Gondolen Fjellbistro i Kvitfjell

Gondolen Fjellbistro blir ny

KVITFJELL, Gondolen Fjellbistro, med lokaler på Skitorget på vestsiden blir å finne i ny drakt til kommende sesong. Ikke bare blir stedet fornyet. Konseptet får også et løft fra skicafé til restaurant.


Gondolen Fjellbistro blir ny til kommende vintersesong. Innehaver Espen Nylende lover digge lunsjer, deilige smørbrød og god vin og cocktails.

Gondolen Fjellbistro i Kvitfjell pusses opp

Espen Nylende har hektiske dager. Restauranten Gondolen Fjellbistro pusses opp, og han skal åpne Vestsiden Deli, en liten, men eksklusiv matbutikk på Yttersvingen

-Den viktigste endringen er at vi går fra å være en skicafé til å bli en fullverdig restaurant. Vi tar med oss det beste fra tidligere og kommer fortsatt til å servere baristalaget kaffe, gode bakverk og solid lunsj laget fra bunn, forteller Espen. 

Fra skicafé til restaurant
Menyen er ikke spikret ennå, men Espen frister blant annet med med sandwicher med hjemmelaget pastrami, kalvekjøtt og røyket røye. Han lover at Gondolens populære burger blir med videre på menyen. Barna får også en egen meny. 

-Det at vi også skal drive Vestsiden Deli gir flere muligheter til å ha spennende ting på menyen i restauranten. Vi ønsker å tilby gjestene våre kjøtt- og fiskeretter av høy kvalitet, sier Espen.

Gondolen Fjellbistro vil også tilby servering til grupper som bor i området, eller på Yttersvingen. Både frokost, lunsj og middag er aktuelt. 

Restauranten i ny drakt
Gondolen Fjellbistro blir pusset opp og får ny stil, nytt gulv og nye møbler. Flisgulvet blir byttet ut med Flotex gulv, som kommer til å gi en helt annen akustikk og en mer behagelig restaurantopplevelse. Restauranten har fått en stor, ny bar hvor alt salg vil foregå. I baren vil det bli et bredt utvalg av cocktails og andre gode drikkevarer.

Kveldsåpen restaurant
Restauanten kommer til å holde kveldsåpent torsdag til lørdag fra midten av desember. Det vil være a la carte, men også med mulighet for den velkjente ostefonduen som har vært på menyen et par sesonger allerede. Maten blir knallgod, og innehaver ønsker alle nye og gamle velkommen over en lav sko. 

-En viss stil og standard blir det, men det skal også være litt casual hos oss. Her er alle velkomne, avslutter Espen. 
 

Gondolen Fjellbistro Kvitfjell