mat

Prepperiet

Tags
prepperiet
åpningstider gudbrandsgard
servering

Velkommen til Kvitfjells kulinariske hovedtrasé

Gudbrandsgard hotells nye à la carte restaurant serverer velsmakende retter av lokale råvarer. Den gode avslutningen på en perfekt skidag.  

Den gamle peisestuen er renovert i moderne, nordisk stil, og har fått navnet Prepperiet. I direkte tilknytning ligger Skibaren, også den nyoppusset i samme stil.

I Prepperiet serveres velsmakende retter av lokale råvarer i et interiør preget av tidløs rustikk. Den gode avslutningen på en perfekt skidag. Både Skibaren og peisestuen på Gudbrandsgard har fått et helt nytt uttrykk. Veggene er lysnet, interiøret skiftet ut i moderne retning. Heltre og skinn, råmetaller og rustmetaller, kalkmalte vegger. En tidløs, nordisk stil. 

Innenfor Skibaren ligger Prepperiet. Fyr på peisen blir det fortsatt i den gamle peisestuen, og nå serveres også løypenes lekreste retter. 

Råvarene kommer fra lokale produsenter. Dyrene går høyt i fjellsidene, og spiser urter og andre godsaker som setter en ekstra god smak på råvarene. Grisene koser seg utendørs, like i nærheten av løypene. Om sommeren trives de ekstra godt oppe på setra.  

Mer kortreist er det vanskelig å finne. 

Velkommen til en matopplevelse utover det vanlige.