x games

Kvitfjell gir bort snø til X Games i Telenor Arena

Da X Games fikk problemer med å legge snø til helgens Big Air i Telenor Arena, ringte de sine venner i Hafjell & Kvitfjell og får nå tilsendt lastebiler fulle av snø.

Snølasting til X Games på Telenor Arena vil pågå store deler av dagen i dag. Første lass med snø ble kjørt i går, så man kunne observere opptil flere lastebiler fulle av snø på E6 mot Oslo og X Games i Telenor Arena.

Lagret snø
Kvitfjell har lagret snø gjennom sesongen for å kunne åpne for treningsgrupper allerede i høstferien, 28. september. Daglig leder for Alpinco Hafjell & Kvitfjell, Odd Stensrud, synes det er veldig positiv at vi kan bidra med snø til X Games og Big Air-en i Telenor arena når de fikk problemer på grunn av mildvær og regn. Denne gangen blir det Big Air på Kvitfjellsnø, og kanskje blir neste X Games på Hafjellsnø? 

Først på snø
Vi har produsert i overkant av førti tusen kubikkmeter snø som ble lagret over sommeren og i høstferien åpner vi Treningsløypa. ”Først på snø” gjelder fra planlagt sesongstart 28. september til planlagt ordinær sesongstart 8. november, avhengig av at vær og temperaturer spiller på lag med oss i høst. Les mer om først på snø.

snø til x games

 snø til x games