World Cup, Kvitfjell.

Kvitfjell får dobbelt World Cup!

KVITFJELL, Denne sesongen får ikke Kvitfjell bare World Cup i starten av mars, men også i uke 7. – For alle som velger oss som vinterdestinasjon denne uken får de skiopplevelser de sent vil glemme, sier kommunikasjonsansvarlig i Alpinco, Veslemøy Wedum.

Det er god tradisjon for det eminente World Cup-sirkuset med alle sine verdensstjerner i alpint i starten av mars i Kvitfjell. Folkefest, stemning og mulighet til å se verdens raskeste utøvere i alpint. For sesongen 22/23 fikk destinasjonen to verdenscuprenn for kvinner – de første i Norge siden 2006. 

Blir igjen historisk

Sesongen 2024 blir også historisk da det blir arrangert verdenscuphelger for både menn og kvinner – i Kvitfjell. Herrene i midten av februar, kvinnene i mars. 

- For vår del betyr dette masse. Vi har historisk helt fulle fjell i midten av februar og uke 7, med masse ivrige danske turister, så for alle de som velger oss denne sesongen blir dette en magisk uke med utrolig mye gøy som skjer i hele destinasjonen, sier Wedum.

Kommunikasjonsansvarlig i Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum.

Utvider åpningstidene

En ting er at det blir arrangert et verdenscuprenn med all spenningen det innebærer, men Kvitfjell vil sørge for at alle gjestene i destinasjonen denne uken skal få oppleve fjellet på sitt beste. Også de minste. Derfor blir det lagt opp til flere store begivenheter, forlengede åpningstider og skiglede for alle hele uka.

- Vi kommer til å kjøre ekstra kveldskjøring hver dag denne uka, boller og kakao til barna, flere arrangement for barn med maskoten vår Jøkul og generelt sørge for at tilbudet denne uka står i stil med at verdens øyne er rettet mot oss. Ingen skal dra fra Kvitfjell etter denne vinterferieuken og lure på om de har hatt en fantastisk vinterferie, sier hun.

Tilrettelagt

I tillegg til flere arrangement gjennom hele uken vil man naturligvis også få muligheten til å oppleve verdenseliten i alpint. Alle gjestene i fjellet denne uken vil få gratis inngang til World Cup og ikke minst få ta del i den store folkefesten. 

- Deler av løypene på østsiden vil naturligvis være stengt grunnet renn, men vi vil ha én annen tilgjengelig sorte løype for skientusiastene slik at skiproduktet for våre gjester ikke blir kraftig rammet av World Cup, sier Wedum.

Planen for de kommende renn 2024 er utfor menn, 17. februar, Super-G menn, 18. februar, utfor kvinner, 2. mars og Super-G kvinner, 3. mars.

Alle vedtakene skal formelt godkjennes på FIS styremøte 24. mai.

Folkefest på World Cup i Kvitfjell.

Dele denne artikkelen?