Påskeferie i Kvitfjell

Påskeferien nærmer seg! Vi har et rikt påskeprogram med aktiviteter og hygge for hele familien.

Snø, ski, påskerenn, grilling, afterski, påskeprogram og hygge for hele familien er noen ord som beskriver påskeferie i Kvitfjell. Vi har ledige hytter og leiligheter!

 

Kontakt HafjellKvitfjell Booking på: 
Tlf: +(47) 61 24 90 00 Mail: [email protected]

 

GudbrandsGard Hotell

Som en moderne storstue i gammelnorsk arkitektur, ligger GudbrandsGard Hotell med Kvitfjell alpinanlegg rett utenfor døren. Sjekk ut GudbrandsGard Hotell for deg og familien! Vi garanterer herlig påskestemning.

GudbrandsGard Hotell har 244 senger fordelt på dobbeltrom, twinrom, familierom, juniorsuter og suiter. Vi har også rom tilpasset funksjonshemmende. Rommene er store med flotte, flislagte bad og gode senger. Det er gratis wifi på hele huset.

På GudbrandsGard finner du svømmebasseng på 15x8 meter. Jacuzzi og badstuer ligger i tilknytning til bassenget. I tillegg kan du bestille en velgjørende behandling hos terapeut som gir deg fornyet energi. For eksempel en relax massasje, rygg/nakke eller en terapeutisk massasje. Trimavdelingen har treningsrom som for deg som ønsker å holde deg i form mens du er på ferie.

BO SKI INN OG UT MIDT I KVITFJELL

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen, omringet av natur på alle kanter.

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut til Kvitfjell alpinanlegg fra de fleste av våre hytter og leiligheter. Her finnes det bakker for alle nivåer, fra grønne nybegynnerbakken til svarte løyper med olympisk standard. Opplev Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski.

Påskeferie i Kvitfjell

Se hva som skjer i Kvitfjell!

Event widget