Vestsiden Deli - Yttersvingen, Kvitfjell

KVITFJELL. Vestsiden Deli, en ny matbutikk til glede for Kvitfjells hytteeiere og gjester på Yttersvingen, åpnet 4. desember. 


Vestsiden Deli, en etterlengtet matbutikk på Kvitfjells vestside, åpner kommende sesong. Butikken skal drives av Espen Nylende, som også driver restauranten Gondolen Fjellbistro i nabobygget. 

Vestsiden Deli i Kvitfjell

Espen Nylende har hektiske dager. I tillegg til å skulle åpne Vestsiden Deli, blir restauranten Gondolen Fjellbistro fornyet med konsept og oppussing. 

Etterlengtet på vestsiden i Kvitfjell
Vestsiden Deli blir en matbutikk for gjester som bor på Yttersvingen med og uten bil, og for Kvitfjells øvrige hyttegjester. 

- Butikken er en liten og annerledes butikk, tilrettelagt fjellgjestenes behov. Vi jobber med å få på plass en løsning for å bestille varer med pick-up punkt hos oss. 

Vestsiden Deli vil ha gode bakevarer, sesongens oster fra inn- og utland og blant annet en disk med ferdige middagsretter. 

- Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for skigjestene. Vi vil derfor ha noen ferdige middager som folk kan kjøpe på vei til hytta eller leiligheten, i form av supper eller gryteretter. Alt man kan ønske seg som tilbehør til maten, vil vi sørge for ha tilgjengelig i butikken, forteller Espen. 

Deli'en vil inneha de fleste vanlige dagligvarer og husholdningsartikler. Det blir meieriprodukter fra Røros meierier, bakevarer fra United Bakeries, ferske grønnsaker og alt du trenger for å lage en skikkelig god frokost. 

-Vi vil også tilby fersk fisk og kjøtt, og en liten avdeling med frysevarer. Det blir mulig å kjøpe fersk pizzabunn og ingredienser for å lage egen pizza. 

Matkasser
Det jobbes med en løsning for å lage matkasser med ingredienser til frokoster og middager.

- Dette håper vi å ha klart litt senere i sesongen, avslutter Espen. 
 

Vestsiden Deli Kvitfjell