Ski rental & ski service

Try our skiservice for a better skiing experience.
The skirental has everything you need.

Skiutleie ski

Skiutleie og skiservice

SKIUTLEIE OG SKISERVICE PÅ BEGGE SIDER AV FJELLET

Sport 1 Kvitfjell har avdelinger på både øst- og vestsiden, hvor begge våre avdelinger er fullt utstyrt for å gi deg en god opplevelse i Kvitfjell!

Full service på skiutstyret eller bare litt gliding?
Vi har skiverksteder på begge sider, som med sitt kyndige personell fikser alt fra voksing, sliping, fiksing av sår og montering av bindinger.
Lever inn utstyret i slutten av dagen, så er det klart til heisen åpner dagen etterpå. Trenger du ski for å komme tilbake til hytta/leilighet så kan det selvfølgelig lånes av oss!

Utleie av ski
Vi har utstyr som passer alle nivåer! Enten man aldri har stått på ski før, eller er aktiv utøver, finner vi utstyr som passer for deg. Nytt av året er randoneepakker/toppturpakker til utleie på vår avdeling på mellomstasjonen! I tillegg tilbyr vi også telemark, snowboard og langrennski til utleie.

I tillegg til skiutleie og skiservice, er også begge våre avdelinger rustet for å holde deg varm og god under alle forhold, og vi fører kjente merkevarer som Sweet, Oakley, Norrøna og Hestra på begge sider. I tillegg til å føre kjente merkevarer, gjør vi også blokking av sko, varmetilpassing av innerstøvel, samt muligheter for å lage spesialtilpassede såler.

Priser skiutleie og skiservice

BESTILL SKIUTLEIE I KVITFJELL

Lei utstyr nedenfor - har du problemer med løsningen kan den åpnes eksternt her