Få den norske alpefølelsen!
Ikke gå glipp av tid på ski

Glem utlandet - tenk på hjemlandet

I år, mer enn noen gang, er det hjemlandet som gjelder. Skulle du dratt med vennegjengen til alpene? La oss forsøke å reparere savnet. I Kvitfjell har du tre fjellsider å velge mellom, råe løyper, frikjøringsområder og mat i særklasse.

Fortsatt ikke overbevist?

(Vi ber om at alle gjester orienterer seg om gjeldende reiseråd og retningslinjer fra regjeringen eller sine lokale myndigheter før de bestiller sine skiopplevelser eller reiser til Hafjell/Kvitfjell)

 

Se våre tilbud lenger ned

Kvitfjell snø

 

Kvalitetsstemplet av Fri Flyt

– Omfanget er jo helt uventet, sier frikjører Fredrik Luytkis etter å ha fått en liten introduksjon av offpisten i Kvitfjell. Luytkis har tatt fri fra jobb for en skidag med Fri Flyt i det stadig voksende skianlegget i Gudbrandsdalen.

I dag fremstår Kvitfjell komplett med de bratte utfordrende bakkene på østsiden og med sol og litt snillere terreng på vestsiden og på den tredje fjellsiden, Varden. Nytt av året er den helt nyutviklede "Pudderskogen" skientusiaster kan moro seg i ei stor lekegrind inspirert av Blue Sky Basin i Vail. 

I Kvitfjell får du brede, lange løyper der ordet heiskø knapt eksisterer. En av Kvitfjells største fordeler er garantien for ekte, naturlig snø. Her finner du snø fra tidlig november som ligger helt ut til slutten av april. Totalt byr skianlegget på 34 kilometer med alpinbakker som sprer seg ut over de 854 høydemeterne. Og det ligger der og venter på deg.

 

Tyrihans Kvitfjell Alpinanlegg.

 

Mat, afterski og god stemning

I Kvitfjell bor du midt i matfatet. Her finnes det noe for enhver smak - bokstavelig talt. Frokost, lunsj, middag og afterski, hos oss kan du nyte dagen på ski med smaksrike pauser. Fra gourmetpølser på Koia til indrefilet biff på Tyrihanstunet. Fra nydelig kakao med krem og kanelbolle på Varden Restaurant til hjemmelaget ferske smørbrød i Lobbybaren på Gudbrandsgard Hotell. Og glem ikke Fôr med mat til de erfarne ganer eller Beite med deilig italiensk pizza. Hva med en tur til Lettvint café og bar etter en dag i bakken der dere kan teste ut shuffelboard ferdighetene eller sikteferdighetene i dart? 

 

 


VÅRE TILBUD