Kjetils gjestebud med Anita Skorgan

 

Kjetil Bjerkestrand tar med seg kjente venner for å gi en flott konsertopplevelse på GudbrandsGard Hotell.


OBS! Denne konserten har vært. Men i romjulen 2019 er Kjetil Bjerkestrand tilbake med blant annet Arve Tellefsen. 

Les mer om årets romjulskonsert her


Kjetils gjestebud "Lyden av fjellet" holder konsert med Anita Skorgan i romjulen! Konserten er 29. desember klokken 19:30 på Gudbrandsgard Hotell.

Kjetil Bjerkestrand lover en konsertopplevelse med julemusikk med smakebiter fra Skorgans egen juleplate, og en tur innom noen godbiter fra Melodi Grand Prix.

-I tillegg til å være gode venner, har Anita og jeg arbeidet sammen i over 30 år nå. Her blir det selvsagt litt julemusikk. Anita har laget en av de aller fineste juleplater, som jeg også fikk gleden å være med på. Anita har skrevet melodien på bl.a «For vår jord» med tekst av Erik Hillestad. Både Anita og jeg har også klassisk bakgrunn. Anita ble jo først kjent for det norske folk som klassisk pianist, forteller Bjerkestrand.

Noen overraskelser vil det også bli.

-Kanskje vil det komme noen overraskelser, og litt instrumentale lyder fra fjellet blir det også. Jeg kan love en hyggelig romjulskonsert.

Velkommen til Kjetils gjestebud!

PS: Ønsker du å kombinere konserten med middag, kan du booke bord hos resepsjonen på [email protected]. Velg mellom a la carte på Prepperiet eller middag i Gildestua restaurant. 

Anita Skorgan Gudbrandsgard Kvitfjell
Anita Skorgan og kjetil Bjerkestand.