Mett, Kvitfjell. Foto: Alpinco

Nye drivere og konsept: Mett

KVITFJELL, Restauranten under Gudbrandsgard Hotell har fått nye drivere og nytt konsept. Velkommen til restaurant Mett.

Med beliggenhet midt i bakken, mellom løyper og vinterlandskap, finner dere et helt nytt serveringssted, restaurant Mett, i lokalene som tidligere huset Beite. Nå er innsiden frisket opp med nytt inventar, nye drivere og nytt konsept.

- Mett har satt seg som mål å bli fjellets foretrukne familierestaurant, sier kjøkkensjef, Pernille Andersson.

En pris alle har råd til

Mett har som mål å servere god, hjemmelaget mat som metter, til en pris alle har råd til. Barna har en egen lekekrok på dagtid slik at foreldrene kanskje kan få mettet mer enn bare magen. I tillegg vil det bli vist sportsarrangementer på skjermer inne i lokalet foran peisen.

- På dagtid blir det fokus på kvalitet og tempo, men så fort lunsj-rushet har roet seg skifter vi til kveldsmeny og pizza eller middagsretter, sier hun, og legger til.

- Vi gleder oss til å være vertskap på Mett og skjemme bort både små og store med hjemmelaget mat og bakst.

Mett, Kvitfjell. Foto: Alpinco

Åpningstider

Mett vil følge åpningstidene til Kvitfjell, med åpningstider fra 11.00-16.00, mens i helgene vil det være åpent her frem til klokken 20.00. Restauranten ligger som sagt under Gudbrandsgard Hotell, og på godværsdager vil man også kunne sitte ute foran bålpannen og nyte en varm kakao eller noe kaldt å drikke.

- Uteplassen er stor og koselig. Både midtvinters og når vi nærmer oss de gode vårskidagene. Her vil det være rom og plass til alle, både skigjester og hotellets gjester, sier Andersson. 

Mett, Kvitfjell. Foto: Alpinco