Article

Servering & afterski

Oversikt over spisesteder og afterski i Kvitfjell

Gourmetpølser på Koia, club sandwich på Tyrihans, hjemmelaget burger på Plaza, lunsj eller middag på GudbrandsGard eller rågod kaffe og ferske bakverk på nye Skitorget skicafe. Det er opp til magen din å bestemme hvor du vil spise lunsj.

Koia har sin legendariske afterski på Mellomstasjonen og

Tyrihans har sin i Fjøset på vestsiden. Skibaren på Gudbrandsgard er åpen på kveldstid. GudbrandsGard hotell fikk sesongen 15-16 en ny restaurant og får sesongen 16-17 en ny, koselig kafe i lobbyområdet.

Prepperiet

Prepperiet

GudbrandsGard hotells nye à la carte restaurant serverer velsmakende retter av lokale råvarer til både lunsj og middag. Den gode avslutningen på en perfekt skidag.  

Den gamle peisestuen er renovert i moderne, nordisk stil, og har fått navnet Prepperiet. I direkte tilknytning ligger Skibaren, også den nyoppusset i samme stil. 

Råvarene kommer fra lokale produsenter. Dyrene går høyt i fjellsidene, og spiser urter og andre godsaker som setter en ekstra god smak på råvarene. Aller nærmest ligger Myrvoll gard. Grisene koser seg utendørs, like i nærheten av løypene. Om sommeren trives de ekstra godt oppe på setra. 

Kontakt:
[email protected]
61 28 48 00

Åpningstider
Dag Tid Kommentar
Fredag 19:00-22:00* *Siste seating er 21:30
Lørdag 12:00-17:00 og 18:00-22:00* *Siste seating er 21:20

Se utvidede åpningstider i påsken

Skibaren på Gudbrandsgard hotell - Mellomstasjonen

Skibaren på Gudbrandsgard ligger innerst ved hotellets terrasse. Skibaren er nyoppusset og har fått en ny restaurant i rommet innenfor. Eksklusiv bar og hyggelig stemning både etter bakken og på kveldstid.

Kontakt:
[email protected]
61 28 48 00

Åpningstider
Dag Tid Kommentar
Mandag-Torsdag 18:00-02:00 Åpningstidene er med forbehold om endringer og tilpasses etter hotellets gjester.
Fredag-Lørdag 12:00-02:00 Åpningstidene er med forbehold om endringer og tilpasses etter hotellets gjester.

 

Tyrihanstunet

Tyrihans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På Tyrhanstunet på vestsiden finner du tre sjarmerende serveringssteder i norsk tradisjonell byggestil: Tyrihans Skicafè, Pizzahuset og afterskien Fjøset. 

Med skiene som fremkomsmiddel finner en Tyrihanstunet som byr på god mat fra fristende menyer, god service og perfekt beliggenhet like inntil bakken på vestsiden av Kvitfjell. Menyen består av blant annet den klassiske Club Sandwichen, tomatsuppen og pizzaen som er verdt å føle på tungen. 

Cafèen åpner med frokostservering klokken 10:00 og Fjøset er åpent til siste gjest går hjem.

Kontakt:
Roger Nylende
[email protected]
Tlf: 97 56 99 28

Åpningstider
Dag Tid
Mandag-søndag (cafeen) 10:00 til heisen stenger
Lørdager (Cafeen) 16:00-21:00
Fredager (Pizzaen) 10:00-21:00
Fjøset - lørdager og ferier Åpent fra kl. 12:00
Racletten Åpent fra kl. 12:00

 

Koia - Mellomstasjonen

Koia

Koia er et trehundre år gammelt tømmerhus fullt av sjel - og i sin tid bebodd av den siste kvinnen som ble halshogd her i dalen… Men frykt ikke. I dag er stemningen alt annet enn dyster. Med beliggenhet ski inn og ski ut på Mellomstasjonen passer det fint å svinge innom her for noe godt å bite i eller noe godt i glasset. Enten vi liker det eller ikke har skidagen en ende, da gjelder det å komme seg på Koia for å være med på afterski. Menyen hos Koia er like enkel som god. De tilbyr blant annet Norges beste gourmetpølser fra Albert Idsøe som både er premiert og sterkt vanedannende, sammen med annen enkel mat som passer perfekt etter noen timer på ski. 

For grupper fra 10 personer og oppover kan vi tilby lukkede selskaper med egen meny. Smøremyk biff og dyprøde glass. Eller frister helgrillet gris, mixed grillbuffet i de perfekte marinader, fondue eller raclette? Vi lover en uforglemmelig aften. Koia tilbyr også aktiviteter til grupper. Human bowling, parallelslalåmrenn, parallell snowracercup med glühwein rundt båltønnen og kokkekurs er eskempler.

Kontakt:
Lars Harsheim
[email protected]
Tlf: 917 32 345

Åpningstider
Dag Tid
Mandag-Søndag 12:00-18:00
Fredager (Drop-in raclette. Matservering tom. 21:00) 19:00-22:00 

 

Ski In Diner - Vestsiden

SID

Burgers-Beers-Barista

Ski in Diner ligger på Skitorget ved påstigning til stolheisen med 6 seter, Kvitfjell Vest. Dette betyr at du kan benytte skiene helt frem til døra, unne deg noe godt å spise eller drikke før du kan komme deg rett i stolheisen for nye turer ned bakkene. 
Her blir du møtt med smil bak disken som ønsker deg velkommen til en trendy lunsjmeny. Suppebuffet hver dag for store og små. Sveler og bakverk serveres ferskt hver dag med rykende god kaffe fra barista. 

På godværsdager er det verdt å ta seg en pust i bakken på den solfylte terrassen.

Kontakt:
Espen Nylende
[email protected]
Tlf: 48 22 33 77

Åpningstider
Dag Tid
Mandag-Fredag 11:00-15:30
Lørdag-Søndag og ferier 10:00-16:00

 

Plaza Skicafe - Mellomstasjonen

Plaza

Rask mat laget fra bunn!

Med perfekt beliggenhet i bakken på Mellomstasjonen kan man parkere skiene på utsiden av døren og nyte en rustikk og velsmakende meny. Her serveres god mat laget fra bunnen hvor de blant annet er kjent for sin nydelige og hjemmelagde burger. Videre fristes det med crispy snitzel, pastaer og egen barnemeny. I tillegg er disken full av kaker og annet bakverk.

Kontakt:
Espen Nylende
[email protected]
Tlf: 48 22 33 77