ski kvitfjell sesongkort

Derfor bør du kjøpe sesongkort

KVITFJELL, Skisesongen er like rundt hjørnet. Mange, både fjern og nær, vet ikke hvor mangfoldig Kvitfjell har blitt siden den spede starten til OL i 1994, da var Kvitfjell kun var en utfortrasè. Mye har skjedd siden den gang! Kvitfjell er nå et fullverdig alpinanlegg i tre fjellsider med ulik karakter. I tilknytning til Kvitfjell ligger et løypenett med 600 km langrennsløyper. Kvitfjell er et av Norges mest populære hyttesteder. 


Sesongkortsalget for sesongen 2021-22 er i gang. Her får du noen gode grunner til hvorfor du skal kjøpe deg sesongkort. 

KJØP SESONGKORT

Prepp

1. Lang sesong, lite kø, mye snø

Kvitfjell er et av de første alpinanleggene som åpner om høsten, og vi holder åpent til langt ute i april. Deilige 170 skidager venter fra planlagt åpning. Med sesongkort har du tilgang til Kvitfjell hver dag hele vinteren. Vi har et snøanlegg som dekker ca 85% av alpinanlegget. Med en gang kuldegradene melder sin ankomst, produserer vi snø for alt det er verdt i alle våre tre fjellsider. Det gir godt grunnlag, lang sesong og tidligere åpning av flere løyper. Ved normale værforhold pleier vi å ha tilnærmet alle løyper åpne til juleferien. Kvitfjell alpinanlegg er fritt for flaskehalser. Skigjestene blir fordelt over tre fjellsider, og det er sjeldent lang kø i heisene. 

Med sesongkort slipper du heiskortkø og kan skli rett ut i bakken. 

2. Høyfjellsfølelse i tre fjellsider

Kvitfjell har noe spesielt ved seg. Ikke bare har vi tre fjellsider med ulik løypeprofil, vi har god atmosfære. Vi har autentiske restauranter som er en opplevelse i seg selv både når det gjelder stemning og matopplevelser. Er du i Kvitfjell er du virkelig på fjellet. Stort sett alt av hytter og fasiliteter ligger på 600 moh eller høyere. Du får høyfjellsfølelse med frisk fjelluft, vakker utsikt og ikke minst en lang og snøsikker skisesong.

Bli kjent med Kvitfjell

3. Frityrfritt fjell med gode matopplevelser

Har du besøkt Tyrihanstunet, sjarmerende Koia eller tatt en kaffe på Gondolen Fjellbistro? Også Beite, Lettvint og Varden er gode restauranter for ikke å glemme serveringen på Gudbrandsgard Hotell. Velg deg ditt stamsted eller varier mellom gode matopplevelser når du er på ski i Kvitfjell.

Ler mer om restauranter i Kvitfjell her.

Tyrihanstunet restaurant Kvitfjell  

4. Null restriksjoner - full gass!

Endelig kan vi se mot en normal vinter uten restriksjoner! Kvitfjell gir full gass inn i ny sesong.

5. Sesongkortfordeler

Har du sesongkort i Kvitfjell, så får du med Hafjell på kjøpet. Hafjell ligger ca 45 min kjøring fra Kvitfjell, og er et familieeldorado av et alpinanlegg. Sesongkort gir fordeler på skiutleie, restauranter, Gudbrandsgard Hotell, HafjellKvitfjell Booking, gratis inngang til arrangementer som World Cup Kvitfjell, med mer.

Les mer om sesongkortfordeler.

6. Sesongkort gjør det lettere å komme seg ut oftere

Å ha sesongkort en den beste måten å skape lav terskel for å komme seg ut på ski eller brett. Folk med sesongkort har mye lettere for å ta en tur ut i bakken enn de som ikke har det. Terskelen for å komme seg ut blir betydelig lavere, om det gjelder de flotteste soldagene og pudderdagene, eller et par timer på ski etter en lang frokost på hytta. 

Ski Kvitfjell Familiebakken

7. Bor du i nærheten eller har mulighet for hyttekontor?

Da er du heldigere enn de fleste. Ofte kommer de beste pudderdagene på en hverdag. Har du prøvd å stå på ski i Kvitfjell midt i uken? Da slipper du å krangle om plassen, og kan nyte både pudder og prepperiller hele dagen. 

8. Nyhet - vi tilbyr delbetaling

Fra i år tilbyr vi delbetaling på kjøp av sesongkort. Det betyr at du kan betale i eget tempo. Betalingen kan utsettes kostnadsfritt i 14 dager. Du kan også utsette betalingen i 45 dager mot et gebyr på bare kr 29,- eller dele opp din betaling per måned over 6 mnd eller 12 mnd. Du bestemmer selv hva som passer deg best. Se dine alternativer etter du har lagt ønsket sesongkort i handlekurven.
 

KJØP SESONGKORT