Article

Servering & afterski

Oversikt over spisesteder og afterski i Kvitfjell

Gourmetpølser på Koia, club sandwich på Tyrihans, hjemmelaget burger på Plaza, lunsj eller middag på GudbrandsGard eller rågod kaffe og ferske bakverk på nye Skitorget skicafe. Det er opp til magen din å bestemme hvor du vil spise lunsj.

Koia har sin legendariske afterski på Mellomstasjonen og Tyrihans har sin i Fjøset på vestsiden. Skibaren på Gudbrandsgard er åpen på kveldstid. GudbrandsGard hotell fikk sesongen 15-16 en ny restaurant og får sesongen 16-17 en ny, koselig kafe i lobbyområdet.

Prepperiet

GudbrandsGard hotells nye a la carte restaurant serverer velsmakende retter av lokale råvarer til både lunsj og middag. Den gode avslutningen på en perfekt skidag.  

Den gamle peisestuen er renovert i moderne, nordisk stil, og har fått navnet Prepperiet. I direkte tilknytning ligger Skibaren, også den nyoppusset i samme stil.

Hva med ytrefilet av hjort med kantareller, selleripuré, røsti og hulderostsaus? Pannestekt fjellaure fra Jotunheimen med eplecider, smørsaus, byggrynsrisotto og sauterte grønnsaker? Eller utvalgte lokale delikatesser av fisk, kjøtt og spekemat, servert med meskebrød? 

Råvarene kommer fra lokale produsenter. Dyrene går høyt i fjellsidene, og spiser urter og andre godsaker som setter en ekstra god smak på råvarene. Aller nærmest ligger Myrvoll gard. Grisene koser seg utendørs, like i nærheten av løypene. Om sommeren trives de ekstra godt oppe på setra. 

Åpningstider
Dag Tid Kommentar
Fredag 14:00-18:00 og 19:00-22:00  Utvidede åpningstider i uke 7, 8 og 14
Lørdag 12:00-18:00 og 19:00-22:00  

 

Ski In Diner - Vestsiden

Ski in Diner ligger på Skitorget ved påstigning 6-seter Kvitfjell Vest.
Møt våre blide jenter bak disken til en trendy lunsjmeny. Suppebuffet hver dag for store og små. Sveler og bakverk serveres ferskt hver dag med rykende god kaffe fra barista.

Åpningstider
Dag Tid
Mandag-Fredag 11:00-15:30
Lørdag-Søndag og ferier 10:00-16:00

 

Skibaren på Gudbrandsgard hotell - Mellomstasjonen

Skibaren på Gudbrandsgard ligger innerst ved hotellets terrasse. Skibaren er nyoppusset og har fått en ny restaurent i rommet innenfor. Eksklusiv bar og hyggelig stemning både etter bakken og på kveldstid.

 

Åpningstider
Dag Tid Kommentar
Mandag-Torsdag 18:00-02:00 Åpningstidene er med forbehold om endringer og tilpasses etter hotellets gjester.
Fredag-Lørdag 15:00-02:00  

 

Koia - Mellomstasjonen

En dag i kvitfjell er ikke komplett uten en tur på Koia. 

Enten vi liker det eller ikke; skidagene har en ende - og da gjelder det å komme seg på Koia for å være med på afterski.

Koia er et trehundre år gammelt tømmerhus fullt av sjel - og i sin tid bebodd av den siste kvinnen som ble halshogd her i dalen… Men frykt ikke. I dag er stemningen alt annet enn dyster.

Vår meny er like enkel som god. Vi har Norges beste gourmetpølser fra Albert Idsøe i Stavanger som både er premierte og sterkt vanedannende. Drikke får vi fra hele resten av verden - i alle styrkegrader.

For grupper fra 10 personer og oppover kan vi tilby lukkede selskaper med egen meny. Smøremyk biff og dyprøde glass. Eller frister helgrillet gris, mixed grillbuffet i de perfekte marinader, fondue eller raclette? Vi lover en uforglemmelig aften. 

Åpningstider
Dag Tid
Mandag-Søndag 12:00-18:00

 

"GudbrandsGard cafe"

Lobbybaren på GudbrandsGard Hotell har blitt til en koselig kafé hvor du også kan få noe å bite i.

 

Tyrihanstunet

På Tyrhanstunet på vestsiden finner du tre serveringssteder. Tyrihans Skicafè, Pizzahuset og afterskien Fjøset. 

Tyrihans er kjent for god mat, god service og perfekt beliggenhet like inntil bakken på vestsiden av Kvitfjell. De har mye godt på menyen; den klassiske Club Sandwichen, tomatsuppen og pizzaen er verdt å føle på tungen.

Cafèen åpner med frokostservering klokken 10:00 og Fjøset er åpent til siste gjest går hjem.