SEGELSTADSETERLIA 17B

Luksuriøs leilighet på Kvitfjells Vestside, fantastisk beliggenhet med ski in/out til alpinbakken, langrennsløyper, og flere av Kvitfjell Vests mange restauranter. 4 soverom, 9 + 2 sengeplasser, 3 bad og badstue.

Segelstadseterlia 17B ligger sentralt på Kvitfjells Vestside, med umiddelbar nærhet til Kvitfjell alpinanlegg, langrennsløyper, toppturer og flere restauranter. Ole-heisen ligger få stavtak fra hytta, og denne tar deg enkelt ut i anlegget.
På sommeren har vi flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til små fine sentrum som Fåvang og landsbyen Ringebu.


Selve leiligheten er på 133 kvadratmeter, med 4 soverom, 9 sengeplasser og med mulighet for oppredd sovesofa til to ekstra personer. Det er totalt 3 bad og badstue.
Stort, velutstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr, og oppvaskmaskin. En koselig spisestue for mange trivelige måltider, og med leilighetens store vinduer får du en unik romfølelse, vakkert lys og god utsikt. I stuen finner du en sittegruppe med peis for lune og varme kveldsstunder.
Leiligheten har også en stor, sydvendt terrasse og en trivelig loftstue med Smart TV.4 separate soverom:
Soverom 1: Dobbeltseng (180x200)
Soverom 2: Familiekøye + sovesofa (160/90x200 + 140)
Soverom 3: Dobbeltseng (180x200)
Soverom 4: Dobbeltseng (180x200)

3 separate bad:
Bad 1: Toalett og dusj
Bad 2: Toalett og dusj
Bad 3: Toalett, dusj og badstue

Øvrig informasjon:
WiFi.
Husdyr er ikke tillatt.
Parkering: carport.

no