Hunderfossen

Hunderfossen Eventyrpark

40 min kjøretur unna Kvitfjell ligger Hunderfossen Eventyrpark. Med sine 250.000 besøkende gjester i løpet av en sommer, en Hunderfossen en av Norges best besøkte turistattraksjoner. Her er det noe for hele familien, store som små. 

I Eventyrparken er det mer enn 60 flotte attraksjoner og severdigheter for hele familien sammen, og for flere dager til ende. Den spesielt rolige og fine stemningen i parken gjør at både barn, besteforeldre og barnebarn trives sammen her.

Prøv familierafting i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino’s Eventyrgrotte, prøv vårt populære småbarnsområde, se Den Lille Prinsen i 4d, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på våre mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, opplev et uforglemmelig måltid i Trollsalen restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, besøk det helt nye "Testsenteret for Månelyst i Flåklypa", småbarnsområdet og Lekehuset for de aller minste, og mye mye mer.

Bestiller du billetter til parken online, får du onlinerabatt. Bestill billetter her.

Billetter må kjøpes digitalt*, på www.hunderfossen.no eller i deres app. Hunderfossen anbefaler at du kjøper billetter i god tid før besøket, så er du sikret adgang (kan bli fullsolgt på de største dagene).

 

 

Badeanlegg

Badeanlegget på Hunderfossen har alt av spennende av vannleker. Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, gøyal vannsklie med landingsbane i bassenget, stort nytt vannlekområde med 33 nye vannleker, utedusjer, solsenger til gratis utlån, kiosk med slush og mineralvann, og et lekkert spisested med rikholdig meny, rett ved bassengkanten. Badeanlegget åpner offisielt 11. juni. 

Skisse av badeanlegget Hunderfossen Eventyrpark

 

Sommeren 2022 kan du oppleve forskjellige forestillinger på Kongsgården.

Fra 11. juli spilles Trollnatt i parken. Dette er en morsom, musikalsk og herlig eventyrforestilling for hele familien som spilles på kveldstid i parken. 

Les mer om eventyrforestillinger på kongsgården her

Billetter til Trollnatt bestilles her 

Hunderfossen Eventyrpark om Covid 19 tiltak;
«Hunderfossen Eventyrpark følger utviklingen av COVID-19 nøye. Vi forholder oss fortløpende til rådene fra norske myndigheter, og har allerede innført rutiner og systemer som skal bidra til å skape smittetrygghet for våre ansatte og gjester. Dette vil vi fortsette å gjøre så lenge smittesituasjonen krever det. Vi kommer tilbake senere med detaljer for evt. endringer i parkens tilbud og aktiviteter. 

Vi forbereder oss til parkåpningshelg lørdag og søndag 6.-7. juni. Vi innretter oss naturligvis etter helsemyndighetenes krav, slik at det er trygt å besøke oss.»

Velkommen til sommereventyret Hunderfossen!