Påskeferie gudbrandsgard hotell
Gudbrandsgard hotell basseng

Vårskikjøring i Kvitfjell

Nyt flotte skidager i solen uten kø, og bo komfortabelt på GudbrandsGard Hotell midt i skibakken i mars og april. I mars og april er skiføret på sitt beste. Hvert år legger Alpinlandslaget en lengre treningssamling i Kvitfjell i april for å legge grunnlaget til neste sesong på de beste forholdene.

Bo fra NOK 645,- per person/natt i dobbeltrom i mars og april frem til påske.

Unn deg nytelse fra første til siste sekund på GudbrandsGard Hotell med beliggenhet midt i Kvitfjell Alpinanlegg med ski inn og ut til heiser og løyper. 

Ski inn og ut til alle fasiliteter
GudbrandsGard Hotell byr på overnatting med flott utsikt over Kvitfjell og Gudbrandsdalen. Rett i nærheten av hotellet finner du skiutleie og sportsbutikk, heiskortutsalg, Plaza skicafé, Koia afterski, Børson dagligvare, Fôr restaurant og løyper fra familieområdet KIDS GudbrandsGard i grønn til Olympiabakken i svart. Som en flott storstue ligger GudbrandsGard hotell med Kvitfjell rett utenfor døren. Hotellet har koselige rom, hyggelige spisesteder, god, lokal mat, nydelig beliggenhet og flott arkitektur. Hotellet har store, flotte rom med flislagte bad og gode senger. Det er gratis wifi på hele huset.

Gode matopplevelser
På GudbrandsGard Hotell vil du alltid komme til dekket bord. Våre restauranter innbyr til gode smaksopplevelser i uformelle og avslappende omgivelser. VI serverer en rikholdig og næringsrik frokost som gir deg en god start på dagen og en smaksrik middag som du kan nyte sammen med familie og venner.

Basseng, trening og velvære
På GudbrandsGard finner du svømmebasseng på 15x8 meter. Jacuzzi og badstuer ligger i tilknytning til bassenget. I tillegg kan du bestille en velgjørende behandling hos terapeut som gir deg fornyet energi. For eksempel en relax massasje, rygg/nakke eller en terapeutisk massasje. Trimavdelingen har treningsrom som for deg som ønsker å holde deg i form mens du er på ferie.