Kvitfjell Alpinanlegg

Nyttig informasjon før ankomst

Skiferien i Kvitfjell nærmer seg og det kan være du har spørsmål om Kvitfjell, området rundt, hva man bør tenke på og mer. Her kan du finne nyttig informasjon før din reise. 

Kvitfjell og nærområdet

45 minutter nord for Lillehammer ligger Kvitfjell, skientusiastenes vinterparadis. Her finner du utfordringer og skiglede for alle nivåer; enten du vil bryne deg på den olympiske utforløypa eller om du ønsker å legge dine første skiopplevelser i et av våre familieområder.

I Kvitfjell Alpinanlegg ligger det flere sportsbutikker, spisesteder og afterski spredt rundt i anlegget. Det kan være lurt å handle nødvendige matvarer i Fåvang sentrum før man begynner reisen opp i fjellet. 

Bestille og hente heiskort

Bestill heiskort i forkant av din skiferie på nett. Heiskort kjøpt på nett hentes enkelt ut i en av våre billettautomater plassert ved billettkontoret. Skal du kjøpe 6-8 dagerskort eller sesongkort må de hentes ut i billettluken på Mellomstasjonen på Østsiden eller Skitorget på Vestsiden.

Har du ikke kjøpt heiskort før ankomst kan det enkelt kjøpes på våre billettautomater eller i billettlukene på Øst eller Vestsiden.

I Kvitfjell Alpinanlegg bruker vi heiskortsystemet Axess, du må derfor benytte Axess-kort om du vil fylle på et heiskort. 

Parkering

Bilen kan trygt parkeres på en av Kvitfjells parkeringsplasser i dalområdet (gratis), Mellomstasjonen på Østsiden (gratis) eller Skitorget på Vestsiden (gratis). Det er også uttak og egne parkeringer for El-bil. 

Nøkkeluthenting

I Velkomstsenteret på Stasjonen i Fåvang møter du våre hyggelige ansatte som hjelper deg med det du trenger før ankomst på hytta eller leiligheten. Her får du veibeskrivelse, nøkler og annen nyttig informasjon. 

Ankommer dere etter bookingen sin stengetid? Gi beskjed (send email) i forkant, så du får nødvendig informasjon for å hente ut nøkkel. 

Til familien

I Kvitfjell er det fokus på skiglede for barnefamilien, det er derfor 2 flotte familieområder i anlegget. Her kan barna trygt lære å stå på ski eller leke seg med utfordringer som tar skigleden til neste nivå. Her dukker ofte den nysgjerrige maskoten Jøkul opp for å bli med på skileken. 

Skiskole

Ta skikjøringen til et nytt nivå med gruppetime eller privattime gjennom Kvitfjell skiskole. De dyktige instruktørene hjelper deg, uansett nivå, til å bedre teknikk og å øke opplevelsen i bakken. 

Skiutleie og skiservice

Fant du ut at skiskoene er blitt for små? Eller at skiene trenger en runde behandling før bakken? Kvitfjell Skiutleie har alt utstyret du trenger til din skiferie og de hjelper gjerne til med å friske opp utstyr som har stått for lenge i boden uten nok kjærlighet. 

Kontakt

Har du flere spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt: 

Kvitfjell Alpinsenter - [email protected]