Høst i Kvitfjell

Opplev Gudbrandsdalen i høstdrakt enten til fots eller fra sykkelsetet.

Ro og stillhet i flott natur
høst

Høst i Kvitfjell

Opplev Gudbrandsdalen i høstdrakt enten til fots eller fra sykkelsetet.

høstferie i Kvitfjell

Høst i Kvitfjell

Opplev Gudbrandsdalen i høstdrakt enten til fots eller fra sykkelsetet.

høst i kvitfjell

Høstferie i Kvitfjell uke 40 og 41

Høsten tilbringes best på fjellet, omringet av fargerik natur og uendelige muligheter for turer til fots eller på sykkel. I Kvitfjell får du et pusterom i frisk høstluft og vakre høstfarger. Her ligger alt til rette for en aktiv høstferie med minnerike opplevelser. 

Det blir aktiviteter i fjellet, treningsbakken er åpen for de som har booket trening til "Først på snø", og visse tider for deg med sesongkort.

Høstferiepakke 

Book vår høstferiepakke fra kr. 430,- per seng fra torsdag til søndag i høstferien. Varden Fjellandsby ligger i Kvitfjells nye fjellside, Varden, med hyggelig turterreng rett utenfor døren. De moderne leilighetene i Studio H ligger i bunn av Kvitfjells solfylte vestside.

Nyt stillheten på fjellet. Booker du en hytte eller leilighet i Kvitfjell, bor du midt i flotte tur- og sykkelmuligheter og i nærheten av et bredt aktivitetstilbud i Lillehammer-regionen.

Booker du pakken får du:

  • Overnatting enten i Varden Fjellandsby eller på Studio H til gode priser
  • Gratis tur med gondolen i Hafjell
  • Gratis tilgang på stolheisene til toppen torsdag, fredag og lørdag i uke 40

 

Høstferie på Gudbrandsgard Hotell

Gudbrandsgard Hotell har pusset opp velværeavdeling og rom i sommer og høst. Tilbring høstferien i varme omgivelser i frisk fjellluft. 

Overnatting fra 995,- per person i dobbeltrom. Frokost og 3-retters middag er inkludert i prisen. 

 

Se bookingtilbud

 

 

Hva skjer i høstferien?

Kvitfjell våkner til liv i høstferien. Sportsbutikk, heiskortutsalg, serveringssteder og heiser åpner for en prøvesmak før vinteren. 

I Ringebu arrangeres den årlige Fårikålfestivalen i uke 40. Her bys det på ulike spennende tema og mindre arrangement hos bedriftene i landsbyen Ringebu. 

På Tyrihanstunet arrangeres Bondens marked 1.-3. oktober. Her kan du handle fra lokale bønder og håndtverkere. De vil selge alt fra håndlagde skinn og såper til lokalt kjøtt av gris, lam og ku som har gått å spist i Kvitfjell. 

Har du jaktet stolper i sommer? Fortsett stolpejakten i høstferien - kanskje du oppdager steder du ikke har opplevd før? Stolpejakt kan også fint kombineres med bærplukking. Du finner blant annet blåbær, tyttebær og multer i fjellet. 

Nyt høsten i Kvitfjell!