Kvitfjell

Sesongens nyheter

KVITFJELL, Årets skisesong står snart for tur og det er flere nyheter og oppgraderinger i anlegget vil komme alle våre skigjester tilgode.

Nytt togstopp i Kvitfjell

Årets kanskje største gladsak! I år åpner Kvitfjell Stasjon, etter noen år uten faste togstopp. Fra 11. desember 2022 blir det igjen mulig å ta toget helt fram til Målområdet, med stopp 6 ganger i døgnet, hver vei. Les mer ruteendringene på SJ Nord sine sider.

Enten du skal på dagstur eller overnattingstur er toget et behagelig alternativ til bilen når du skal til Kvitfjell i vinter. Fra målområdet er du kun en heis unna Gudbrandsgard Hotell. Se åpningstider for heisen.

Vi jobber med å få til en transportløsning til fra stasjonen til fjellet, men uansett er det avganger som passer slik at du kan kjøre rett i Olympic Express fra stasjonen.

Avganger til Oslo: 03:53 // 09:56 // 12:14 // 14:25 // 17:19 // 19:23.

Avganger til Trondheim: 03:02 // 10:44 // 13.02 // 16:48 // 18:44 // 20:55.

 

Oppgradering av snøproduksjon og tråkkemaskiner

I år har vi gjort store investeringer på produksjonsanlegget, blant annet med flere nye snøkanoner og system for automatisering av produksjonen flere deler i anlegget.

Vi har også kjøpt inn en ny tråkkemaskin, samt sensorer i alle våre tråkkemaskiner, som måler snødybde under og rundt maskinen. På den måten kan vi effektivisere snøproduksjonen betraktelig og minske strøm- og vannforbruk.

 

Nytt miljøtorg i barneområdet på Vestsiden

Vi skal legge tilrette for et miljøtorg ved barneområdet på Vestsiden. Dette skal bli en naturlig møteplass og område for hele familien. Flere detaljer kommer

Utviklingen av Yttersvingen fortsetter

Utbyggingen av trinn to av Yttersvingen er godt i gang, og skal etter planen stå ferdig til skisesongen 23/24.

Ny slipemaskin hos Sport 1 Kvitfjell

Vi har investert i en ny og moderne sliperobot i vårt skiverksted på Skitorget, noe som øker kvaliteten på vår skiprepp betraktelig.