Prepperiet

Velsmakende retter av lokale råvarer - den perfekte avslutningen på en god skidag!

Gudbrandsgard Hotells à la carte restaurant serverer velsmakende retter av lokale råvarer. Den gode avslutningen på en perfekt skidag. Den gamle peisestuen er renovert i moderne, nordisk stil, og har fått navnet Prepperiet. I direkte tilknytning ligger Skibaren, også den nyoppusset i samme stil.

I Prepperiet serveres velsmakende retter av lokale råvarer i et interiør preget av tidløs rustikk. Både Skibaren og peisestuen på Gudbrandsgard har fått et helt nytt uttrykk. Veggene er lysnet, interiøret skiftet ut i moderne retning. Heltre og skinn, råmetaller og rustmetaller, kalkmalte vegger. En tidløs, nordisk stil.

Råvarene kommer fra lokale produsenter. Dyrene går høyt i fjellsidene, og spiser urter og andre godsaker som setter en ekstra god smak på råvarene. Grisene koser seg utendørs, like i nærheten av løypene. Om sommeren trives de ekstra godt oppe på setra. Mer kortreist er det vanskelig å finne.

Om