KVITPLASSEN 14A

Flotte nye leiligheter på Kvitfjell Østside ved mellomstasjonen. 3 soverom og hems, 7 sengeplasser, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken. Ski in/ ski out via skiveg.

Kvitplassen ligger i området Mellomstasjonen på Kvitfjell Østside. Moderne innredet med tilrettelagt parkering og terrasse.
Ski inn/ut via skivei og løypenummer 9, 30 meter staking i svak stigning. Langrennsløypene fungerer som transportløyper til anlegget, og ligger like utenfor leiligheten.
Kort avstand til bakker, langrenn, afterski, restaurant, dagligvare, heiser, hotell. Barneområdet på mellomstasjonen er like nedenfor.

På sommeren har vi flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til små fine sentrum som Fåvang og landsbyen Ringebu.


Stuen inneholder sofa, TV og peisovn. Åpen løsning med kjøkkenet som er fullt utstyrt med kjøleskap, separat fryser, komfyr, oppvaskmaskin, samt en hyggelig spiseplass for felles måltider.

3 soverom
Soverom 1: Dobbeltseng 180 cm
Soverom 2: Familiekøye 160 cm og 90 cm
Soverom 3: 2 x Enkeltseng 90 cm

2 Bad
Bad 1: dusj, toalett, badekar.
Bad 2: dusj, toalett, sauna
Leiligheten har vaskemaskin og tørketrommel.
Vaskemaskin

Øvrig informasjon
91 kvm.
Husdyr Ikke tillatt. Enheten har ikke wifi.
Balkong, parkering, turmuligheter,
Ski in/ ski out via skiveg.
no