Først på snø - vi prøver oss på snølagring!

Skisesongen 18/19 er nærmere enn noen gang. Sesongstart på lagret snø er lørdag 29. september!

Vi har produsert i overkant av førti tusen kubikkmeter snø som lagres ved Familiebakken over sommeren. Til høstferien åpner vi Familiebakken og Familieheisen primært for treningsgrupper, men også for deg som ønsker å teste skiene i høst. Vi gleder oss til å prøve ut og bygge opp dette tilbudet sammen med idretten i årene fremover. 

”Først på snø” gjelder fra planlagt sesongstart 29. september til planlagt ordinær sesongstart 3. november, avhengig av at vær og temperaturer spiller på lag med oss til høsten.

Overnatting
Treningsgjester som bor i våre senger blir prioritert med hensyn til reservasjon av traséer. Overnatting skjer hovedsakelig på Gudbrandsgard hotell og på Gudbrandsgard hyttegrend. Tilgang til basseng, fellesrom og treningsrom er da inkludert.

Kontakt
Kontakt Trond Løken for booking av trasè: [email protected] Tlf: 41915612
Kontakt Hege Juliussen for overnatting: [email protected] Tlf: 95751799

Heiskort
Heiskort koster kr. 250,- per dag. Ved stor pågang har vi kapasitet til å gi 2 x 2 timer trening per dag.

Sesongkort
Ordinære sesongkort og sesongkort for aktive gjelder også for "Først på snø"

Årets priser på aktiv-kort
7-15 år: kr 3000,-
FIS-løpere og skigymnas 16-19 år: kr 3 300,-
Sesongkortprisene forutsetter en avtale mellom klubben og Alpinco Hafjell & Kvitfjell.

SKI INN OG UT

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen, omringet av natur på alle kanter.

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut til Kvitfjell alpinanlegg fra de fleste av våre hytter og leiligheter. Her finnes det bakker for alle nivåer, fra grønne nybegynnerbakken til svarte løyper med olympisk standard. Opplev Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski.

På sommeren er det flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hafjell Bike Park og Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til sentrum i Fåvang og landsbyen Ringebu. 

Ski i Kvitfjell