Gudbrandsgard Hotell

Slik må vel Asbjørnsen og Moe ha tenkt seg selveste kongsgården der hotellet troner i dalsiden i Gudbrandsdalen. Gudbrandsgard stod ferdig i 1998, og er et høykvalitetshotell beliggende midt i alpinbakkene i Kvitfjell Alpinanlegg.
Med laftet tømmer i gammel norsk byggeskikk, torv på taket, utstrakt bruk av naturmaterialer som tre og stein og utsikt over Rondane og Lågen, byr GudbrandsGard Hotell på eventyrlige opplevelser. Møbler og interiør er spesiallaget for hotellet. I 2006 ble hotellet utvidet med bla. en stor Kongressal samt Plaza Café. Hotellet er ski inn-ski ut til Kvitfjell Alpinanlegg som er Norges Nasjonalanlegg for alpint.
Her kan du kjøre alpint i landets beste bakker eller ta deg en langrennstur i Peer Gynt løypa. På GudbrandsGard finner du en av Norges mest innholdsrike vinkjellere, og kjøkkenet har lange tradisjoner for bruk av lokale råvarer blandet med internasjonal inspirasjon. På GudbrandsGard Hotell kan du arrangere konferanser for 2-250 personer, oppleve after-ski på Terrassen og i Skibaren, spise kulinarisk i restauranten eller cafeén, eller ta en tur i velværeavdelingen. Enten du er konferansegjest eller privatgjest har hotellet noe for deg. Hotellet er privateid og inngår ikke i en kjede. Ønsker du en eventyrlig opplevelse er du velkommen til Gudbrandsgard Hotell!
Address: Kvitfjellvegen 477, 2634 Fåvang
Phone: +4761284800
E-post: