Påskeprogram

Kykkeliky! Påskeprogrammet for 23/24 er ikke klart enda 🐥

 

FOLKEFEST

Velkommen til Kvitfjell X

22.-24. mars 2024

I fjor hadde vi stor suksess med Kvitfjell X - palmefestivalen, med Vinnie på scenen og rekordpåmelding under Varden utfor. Også denne sesongen blir det palmefestival, men programmet er enda ikke helt klart. Om du er nysgjerrig kan du følge linken i knappen under og lese om fjorårets festival inntil sesongens program er klart.

Les mer om Kvitfjell X

PÅSKERENN

Varden utfor 

Søndag, 24. mars!

Bli med på utforrenn på Varden, søndag 24. mars! Arrangementet passer for alle, i alle aldersgrupper. Under 2023-rennet hadde vi rekordmange påmeldte og noen helt fanstsiek premieutdelinger. Denne sesongen blir intet unntak og påmelding vil komme her i løpet av sesongen.

RESULTATLISTER Varden 2023

Bekledning: Normal skibekledning.
Type arrangement: For alle.
Pris: Symbolsk pris for hver deltager, som vil bli brukt til ekstra premier.

   

  PÅSKERENN

  Kvitfjell Rundt

  Dato kommerl

  Bli med på dette uformelle påskeskirennet med 2 deltakere på hvert lag. Arrangementet går i en rundløype i heiser og nedfarter i Kvitfjell, med start og målgang fra Skitorget ved Sport 1. Premier til alle samt de tre beste lagene som er nærmest idealtid.

  Trase: Vestsiden Express – 7 Turisten – Barneområde øst – 6 Tunellveien – Familieheisen – 12 Familiebakken – Kvitfjell Express – 28 Segelstadseterløypa.

  Påmelding kommer etterhvert!

  PÅSKERENN

  Påskerenn for de over 30

  Skjærtorsdag

  Skjærtorsdag kan «de over 30» møtes til hyggelig kappestrid i Treningsbakken. Konkurrer med deg selv, en hyttenabo eller bare ha det gøy i en enkel storslalom med startnummer på brystet. Premiering på Koia etter rennet. Mer info om rennet for 2024 kommer i løpet av sesongen.

  Jente og gutteklasser: 30-39, 40-49, 50-59, 60-70 og 70+.