Vestsiden Deli Kvitfjell

Vestsiden Deli åpner 4. desember

KVITFJELL. Straks er det klart for åpning av Vestsiden Deli, Kvitfjells nye matbutikk tilrettelagt for hyttegjester og besøkende på Yttersvingen.


Lørdag 4. desember åpner Kvitfjells nye matbutikk på Yttersvingen, nemlig Vestsiden Deli. Lørdag morgen klokken 09:00 åpnes dørene til lukten av rykende ferske bakevarer .

Espen Erlien som skal drive butikken til daglig er spent på mottagelsen. Han har tatt permisjon fra jobben i Oslo for å bli kjøpmann i Kvitfjell.

-Vi er godt forberedt, men vi har mye å lære! Vi er veldig spent på mottagelsen. Det blir nytt for meg å drive butikk. Jeg er en "foodie", en skikkelig matinteressert type. Jeg gleder meg til å tilby skigjestene skikkelig gode råvarer. Hos oss får de det beste av det beste. Det blir veldig spennende og en ny hverdag, forteller Erlien. 

-De som vil unne seg det lille ekstra, finner det de trenger hos oss, sier Erilien.

Vestsiden Deli

Innehaver Espen Nylende og kjøpmann Espen Erlien er snart klare for åpning på Vestsiden Deli.

Espen Nylende som er innehaver av butikken er både spent og litt stressa før åpning. 

-Det er utrolig hva vi får plass i denne lille butikken! Jeg må faktisk utvide sortimentet litt for å fylle opp all hylleplassen, smiler Nylende. 

Hyller og kjølerom fylles opp med varer, og det bugner av fristende produkter. Her får du alt fra ferske bakevarer, grønnsaker, oliven, godt pålegg, gode oljer, snacks, lokale egg, egen ostedisk, til mer normale dagligvareprodukter som toalettpapir og tannkrem.

Vestsiden Deli Kvitfjell

Hyllene fylles opp med varer.

Kjøtt og fisk av høy kvalitet
Espen Nylende har kjøpt inn både lokal elg, hjort og dølafe i hel versjon, hvor kjøtt fra hele dyret vil selges. Alt fra kjøttdeig, t-bone, cote de beufe, til indre- og ytrefileter og grytekjøtt. Dølafeet er så lokalt at det har gått og gresset i Kvitfjell.

-Vi har alt man trenger for både enkle middagsklassikere, og middager av den mer avanserte sorten. Vi har ferske pizzabunner, ferske håndlagede tacolefser, og alt tilbehør som trengs til begge deler. Vi har også skikkelig god pasta, forteller Nylende.

Butikken bruker Matkompaniet som består av kun små leverandører fra Italia, Sveits, Frankrike og Norge. Deli'en vil også selge villfanget Kveite og Skrei fra Vaag. 

-Vi er stolte av å tilby et annerledes sortiment som jeg håper Kvitfjells gjester vil sette pris på, avslutter Nylende. 

Ferskvaredisk
Vestsiden Deli kommer til å ha noen ferdige retter i åpningshelgen. Denne helgen blir det skogsoppsuppe, goulachesuppe og Kvitfjellrøre, som er en luksuriøs skagenrøre med kaviar og håndpillede reker.

Se åpningstider her.

Vestsiden Deli i Kvitfjell