Hunderfossen

Hunderfossen Eventyrpark

Tags
hunderfossen

Hunderfossen Eventyrpark ligger naturskjønt til ved foten av Gudbrandsdalen, 15 minutter fra Lillehammer sentrum. Parken er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende i året.

Med overnatting i Kvitfjell Alpinanlegg har du fjell og natur rett utenfor døren og nærhet til Hunderfossen Eventyrpark. 

Norges største samling av troll og eventyr og vårt lange samarbeid med Ivo Caprino har gjort oss til Hele Norges Eventyrpark - med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

Vi feiret i 2014 30-års jubileum med åpning av park-Norges største nyhet; Il Tempo Extra Gigante! Turen går høøyyyt over tretoppene, med bratte bakker, fall og herlige svinger underveis. Parken har mer enn 50 attraksjoner og aktiviteter, for alle aldersgrupper.

Opplev eventyrattraksjoner som Eventyrslottet Trollfallet, Den Lille Prinsen i 4D, eventyrteater, Trollsteinen og Ivo Caprinos Eventyrgrotte med alle de kjente eventyrfigurene. Spis middag blant trollene i Trollsalen Restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og se det enorme Hunderfossen-trollet som vokter over parken. Prøv familierafting eller besøk badeanlegget. Herlig småbarnsområde for de minste, Traktorbane, 9 populære bilbaner, spennende Energisenter og mye mye mer. Kommer det regn er det godt å vite at vi har Norges største aktivitetsutvalg innendørs!

Midtsommers våkner trollene til liv og lager trollfest i parken! Trollnatt kan oppleves på utvalgte kvelder, med huldre-spill, troll-lek og avsluttes med spennende forestilling på amfiscenen. 

Velkommen til sommereventyret på Hunderfossen!