Påskeferie i Kvitfjell

Påskeferien nærmer seg, og snøforholdene er fantastiske! Vi har et rikt påskeprogram med aktiviteter og hygge for hele familien.

Masse snø, ski, påskerenn, grilling, afterski, påskeprogram og hygge for hele familien er noen ord som beskriver påskeferie i Kvitfjell. Vi har fortsatt ledige hytter og leiligheter!

 

Kontakt HafjellKvitfjell Booking på: 
Tlf: +(47) 61 24 90 00 Mail: [email protected]

 

SE LEDIGE HYTTER OG LEILIGHETER

Påskeprogram

Se hva som skjer i påskeferien i Kvitfjell! Vi har et rikt påskeprogram hvor det skjer noe hver eneste dag for hele familien. Det blir påskerenn for store og små i både utfor og parallellslalåm, Jøkul kommer på besøk i barneområdene, det blir barnas afterski og Pool party på GudbrandsGard hotell, grilling og hygge på serveringsstedene våre og mye mer! 

BO SKI INN OG UT MIDT I KVITFJELL

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen, omringet av natur på alle kanter.

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut til Kvitfjell alpinanlegg fra de fleste av våre hytter og leiligheter. Her finnes det bakker for alle nivåer, fra grønne nybegynnerbakken til svarte løyper med olympisk standard. Opplev Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski.

Påskeferie i Kvitfjell

Se hva som skjer i Kvitfjell!

Event widget