Oslo Ess til Kvifjell X

Oslo Ess kommer til Kvitfjell i påsken!

KVITFJELL, Årets beste palmefestival begynner endelig å ta form. Kvitfjell X får i år besøk av det beste kortet i bunken: Oslo Ess!

Fra før har både DeLillos, brenn! og Vinni sørget for palmestemning og høy musikkfaktor på Kvitfjells palmefestival. Vinni besøkte fjellet forrige sesong, til stor glede for store og små.

Gratiskonsert

- Fjoråret var en absolutt suksess. Både med antall gjester som møtte opp, men også takket være stor sol og en magisk stemning. Vi håper årets konsert og arrangement blir om mulig enda bedre, sier kommunikasjonsansvarlig i Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum.

I år er det altså Oslo Ess som er helgens trekkplaster og skal stå for gratiskonserten på Gudbrandsgard Hotell. Med sine sju foregående studioalbum, 11 radiosingler og et tusentalls konserter bak seg, vil det absolutt ligge til rette for god stemning da disse gutta entrer terrassen midt i bakken på lørdag 23. mars. 

Fjorårets Kvitfjell X med Vinni. Foto: Alpinco.

-  Personlig har jeg hatt gleden av å oppleve Oslo Ess tidligere, i fjor på Skeikampen, og det var helt vanvittig bra. I år blir intet unntak, sier hun.

Påskerenn

Kvitfjell X har allerede blitt en populær fjellfestival. Ikke bare på grunn av gratiskonserten som arrangeres på Gudbrandsgards terrasse, men også på grunn av utforrennet i Varden som har blitt veldig populært. Et lavterskel, men fullproft renn, for små og store i alle aldre. Aksel Lund Svindal er en viktig ambassadør for rennet og var i fjor bidragsyter og motivator på startstreken.

- I fjor hadde vi rekordpåmelding med over 300 deltagere. Noen tar det som en morsom utfordring, andre tar det superseriøst. Det er også hele poenget. Vi har speaker, tidtakere og en veldig bra premieutdeling, sier Wedum.

Varden Utfor finner sted i Varden, og løypa går fra toppunkt på Kvitfjells tredje fjellside. Her vil man kunne melde seg på via deltager.no og kjøre om heder og ære, og premier. 

- Dette har blitt et skikkelig gøy arrangement, både for de eldste i klassen og deres egne barnebarn. Også i år vil Svindal være til stede på startstreken, så det regner vi med blir suksess, sier hun.

Aksel Lund Svindal og Varden Utfor.