Storhytter i Kvitfjell

Storhytter i Kvitfjell

I Kvitfjell har vi storhytter med opptil 40 sengeplasser og 10 soverom. Velg mellom hytter med flott utsikt til storfamilien eller ditt arrangement!

I Kvitfjell har vi et bredt utvalg av koselige hytter og leiligheter midt i naturen hvor du kan nyte både stillhet og aktiviteter med familie og venner. Vi har tre fjellsider å velge mellom med hver sine kvaliteter. Mellomstasjonen (østsiden), Vestsiden og Varden.

Mellomstasjonen
Om vinteren er Mellomstasjonen blant annet kjent for Olympiabakken, World Cup med mer. Om sommeren er det et flott sted å feriere med fotur og sykkelmuligheter lett tilgjengelig. Her kan du drikke vann fra Olavskilden som etter sigende har helbredende kraft, nyte flott natur, stillhet og utsikt over Gudbrandsdalslågen, Rondane og ikke minst Kvitfjell alpinanleggs løypenett. Benytt deg av fiskemuligheter eller ta deg et friskt bad i Gompen eller i Svarttjønnet. 

Vestsiden
Vestsiden, kjent som Kvitfjells solside byr på like flott natur, stillhet og utsikt. Her er det åpen sportsbutikk på Skitorget i sommer, og populære Tyrihanstunet holder åpent torsdag-søndag gjennom juli og august. Her kan du nyte en bedre lunsj og gode drikkevarer før etter en flott fjelltur. Se åpningstider. Vestsiden byr på flotte turstier med tilgang til Peer Gynts rike. 

Varden
På Varden, Kvitfjells nyeste fjellside, kan du nyte utsikt over Kvitfjells vestside, Rondane og Jotunheimen. Varden ligger praktisk talt inne i Peer Gynts rike. Her har du flott turterreng rett utenfor hyttedøren. Løypene som forbinder Kvitfjell med Skeikampen i sør, og Skardbua i vest, ligger øverst på Varden. Varden Fjellandsby er et strålende sted å legge ferien for deg som ønsker en aktiv ferie med familien samtidig som du bor komfortabelt til gode priser.  

 

 

Se mer informasjon om våre storhytter

 

Bukkerittet i Kvitfjell

 

 

 

Bukkerittet og Kvitberget

Bukkerittet er en flott storhytte, beliggende på Kvitfjells vestside. Hytta har 5 soverom, 12-16 sengeplasser, 2 bad, badstue og fullt utstyrt kjøkken. Hytta ligger flott til med ski inn og ut til langrenn og alpint via skiveier på Kvitfjell vest. 

Nabohytten til Bukkerittet er Kvitberget. Flott beliggende på Kvitfjell vest, er Kvitberget en koselig hytte med 8-11 sengeplasser, 2 bad og fullt utstyrt kjøkken. 

Book Bukkerittet

Book Kvitberget

 

 

Dæhliehytta

Dæhliehytta er Kvitfjells aller største hytte. Den ligger på Kvitfjells mellomstasjon (østsiden). Hytta har 40 sengeplasser, 10 soverom, 9 bad og stort kjøkken. Hytta blir brukt til familie og venner, bedrifter og til brylluper, konfirmasjoner og andre festlige lag. Dæhliehytta ligger ca 400 m. unna Kvitfjell alpinanlegg.

Book Dæhliehytta her!

 

Dæhliehytta

 

 

 

Furusethhytta fasade somer

 

 

 

Furuseth hytta

Furuseth hytta ligger på Kvitfjells mellomstasjon (østsiden). Hytta har praktfull utsikt mot Gudbrandsdalen. Furuseth hytta inneholder 8 soverom, 6 bad og egen relaxavdeling. Hytta passer for storfamilier, venner eller kurs og konferanse. Hytta ligger ca. 600 m. fra alpinanlegget. Flotte langrennsmuligheter i nærheten.

Book Furusethhytta!

 

 

 

Kvitfjellgard

Kvitfjellgard er en flott, laftet hytte i typisk norsk stil. Hytta ligger på mellomstasjonen (østsiden) med flott utsikt. Kvitfjellgard har 20 sengeplasser, 7 soverom, fullt utstyrt kjøkken, 2 bad og vaskerom. Hytta er perfekt for venner, storfamilien eller kurs og konferanse.  

Book Kvitfjellgard!

 

 

Kvitfjellgard vinter

 

Gammelseterhaugen

 

Gammelseterhaugen Setertun

Flott nytt eksklusivt Setertun med høy standard og særpreg og en fantastisk SPA avdeling samt unik beliggenhet. Passer godt for både familier som reiser sammen, samt bryllup, konfirmasjoner eller andre festlige lag. Hyttene på tunet har til sammen 6 soverom, bibliotek som kan gjøres om til soverom + sovealkove. 18-22 sengeplasser, 4 bad og 2 fullt utstyrt kjøkken med spiseplasser for hhv 22 personer og 10 personer.

Book Gammelseterhaugen Setertun

 

Hestknappen 142

Storhytter med høy standard på Mellomstasjonen i Kvitfjell, hvor alt ligger til rette for fantastiske skiopplevelser. Hyttene har alt fra 5 til 10 soverom og med plass til 16 - 35 personer. På Mellomstasjonen finnes blandt annet skiutleie, sportsbutikk, skiskole, barneområdet Snørøverland, Børson Dagligvare, GudrandsGard Hotell, Plaza skicafe og Koia afterski. -Litt for enhver smak, enten det er firmatur, storfamilien eller vennegjengen som vil nyte vintervakre Kvitfjell.

Book Hestknappen 142

 

Hestknappen 142

 

Vardenvegen 321

 

Vardenvegen 321

Ny, flott storhytte med utsøkt beliggenhet på toppen av Kvitfjell Varden. 5 soverom. 15 sengeplasser+ 2 sengeplasser på sovesofa i loftstuen, 2 bad, badstue, Ski inn/ski ut via en liten skivei, og fullt utstyrt kjøkken

Book Vardenvegen 321

Bjønnlitjønnvegen 17A

Storhytter på Kvitfjells solside, Vestsiden, som passer perfekt til storfamilien, vennegjengen eller firma. Hyttene har 5-6 soverom, med palss til inntil 16 psersoner. På Vestsiden finner du skituleie og sportsbutikk, samt flere spisesteder og afterski. Alle hyttene ligger perfekt til ved bakkene og med langrennsspor i umiddelbar nærhet.

Book Bjønnlitjønnvegen 17A

 

Bjønnlitjønnvegen 17A

 

Vardenvegen 244

 

Vardenvegen 244

Ny, fantastisk storhytte med utsøkt beliggenhet på toppen av Kvitfjell Varden. 5 soverom. 12 sengeplasser, 2 bad, badstue, fullt utstyrt kjøkken, ski inn / ski ut alpint, og med ett enormt langrennsløypenett rett utenfor døren.

Book Vardenvegen 244

 

Kariråket 5

Nyoppført hyttedrøm på Kvitfjells Østside.Nær beliggenhet til alpinbakken, langrenn og eventyrlige GudbrandsGard Hotell.. Arkitektur med særpreg, og en fantastisk utsikt inn i Rondane. 5 soverom, 12 sengeplasser. Velkommen til Kariråket 5! Spektakulær og velutstyrt storhytte med 5 soverom, 12 sengeplasser, 2 bad, badstue og godt utstyrt kjøkken.

Stuen er utstyrt med komfortabel sofa, TV, peis/ peisovn
Lille TV-stuen inneholder sofa, TV
Kjøkkenet er fullt utstyrt og har kjøleskap, fryser, komfyr og oppvaskmaskin.
Stort spisebord for hyggelige fellesmåltider.

Book Kariråket 5

Kariråket 5

 

Vestagard

 

Vestagard

Storhytter på Kvitfjells solside, Vestsiden, som passer perfekt til storfamilien, vennegjengen eller firma. Hyttene har 5-6 soverom, med palss til inntil 16 psersoner. På Vestsiden finner du skituleie og sportsbutikk, samt flere spisesteder og afterski. Alle hyttene ligger perfekt til ved bakkene og med langrennsspor i umiddelbar nærhet. Hytte på Kvitfjell vest. ski in/ ski out, 5 soverom, 15 sengeplasser, 2 bad, badstue.

Lett adkomst fra hovedveien og godt med parkeingsplasser. Ski in/ ski out.
Satt opp av gammelt tømmer i kombinasjon av eik, furu og skifer. Gjennomført detaljert interiør og høy standard.
Stue med sofa , TV, dvd, stereoanlegg, peis. Wifi og parkering.

Book Vestagard

 

Vinjebu

Storhytte med høy standard på Mellomstasjonen i Kvitfjell, hvor alt ligger til rette for fantastiske skiopplevelser. Hyttene har alt fra 5 til 10 soverom og med plass til 16 - 35 personer. På Mellomstasjonen finnes blandt annet skiutleie, sportsbutikk, skiskole, barneområdet Snørøverland, Børson Dagligvare, GudrandsGard Hotell, Plaza skicafe og Koia afterski. -Litt for enhver smak, enten det er firmatur, storfamilien eller vennegjengen som vil nyte vintervakre Kvitfjell.

Flott og romslig hytte på Hestknappen Kvitfjell øst. 5 soverom, 14 sengeplasser, 2 bad, wi-fi, parkering og fullt utstyrt kjøkken.
Tradisjonell flott tømmerhytte, perfekt for stor familie, vennegjeng eller små firma. Romslig spiseplass for felles måltider, beliggende med skiveier som tar deg til alpint og langrennsløyper

Book Vinjebu

Vinjebu