Fjellutsikt fra kontoret!

Forandring fryder - la hodet få bryne seg på en ny utsikt!

Bytt hjemmekontor med hyttekontor!

Eller kanskje til og med hotellkontor?

I Kvitfjell får balanse mellom arbeid og fritid en helt ny mening. Hvem drømmer ikke om å kunne kombinere førsteklasses skikjøring med arbeid? Unn deg hyttekontor i nye, moderne hytter i Kvitfjell. Vi tar smittevern på alvor.

Hyttene er svært godt utstyrt med 4 store soverom og to bad, velutstyrt kjøkken og komfortabel stue. Og ikke minst - bredbånd. Dette gjør Varden Fjellandsby til det beste alternativet til å jobbe hjemmefra.

   (Vi ber om at alle gjester orienterer seg om gjeldende reiseråd og retningslinjer fra regjeringen eller sine lokale myndigheter før de bestiller sine skiopplevelser eller reiser til Hafjell/Kvitfjell)

 

Se våre tilbud lenger ned

 

Hyttekontor, nydelig lunsj og god plass i bakken

Kvitfjell får de beste skussmål fra alpinister som ønsker høy kvalitet i kombinasjon med svært god mat. Kvitfjell er stedet for den kresne alpinist.

Vi har god plass i bakken. Velger du å gå langrenn en dag så venter det 600 km. løyper utenfor døren. Fra hyttene i Varden Fjellandsby kan du skli rett ut i bakken eller i langrennsløypene. Det er 16 hytter samlet i et tun. Det er enkelt å både samle kohorten, og å holde avstand. 

I dag fremstår Kvitfjell komplett med de bratte utfordrende bakkene på østsiden og med flotte solforhold og litt snillere terreng på vestsiden og snille løyper for hele familien på den tredje fjellsiden, Varden. Nytt av året er den helt nyutviklede "Pudderskogen". Her kan skientusiaster boltre seg i en stor lekeplass inspirert av Blue Sky Basin i Vail, perfekt på snøfylte dager.

I Kvitfjell får du brede, lange løyper der ordet heiskø knapt eksisterer. En av Kvitfjells største fordeler er garantien for ekte, naturlig snø. Her finner du snø fra tidlig november som ligger helt ut til slutten av april. Totalt byr skianlegget på 34 kilometer med alpinbakker som sprer seg ut over de 854 høydemeterne. Og det ligger der og venter på deg.

 

Covid-19

Vi setter din trygghet svært høyt i en sesong der Covid-19 dessverre preger hverdagen. Vi har derfor utviklet en egen smittevernveileder sammen med alpinbransjen. Vi tar det enda litt lenger og utvikler løsninger der du enkelt kan orientere deg i bakkene gjennom vår app. Dette lanseres i desember.

Vi kommer også til å innføre et kapasitetstak på antall gjester i bakken. Våre sesongkortinnehavere er tildelt en del av denne kapasiteten. Det resterende antall heiskort vil selges som dagskort og flerdagskort. Tradisjonelt så benytter sesongkortinnehavere sine kort primært i langweekend og ferier. Kommer du i midtuke er du garantert god plass. 

Vi følger alle smittevernregler og vi tolker alle regler på strengest mulig måte. Kun på dette viset kan vi skape tryggest mulig omgivelser for deg.

 

covid

 


VÅRE TILBUD