SEGELSTADSETRA HYTTEGREND 8

Flott Leve hytte med perfekt beliggenhet på Kvitfjell Vest. Hytta er utstyrt for 10 personer, har 4 soverom, 8-11 sengeplasser, 2 bad, badstue, ski in/ski out og fullt utstyrt kjøkken.

Hytta var ny i 2017 og er perfekt for både store og små. Panoramavinduer fra gulv til tak skaper en utrolig opplevelse av å få fjellet og naturen inn i hytta. Peisovn for late kvelder etter lange skidager. Flott og solrik beliggenhet rett ut i bakken, langrennsløypa eller topptur til Segelstadseterkampen bak hytta. Kort avstand til afterski og spisesteder.

Stua er utstyrt med sofa, TV og peisovn. I tillegg er det en ekstra TV på det ene soverommet, perfekt TV-krok for barn/ungdom. Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn og Nespresso kaffemaskin. Koselig spiseplass for opptil 9 personer, og plass til 2 i barløsning på kjøkkenøya. Utgang til to terrasser mot sør og vest fra stua.

På sommeren har vi flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til små, fine sentrum som Fåvang og landsbyen Ringebu.

4 separate soverom med gode senger:
Soverom 1: Dobbeltseng (180 x 200 cm)
Soverom 2: Dobbel underkøye og enkel overkøye (140/90 x 200 cm)
Soverom 3: Dobbel underkøye og enkel overkøye (140/90 x 200 cm)
Soverom 4: Dobbel underkøye og enkel overkøye (140/90 x 200 cm)

2 separate bad:
Bad 1: Dusj, toalett og badstue
Bad 2: Dusj og toalett

Vaskerom med egen inngang, vaskemaskin og varmekabler.

Øvrig informasjon
Wifi
123 kvm. Husdyr ikke tillatt. Parkeringsplass til 3 biler på gårdsplass.

no