Hunderfossen

Hunderfossen Eventyrpark

40 min kjøretur unna Kvitfjell ligger Hunderfossen Eventyrpark. Med sine 250.000 besøkende gjester i løpet av en sommer, en Hunderfossen en av Norges best besøkte turistattraksjoner. Her er det noe for hele familien, store som små. 

I Eventyrparken er det mer enn 60 flotte attraksjoner og severdigheter for hele familien sammen, og for flere dager til ende. Den spesielt rolige og fine stemningen i parken gjør at både barn, besteforeldre og barnebarn trives sammen her.

Bestiller du billetter til parken online, får du onlinerabatt. Bestill billetter her.

Billetter må kjøpes digitalt*, på www.hunderfossen.no eller i deres app. Hunderfossen anbefaler at du kjøper billetter i god tid før besøket, så er du sikret adgang (kan bli fullsolgt på de største dagene).


Badeanlegg
Badeanlegget på Hunderfossen har alt av spennende av vannleker. Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, gøyal vannsklie med landingsbane i bassenget, stort nytt vannlekområde med 33 nye vannleker, utedusjer, solsenger til gratis utlån, kiosk med slush og mineralvann, og et lekkert spisested med rikholdig meny, rett ved bassengkanten. 

Skisse av badeanlegget Hunderfossen Eventyrpark