Prepperiet

Servering & afterski

Spisesteder og afterski i Kvitfjell

Gourmetpølser på Koia, club sandwich på Tyrihans, hjemmelaget burger eller italiensk pizza på Beite, lunsj eller middag på GudbrandsGard eller rågod kaffe og ferske bakverk på Gondolen Fjellbistro. Det er opp til magen din å bestemme hvor du vil spise lunsj.

Koia har sin legendariske afterski på Mellomstasjonen og Tyrihans har sin i Fjøset på vestsiden. Skibaren på Gudbrandsgard er åpen på kveldstid. Fôr serverer lunsj, bakevarer og 5 til 7 retters temamiddager. 

Varden Restaurant

Høyt oppe på den 3. fjellsiden i Kvitfjell ligger den nye Varden Restaurant, med fantastiske Rondane og Jotunheimen som bakteppe og ski inn og ut direkte til Vardens alpinløyper, men også milevis med langrennsløyper. Utenfor vil man kunne nyte hele solgangen fra det flotte uteområdet med tilhørende terrasse. Kvitfjell er kjent for å ha en rekke restauranter med høy matkvalitet og den nye restauranten er intet unntak. Her får du servert frokost, smørbrød og lunsj som vil slukke sultne skimager etter timer på ski.

Besøk Varden Restaurants hjemmeside for mer info.

Skibaren på Gudbrandsgard hotell - Mellomstasjonen

Skibaren ligger innerst ved hotellets terrasse. Skibaren er nyoppusset med "ujålete luksus" preg og koselig atmosfære. Her kan det nytes ulike deleretter samt norsk og internasjonal tapas og noe godt å drikke. Skibaren er stedet du vil være etter en lang dag ute i bakken. Ta plass i selve baren, eller finn et bord litt lengre inne foran peisen.

Hver lørdag er det livemusikk med pianist eller trubadur, som skaper en munter og uhøytidelig stemning til afterski og etter middag.

Tyrihanstunet

Tyrihanstunet

På Tyrihanstunet på vestsiden finner du tre sjarmerende serveringssteder i norsk tradisjonell byggestil: Tyrihans Skicafè, Pizzahuset og afterskien Fjøset. 

Med skiene som fremkomstmiddel finner en Tyrihanstunet som byr på god mat fra fristende menyer, god service og perfekt beliggenhet like inntil bakken på vestsiden av Kvitfjell. Menyen består av blant annet den klassiske Club Sandwichen, tomatsuppen og pizzaen som er verdt å føle på tungen. 

Koia - Mellomstasjonen

Koia

Koia er et trehundre år gammelt tømmerhus fullt av sjel - og i sin tid bebodd av den siste kvinnen som ble halshogd her i dalen… Men frykt ikke. I dag er stemningen alt annet enn dyster. Med beliggenhet ski inn og ski ut på Mellomstasjonen passer det fint å svinge innom her for noe godt å bite i eller noe godt i glasset. Enten vi liker det eller ikke har skidagen en ende, da gjelder det å komme seg på Koia for å være med på afterski. Menyen hos Koia er like enkel som god. De tilbyr blant annet Norges beste gourmetpølser fra Albert Idsøe som både er premiert og sterkt vanedannende, sammen med annen enkel mat som passer perfekt etter noen timer på ski. 

For grupper fra 10 personer og oppover kan vi tilby lukkede selskaper med egen meny. Smøremyk biff og dyprøde glass. Eller frister helgrillet gris, mixed grillbuffet i de perfekte marinader, fondue eller raclette? Vi lover en uforglemmelig aften. 

Koia tilbyr også aktiviteter til grupper. Human bowling, parallelslalåmrenn, parallell snowracercup med glühwein rundt båltønnen og kokkekurs er eksempler.

Kontakt
www.koia.no


Gondolen Fjellbistro (Skitorget vestsiden)

Gondolen fjellbistro

Velkommen til Gondolen Fjellbistro på Skitorget, Kvitfjell Vest. 

Vi strekker oss langt for at din skidag skal bli komplett, med kokker på jobb hver dag som serverer hjemmelagde, gode matretter, både varme og kalde drikker samt god stemning. 

Klassiske retter, servert kjapt og godt! 

Nytt for sesongen 19/20 er utebua på vår solfylte terrasse. Den er åpen i ferier og helger hele sesongen og byr på god drikke, bålpanner, gourmetpølse og god smening. Utebua har også servering direkte inn i bakken, så du slipper å ta av deg skiene for en kjapp matbit eller en god og varm kakao. Fra uke 8 (hvis solen varmer) møbleres terrassen om og det vil skje masse hyggelig her i helger og ferier. 

Gondolen åpner for kveldshygge med ekte sveitsisk ostefondue hver lørdag ut sesongen. Book gjerne bord på forhånd eller bare stikk innom. 

Kontakt
Hjemmeside: www.fjellbistro.no


Restaurant Mett

Plaza Kvitfjell Restaurant

Rask mat laget fra bunn!

Med perfekt beliggenhet i bakken på Mellomstasjonen kan man parkere skiene på utsiden av døren og nyte en velsmakende meny. Her serveres god mat laget fra bunnen.
Mer informasjon om deres meny og tilbud kan vi glede oss til.

Fôr

Fôr restaurant

Fôr ha et lite bakeri hvor hyttegjester kan forhåndsbestille brød, rundstykker og kaker med 24 timers varsel. Fôr serverer nydelig lunsj, og har temakvelden i helgene med 5 og 7 retters middag med vinmeny.

Kontakt

Sven Voelzke

[email protected]


Lettvint Cafè og Bar

Lettvint Cafe og Bar

Lettvint er en sosial cafè og bar med sportslige aktiviteter, lett mat og god drikke. Her er stedet for deg som ønsker å være sosial, et kult sted å spise samt å ha muligheten til å gjøre aktiviteter som shuffleboard, dart, beerpong, brettspill eller se sport på TV'en. Menyen består av lettvinte retter som toast, wraps, fingermat og salater, i tillegg vil det være et utvalg av vegetarretter. 

 

Gildestua på GudbrandsGard

Gildestua på GudbrandsGard

På Gudbrandsgard Hotell vil du alltid komme til dekket bord. Vår buffetrestaurant innbyr til gode smaksopplevelser i avslappende og intime omgivelser. 

Her serverer vi en god og næringsrik frokostbuffet som gir deg en fullkommen start på dagen.
Som en perfekt avslutning på dagen, kan du nyte en god middagsbuffet sammen med familie, venner eller gode kollegaer. Kjøkkenet kan også friste med utvalgte grillspesialiteter som skjæres, veies og grilles etter ditt ønske «à la minute»

Restauranten har en kapasitet på 150 personer. 

Åpningstider Gildestua Buffet

Mandag-Søndag 18:30-21:30

Åpningstider Gildestua Frokost

Mandag-Søndag | 08:00-10:00

 

Lobbybaren på GudbrandsGard

Lobbybar på GudbrandsGard

I vår innbydende lobbybar er det mulig å trekke inn og ta seg en pause fra dagens aktiviteter, eller nyte sene og avslappende kvelder. Her er det alltid fyr i peisen, og du kan kose deg og slappe av med noe godt og enkelt å spise og drikke, i en av våre mange sittegrupper. 

I lobbybaren serveres blant annet dagens hjemmelagde suppe, samt et utvalg delikate og fristende smørbrød. Det er også mulig å nyte dagens utvalg av bakst, samt et stort utvalg av kaffe og te.

Prepperiet

Prepperiet på GudbrandsGard Hotell

Den gamle peisestuen har blitt renovert i moderne nordisk stil, og har blitt til en flott restaurant. 

Prepperiet er hotellets event restaurant og åpnes en til tre ganger per måned for forskjellige eventer og temakvelder. Følg med på Prepperiets eventkalender på facebook og på våre nettsider for å få med deg kulinariske opplevelser gjennom hele vintersesongen.

Noen av høydepunktene vil blant annet bestå av «winemakers dinner», ulike gjestekokker og andre kulinariske opplevelser.
Vanligvis legges Prepperiets eventer til lørdager.

Utvalgte arrangement og lukkede selskaper på forespørsel.