SEGELSTADSETRA HYTTEGREND 8

Ny hytte med perfekt beliggenhet på Kvitfjell Vest. 4 soverom. 8-10 sengeplasser, 2 bad, badstue, Ski in/ski out og fullt utstyrt kjøkken.

Ny hytte med perfekt beliggenhet på Kvitfjell Vest. 4 soverom. 8-10 sengeplasser, 2 bad, badstue, ski in/ski out og fullt utstyrt kjøkken.
Ny hytte i 2017, perfekt for både store og små. Flott og solrik beliggenhet rett ut i bakken. Panoramavinduene slipper fjellet og naturen helt inn i stuen. Peisovn for late kvelder etter lange skidager. Kort avstand til afterski og spisesteder.
På sommeren har vi flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til små, fine sentrum som Fåvang og landsbyen Ringebu.
Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis/peisovn. I tillegg er det en ekstra TV på ene soverommet, perfekt TV-krok for barn/ungdom. Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og komfyr. Koselig spiseplass for opptil 8 personer, og plass til 2 til ved kjøkkenbenken.

4 separate soverom
Soverom 1: Dobbeltseng.
Soverom 2: Dobbel underkøye og enkel overkøye.
Soverom 3: Dobbel underkøye og enkel overkøye.
Soverom 4: Dobbel underkøye og enkel overkøye.

2 separate bad:
Bad 1: dusj, toalett, badstue.
Bad 2: dusj, toalett.

Øvrig informasjon
127kvm. Husdyr ikke tillatt. Parkering.
Vi gjør oppmerksom på at denne hytta ikke har wifi.
no