Aksel lund Svindal Kvitfjell

Kvitfjell viser frem Norge fra sin beste side

I samarbeid med Innovasjon Norge, går alpinbransjen nå nye veier for å markedsføre Norge som alpint reisemål i utlandet. Aksel Lund Svindal forteller sin personlige historie om å kjøre på ski i Norge i en ny reklamefilm for Visit Norway. 

-"Det er en øyeåpner når du reiser rundt, og kommer hjem igjen og innser at Norge har den mest uberørte naturen i verden. Skikjøring handler ikke bare om hvem som er raskest eller best. Det handler om opplevelser utenfor, stiene du etterlater deg, toppen du klatrer, natur, lys og frisk luft, forklarer Aksel Lund Svindal. Kulturen og de menneskene jeg har møtt, har du gjort meg til alpinisten jeg er nå." 

Kvitfjell er godt representert i filmen som forteller Aksels historie. 

- ”Vi må vise folk i andre land at vi har fantastiske alpine reisemål i Norge! At Aksel Lund Svindal takket ja til å hjelpe oss med å synliggjøre Norge som skidestinasjon ved å dele sin personlige historie om oppvekst og opplevelser i norske alpinanlegg, er vi naturligvis veldig stolte av og takknemlige for. Ikke bare er han en av verdens beste alpinister, men han har en svært sympatisk og jordnær holdning til skikjøring som naturopplevelse, forteller daglig leder i Norske Fjell AS Camilla Sylling Clausen. 

Se filmen her:

Come follow my path – Aksel Lund Svindal – norsk tale from Visit Norway on Vimeo.