørene med høstinspirert meny og flamkuchen, og Lettvint holder åpent med hyggelig atmosfære, lett lunsj og god musikk.

Har du jaktet stolper i sommer? Fortsett stolpejakten i høstferien - kanskje du oppdager steder du ikke har opplevd før? Stolpejakt kan også fint kombineres med bærplukking. Du finner blant annet blåbær, tyttebær og multer i fjellet.

I Ringebu arrangeres den årlige Fårikålfestivalen i uke 40. Her bys det på ulike spennende tema og mindre arrangement hos bedriftene i landsbyen Ringebu. 

Husk: for den beste prisen på sesongkort med tidligrabatt, kjøp kortet online innen 18. oktober! 

Bestill sesongkort med tidligrabatt

Nyt høsten i Kvitfjell!