VI HOLDER DEG OPPDATERT!

Få rykende fersk info fra våre nyhetsbrev.

kvitfjell alpinanlegg

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert!

Vil du være først ute til å vite hva som rører seg hos oss?

Vi holder deg oppdatert om når den første snøen faller, hvilke løyper som åpner, spennende kampanjer og hva som skjer i Kvitfjell gjennom vinteren.

Vi ønsker å forsikre deg om at dine personlige opplysninger er trygge hos oss og kun vil benyttes til å sende nyhetsbrev som er relevant for deg. På hvert nyhetsbrev vil du ha muligheten til å melde deg av som mottager, helt enkelt ved å trykke "avmelding" nederst i brevet. 


Påmelding til Kvitfjells nyhetsbrev

Fyll inn navn, e-post adresse og land. For at vi skal kunne sende deg mest mulig relevante brev ønsker vi litt mer informasjon om de. Huk gjerne av i boksene nedenfor. 

 

 

Eiendom
Er du interessert i å få informasjon om eiendomsprosjekter, kan du krysse av for det. Du vil da motta informasjon om eiendomsprosjekter i regi av Alpinco, som for eksempel tomtesalg på Kvitfjell Varden. Eiendomsmeglere vi samarbeider med vil også kunne sende ut informasjon om disse prosjektene.

Hytte, leilighet og sesongkort
Har du fritidsbolig eller sesongkort i Kvitfjell, kan du krysse av for det. Du vil da motta informasjon om sesongkortsalg, hva som skjer av arrangementer i Kvitfjell, GudbrandsGard hotell og annen nyttig informasjon. 

Overnatting
Krysser du av hvilket land du bor i, vil vi sende gode tilbud på overnatting og nyttig informasjon du kan trenge for å besøke Kvitfjell.  Les mer om vår nyhetsbrevpolicy.